Ауу, отвратително дете! Ще те оскубя! - възпитател в детска градина

Шокиращи записи в забавачница във Варна
Обновена: 30 ное 2016 20:56 | 30 ное 2016 20:30, Петя Славова
49
Ауу, отвратително дете! Ще те оскубя! - възпитател в детска градина
Снимка: архив, Булфото

Сигнал за фрапиращо отношение към деца в детска градина във Варна. Медицинска сестра е отстранена от работа, след като аудиозапис разкрил обиди и заплахи за физическо насилие в яслената група. Записът е направен от родители на едно от децата, съобщава Нова тв.

"Не мога да издържа вече! Спирай, спирай! Аууу, отвратително дете! Млъкни де! Млъкни де! Щураво дете!", крещи медицинската сестра към детето.

"Докато не млъкнеш, няма да спра да те тупам по устата! Лайнарка мръсна такава! Направо не мога да издържам! Ще ти оскубя косата! Отвратително говедо! Отървали са се от теб вашите!" 

Фрапиращите обиди са от аудиозапис от яслена група в детска градина "Морска звездица", твърди майка на едно от децата. Тя сложила записващо устройство на 2-годишното си момиченце, за да разбере защо то плаче и не иска да ходи на ясла.

Детето започнало да посещава детската градина в началото на октомври и скоро след това започнало да се буди нощем и да плаче. Това разказва във Facebook профила си майката Кремена Гинкова.

"Първоначално го отдадох на периода на адаптация, но състоянието ѝ се влоши. Всеки ден питах сестрите от яслата как е, какво става, споделих им проблема. Казаха ми, че там е спокойна, че всичко е наред и сигурно това ѝ поведение не е заради яслата. Бях чувала оплаквания от други родители, че децата са системно наказвани и "пошляпвани". Затова реших, че трябва да разбера какво се случва в яслената група. ПОТРЕСЕНА СЪМ!”, пише Кремена Гинкова във Facebook.

Следват десетки коментари на възмутени родители. Майката подава жалба в детската градина. Записът е предоставен и на общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако има камери в детските заведения вероятно рязко ще се увеличи броя на дечицата които ходят с желание на ясла и градина
9
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен трябва да има камери във всички ясли и градини.И всеки родител да може да гледа онлайн във всеки един момент.Не би трябвало да е проблем за никого.Така като знаят,че ги наблюдават и отношението към децата ще е коренно различно.
8
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля покажете снимка на побойничката медсестра.Кажете и имената-искаме да знаем с кого си имаме работа когато се засечем.Не прикривайте извергите.Моралният съд е по-тежък от държавния.
7
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бях на мястото на бащата, на тази медсестра щях да й откъсна главата. Гнусна, долна ***.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в миналото беше така и не само в детските градини , в училищата също. Така че ... тези родители
5
10
 
59
 
! Отговори
Определено си бастун преди 7 години
НИКОЙ не може да обижда и посяга на беззащитно дете, трябва да си пълен комплексар за да го направиш !
4
23
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези истерички и изтрещялници по училища и детски градини, са типични представители на държавните хрантутници. Некадърни,мързеливи с претенции и постоянно хленчат за пари. Още помня в бившото 67 одз, как три тьотки изхвърчаха от хранилката. А останалите после спряха да тропат облечени по коридорите още в пет и да гледат на кръв всеки дошъл по-късно, да си вземе детето. А любима фраза им е,като не ви харесва, записвайте го в частно учебно заведение. Нагли са като младите пенсионери.
3
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ходи да продава лимони за пазара като не може да тези кинти да се занимава с разглезени деца (както ги наричат самите така наречени педагози)
2
6
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е за всеки тази работа. Трябва да имаш железни нерви и наистина много много да обичаш деца. Тези лели са там, защото няма какво друго да работят и за това не им се получава.
1
7
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Абе това е стара новина, днес служителката беше уволнена/наказана или каквото там и направиха. Като гледате ТВ слушате добре.