28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?

Бави се заключението от аутопсията, извършена от столични лекари
21 яну 2016 07:00,
116
28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?
Снимка: Facebook

18-годишният ученик от Враца Тодор Йорданов бе погребан вчера без официалното заключение на столичните лекари, които извършиха втора аутопсия. Очаква се то да е готово до петък.

В града обаче се тиражира неофициална версия, според която заключението на патолозите посочвало, че няма следи от травми по тялото на младежа, които биха причинили директно смъртта му.

Още по темата

Според слуховете по-голямата част от изброените от патолозите 28 рани и охлузвания на момчето са получени при падането му на земята.

Близки и приятели на нелепо загиналото момче заподозряха, че официалното заключение на столичните лекари се бави нарочно от тях или от врачанската прокуратура. Целта била да не се създава допълнително напрежение след трагедията, пише "24 часа".

Недоволни от правосъдната система врачани дни наред протестираха заедно със съучениците на Тодор и настояваха за най-тежкото наказание на двамата братя, обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди - Десислав и Иван Дамянови.

Напрежението нарасна особено след като Врачанският окръжен съд освободи братята, известни с прякора си Поничките, от ареста и замени мярката им за неотклонение с домашен арест.

Недоволните от това решение подозират, че прокуратурата е побързала да даде разрешение за погребението на Тодор, преди да огласи официалното заключение от реаутопсията, за да успокои страстите в града.

Момчето бе погребано в кв. "Кулата", а стотици близки, съученици, приятели и съпричастни към трагедията на почерненото семейство се събраха още сутринта пред дома им, за да си вземат последно сбогом с ученика от XII "а" клас на гимназия "Васил Кънчов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"В тоя сайт задължително поне в 3-4 "така наречените им статии" бъкат от правописни или граматически грешки.Та тези "джурналисти" тръгнали да информират "обективно хората"."28 рани по тялото" само доказват бедния речник и юридическата неграмотност на автора."
11
14
 
19
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Така и тъщата си отиде, бог да я прости! Спъна се в кухнята и падна върху ножа... и така 28 пъти.
10
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
46 златни руски рубли за 1 лев граби народе тоалетна хартия
9
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14 тя да не е рускиня като твоята да пуска за 1 долар ХА ХА ХА
8
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, сигурно е паднал 28 пъти.Паснал, станал, паднал, станал - и така 28 пъти.
7
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
82 рубли за 1 долар нефт 27 долара за барел масква гари
6
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
28 рани и охлузвания = "Сигурно е бил болен"Скапана държава!
5
17
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добрите деца, както го нарекоха тоя момък от Враца, не носят боксове и не се ежат пред батковците, защото гаджето им го гледа от колата, а ония са го накарали да почака на улицата няколко секунди! Добрите деца не ходят с някакви чичковци по извънградски хотели, пък били те и бивши кметове! Родителите да се замислят!
4
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Столичните лекари или работят или не работят. И в двата случая за пари.Момчето си отишло, Бог да го прости.По важно е че сред нас остават други две момчета бандити от които утре незнаем какво ще ни се случи.
3
16
 
58
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
От какво си отиде ли? От глупоста си си отиде. Скочил да се бие, адреналина му се вдига, пулс, кръвно и.... до там. Всички знаят че е имал сърдечно заболяване. Толкова му е трябвало само и, хайде....
2
7
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нормална страна набедените хора ще получат големи обезщетиния от дела срещу ТВ, иттернет медии, вестници.
1
12
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия спекулацииЕдин нещастен случай е това.Оставете покойника да почива в мир. Лека му пръст.