Мейзер се срина в ареста, дели тясна килия с други кримки

Близки редовно посещават силиконката, но тя е в депресия
13 окт 2016 09:00,
67
Мейзер се срина в ареста, дели тясна килия с други кримки
Снимка: архив, Bulphoto

Буквално срината в килията е сексбомбата Анита Мейзер. Брюнетката е изпаднала в депресия заради забавянето на съдебномедицинската експертиза, от която зависи свободата й, съобщава "България днес".

Вече втори месец силиконката е в тясната килия на варненския арест заедно с други провинили се жени.

Още по темата

"Адвокатът й я посещава през ден, за да й вдъхва кураж. Дъщерята Джулия също идва редовно и подкрепя майка си в тежкия момент. Но истината е, че Мейзер е в нервна криза. Плаче постоянно и казва, че времето е спряло", коментират близки на миската.

Мейзер се сдоби с две обвинения, след като мъжът й Николай Димов бе открит удушен в дома й. Ръцете, краката и вратът му са били пристегнати със свински опашки от самата Анита. По думите на Мейзер странните примки имали за цел да бъдат скъсани от Николай с напрягане на мускулите.

Веднага след инцидента в средата на август бяха лансирани две версии за фаталния край на културиста. Едната бе, че е загинал при сексуална игра. Втората - че друг човек го е убил заради бизнес отношения. В подкрепа на втората версия няма преки доказателства. В дома на Анита не са открити следи от друго лице.

Химическите експертизи по делото също установяват, че Николай не е бил упоен, пиян или дрогиран. Както и самата Мейзер. Така на практика става ясно, че тя няма как сама да е сломила якия мъжага и да го е удушила.

"Тежи не повече от 50 кила, не може да се бори с него", категорични са следователите.

Отговор на въпроса как е умрял Николай и бил ли е убит нарочно ще даде важната тройна съдебномедицинска експертиза. Тя обаче скандално се бави, макар аутопсичният протокол да е готов отдавна. Документът сочи, че Николай е умрял от загърляне, а не от чужда ръка.

Така на практика Анита най-вероятно ще бъде съдена за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на нанесена средна телесна повреда. Освен това брюнетката ще отговаря пред съда и за опита си да подкупи полицай по време на разпитите, за което разказва самият униформен.

Разследването е към края си, коментираха още варненските дознатели. До края на тази седмица се очаква да бъде изготвена и психиатричната експертиза. Трима психолози са водили беседи с Анита, за да установят психичното й състояние. Това е рутинна процедура, която трябва да потвърди, че Мейзер е с всичкия си.

Очаква се в момента, в който експертите дадат становищата си, Анита Мейзер да излезе на свобода срещу по-лека мярка. Ако бъде призната за виновна, тя е застрашена от 2 до 8 години в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
18
 
! Отговори
kibik преди 7 години
Аз всяка сутрин влизам тук с надеждата да зърна нова информация относно развитието на това национално значимо дело! Ако пуснете и някое пикантно материалче за скандална поп-фолк звезда няма да се разсърдя/намиг/!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С толкова много пари си живей живата и се радвай на възможността да имаш всичко и да пътуваш, че не живееш в стрес, че не можеш да си платиш сметките и парите все не стигат. Като не иска да е с него, да се раздели и всеки да си живее живота. Сега лежи в затвора и чака съдебната система да заработи. Сигурно ще я пуснат, но дано после и дойде акъла и да започне да се занимава с нещо положително.
16
3
 
17
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Явно си личи че с писаното от това журнале иска да предизвика съжаление и дори закрила от читателите. Една медия било то и купена не трябва да заема страна! От къде знаете че е срината, а не симулира? Килията и била тясна, само на нея ли? Че дори била невинна, айде сега тя няколко пъти излъга вече доста явно полицаите, смени си версията 10 пъти, така не се вкарва човек за няколко месеца в затвора нали?
15
1
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Мейзи крейзи мейзуранче,куха лейка - просто Анче.
14
0
 
20
 
! Отговори
Нед преди 7 години
До кога смятате да ни занимавате с оня етнос?
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какъв извратен секс става дума. На тази бабушкера отдавна и е пресъхнал кайнака
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е,ани,то не може и това до края,и душата в рая !
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Инфо 14Въобще мислят ли като пишат ?
10
2
 
8
 
! Отговори
Държавното детя преди 7 години
Навремето Лудата Тенка така ме подведе та ме върза и не успях да прегризам сезала ,но ония отгоре вижда и го наказа.
9
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"сексбомбата" , "Брюнетката", "силиконката" Мен ако питате по и отива "плашилото"
8
1
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Варна...морето...сините вълни,Ад под небето Мейзер сътвори.Варна...морето...сините вълни,бяха в мезонета Дяволски игри.Свинските опашки стегнати до откат,пачки ще получи най-хитър адвокат.Ани, опит-грешка, белезници "щрак".Не пробвайте в къщи втори дубъл пак.
7
1
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Искаме Анита Мейзер да издаде от ареста нова песен (по възможност тъжна балада). Вече ни писна да слушаме само No bambino и Секс интрига.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо да ги връзва със свински опашки и да ги приключва тия лоши съкилийнички, аааа... ще тормозят те мисис Шмайзер с присъствието си ...
5
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да убиеш партньора си по време на секс не беше ли при по-низши твари, като паяци и богомолки? Те поне го консумират, явно тази е по-висша, та решила от магазина все пак да вземе пържоли.
4
3
 
20
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Единица мярка за бурен сeкс - Един Мейз. Колкото сте по брутални, толкова повече единици ще изкарате. Примерно - връзваш мацката с белезници - 5 мейза. Докато е вързана и й го набуташ oтзад - 10 мейза. Колкото по грубо, толкова повече мейзове получаваш.
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марче, Несторова, разбирам, че за журналистите лошата новина е добра новина, но в случая дори няма новина. Айде стига с тая Мейзерка, че ни омръзна. Сега и да се трогнем ли се очаква от нас как се била сринала в килията?! Толкова ли няма нещо достойно за което да пишеш, бе, Марче! Пробвай с нещо хубаво и стойностно, току-виж се получи
2
2
 
19
 
! Отговори
СС преди 7 години
Пускам сълза за ... :(
1
1
 
44
 
! Отговори
Температура преди 7 години
"секс бомба", "загърляне"???