160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
9
 
! Отговори
ABSYSK преди 6 години
Да ги поведе към по- дълбоко , с по един камък на шията! ***...
129
7
 
18
 
! Отговори
Накъде по-надолу преди 6 години
Бареков - Марешки - Слави - ?
128
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави иска да стане политик. Батко има нужда от още един да му го изтръсква в *** на парламента.Ужас! Не му завиждам на Слави.
127
1
 
21
 
! Отговори
вероятно преди 6 години
Ще влезе в парламентаНо дали не е поредния Бареков? Тепърва ще се видиСтарите му авери от " Гергьовден" не са цвете за мирисанеНито г-н Сплескан НосНякои от нещата дето ги говори звучат добреАма такива с годините много се пръкнаха - добре говорещиТака че- дявола е в детайлите
126
4
 
14
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Интересен сайт. По този начин с голяма точност могат да се преброят де*билите в България.
125
5
 
7
 
! Отговори
Срам преди 6 години
В момента, в който Славчо направи ПОЛОВИН КРАЧКА срещу кръга К***ПИТАЛ и ще пее своите песни в присъствието на Бог.
124
5
 
13
 
! Отговори
Наблюдателна преди 6 години
И без това уйчиндолско момченце с непомелни амбиции и нулев капацитет в политиката е пълно с некадърници, простаци и ***! Пожалете Майка България, политикани от махленски и чалгаджийски тип!!!
123
5
 
2
 
! Отговори
Еййй преди 6 години
Кръгчето стреля по хората с ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ. СЛАВЧО ЩЕ СТРЕЛЯ С НЕГОВИЯ ХАЛСТЕН ПИЩОВ. ДОРИ МУТРЕСИТЕ НЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ НЕГОВИЯ ПИЩОВ. ЛЯГАТ И СЕ РАЗКРАЧВАТ:"разстрелям ме славчо с твоя мощен пищов с халостни патрони"Страх, страх...Едно време ония компютърен инженер, който беше главен свидетел по делото за Цвъчко също се страхуваше и викаше в тъмната уличка:"Защо? Защо?"Убиха ли го? Убиха го!Славчо, той беше много умен човек и беше убит. Ти с тоя халостен и 5 мутри, къде си тръгнал?
122
1
 
7
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Къде ще ги води! На концерт на Галена и Куку бенд в завдение "Чалга за всяко дете"? 😂😂😂😂😂
121
3
 
3
 
! Отговори
Капитализъм-сатанизъ преди 6 години
"Кибер ***"?Че ти кога си виждал истински *** бе?В тоя кръг май на всички ви се вие свят.В момента дават предаване за най-известния банков крадец. Само не разбрах, защо нищо не се казва за Цветелинка, Тиквата и кръга К***ПИТАЛ. Ддджурналистите на НОВА, СТАРА И ПРАСТАРА да питат КОЙ! ТОЙ ЩЕ ИМ ОБЯСНИ, кой е най-големия банков обирджия.
120
5
 
10
 
! Отговори
Хммм... преди 6 години
Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива.-----------------------------НЯМАТ НИЩО ОБЩО ЛИ?!! И за 3годишно дете е ясно какво се случва - като не беше достатъчно подкрепен на референдума, на смешните си бдения пред парламента (там пък въобще никой не го последва!!), Слави и сценаристите му сега са скалъпили нов отчаян опит да влязат в политиката - сега чрез псевдопетиция, уж инициирана от будни граждани. ОчевАдно е, той не може да продължи повече шоуто, а Парламентът е единственото му спасение. Номерата му дотук не минаха, но той е нагъл и ще донесе от 10 кладенеца вода, за да
119
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв е тоя Трифонов - в държавата има само едно име и това е Бойко Борисов премиеръ !
118
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важните неща са че Бойко е премиер три мандата !А ГАЛЕВИ ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ,НАГЛИТЕ и в трите мандата са на свобода !
117
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките тия по долу са част от КРЪГА Капитал или са разстреляни от кръг Капитал.ТиквунГАЛЕВИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НАГЛИТЕ БРЕНДО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАНИВАН КОСТОВСЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЖАН ВИДЕНОВГРИША ГАНЧЕВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВОЛЕН СИДЕРОВВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МАРЕШКИ АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ВАСИЛ БОЖКОВ ЛЮТВИ МЕСТАН
116
3
 
6
 
! Отговори
Хммм... преди 6 години
"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива.-----------------------------НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО ЛИ?!! И за 3годишно дете е ясно какво се случва - като не беше достатъчно подкрепен на референдума, на смешните си бдения пред парламента (там пък въобще не получи съпорт!!), Слави и сценаристите му сега са скалъпили нов отчаян опит да влязат в политиката - сега чрез псевдопетиция, уж инициирана от будни граждани. ОчевАдно е, той не може да продължи повече шоуто, а Парламентът е единственото му спасение. Номерата му дотук не минаха, но той е нагъл и ще донесе от 10 кладенеца вода, за да си
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чалгията - ПРЕМИЕР :) Гледам вече си има и кибер *** и яко цапа по форумите новият месия
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГАЛЕВИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НАГЛИТЕ БРЕНДО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАНИВАН КОСТОВСЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЖАН ВИДЕНОВГРИША ГАНЧЕВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАБОЙКО БОРИСОВЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВОЛЕН СИДЕРОВВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МАРЕШКИ АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ВАСИЛ БОЖКОВ ЛЮТВИ МЕСТАНса повече от ЧАЛГАРЯ СЛАВЧО ТРИФОНОВ ТЕЗИ СА СТОЙНОСТНИТЕ ХОРА ДРУГИТЕ СА ОЛИГУУФРЕНИ !
113
2
 
7
 
! Отговори
Страх преди 6 години
Славчо отвори БИБЛИЯТА на нулевата страница. ТАМ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ СЛЕДНОТО.КАТО НЕ ТИ СТИСКА, НЕ СЕ НАТИСКАЙ.ГОТОВ ЛИ СИ ДА ДАДЕШ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИТЕ? Защото ТРИТЕ ПАПИ ще ти го взематВиж, ако си поредния персонаж от БГ версията на БРУЛЕНИ ХЪЛМОВЕ (да брулеш държава и българи) ще се разбирате идеално. Питай КОЙ. Той ще ти обясни.Кой си ти бе, че да се мериш с ДЯСНАТА РЪКА НА Бога? Той нарича себе си - "служител на БОГ". Ти дори не си служител в телевизията.
112
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
С кабинет и парламент - в тази държава нищо не се променя ! Така че и да има политици и да няма политици и дали ще е ГЕРБ , ДПС ,БСП ,АТАКА ,ПАТРИОТИ !ТОВА НЯМА СТОЙНОСТ ВЕЧЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ !НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА !!!
111
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да се коментира решението на съда

Спонсорирани публикации