Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
3
 
6
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Дърт се използва когато искаш да обидиш някого. Защото няма такъв човек ,който да е вечно млад -всеки остарява
212
2
 
6
 
! Отговори
Аверите на Рагин, преди 6 години
явно са ви мобилизирали: като ви ИЗРИТАТ в главата, ще публикуваме снимки как изглеждате и ще коментираме "ТОРБИЧКИТЕ" по д очите ви.Много сте зле с мисленето.А за другите "предположение' сте ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЗЛОНАМЕРЕНО ВУЛГАРНИ.
211
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 237 Дърти са и двамата, що? Да кажа специално за теб, че един дърт ***-швед е ударил една дърта българска камериерка?
210
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да казва сега този швед няма никакво значение. Под действие на алкохола отпадат много от задръжките и човек говори и прави това което мисли. А това което е мислил за нас този швед е че сме животни с които може да прави каквото си иска. Да ходи в нашенски затвор да види там като как го разбират понятието шведска тройка.
209
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 226: "Древните са казали:" от мозъка и само от мозъка идват нашите болки, болести и сълзи.."Там е разликата: Ако удариш някой разумен човек, може да си загуби акъла, но ако удариш някой неразумен, може и да му дойде ума в главата.
208
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работи тежка работа, чисти за малки пари. Виновни за отношението към нас са тези от правителствата, особено Бойко за трети път. -------------А двете правителства на Станишев и това на Орешарски те виновни ли са?
207
5
 
5
 
! Отговори
За трудовия договор преди 6 години
отправете въпроса към СОЦЗАГРИЖЕНИЯ РАГИН! НИМА ТОЙ не ЗНАЕ????1965-1974 съм работила в Балкантурист.Когато кажем, че работим по 12-14 ч., директорът казваше:'вземай си чантичката и си заминавай, като не можеш толкова да работиш! Сега е лято! Е.. колко красиви момичета чакат за твоето място... не си само ти!Така че не е само сега"капитализмът"... Помним и "социализма'!!!
206
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами като си избирате управляващи трета ръка така ще енеможе под.логарчета да жащитават народда сте мислили на времетосего е така и със селяните и със работниците
205
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 218 Мда...точно от недоспиване се появяват торбичките под очите, обаче заради редовни алкохолни маратони, а те водят до недоспиване. Спри алкохола и да видим колкото и да си недоспал, как ще имаш торбички под очите. ***!
204
2
 
9
 
! Отговори
Г-жо Д.Петкова, преди 6 години
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не забравяйте да искате ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за физически и психически страдания- най-малко 50 000 Е! ( не бъдете със "соцчип", че е "срамно"! така се предава "в гените ни"..) В момента още не можете да почуствате, но нека стар човек Ви каже: удареното с години може да тлее, а изведнъж да се ПРОЯВИ: не искам да Ви плаша какво може да се получи от "уж лека" телесна повреда в главата..Древните са казали:"от мозъка и само от мозъка идват нашите болки, болести и сълзи.."( т.е- физически, пси
203
3
 
5
 
! Отговори
Oliver преди 6 години
Ne e sigurno tasi jena da e zakonna bg kamerierka tam...nito 1 rabotodatel, nito 1 sindikat ne stoi zad neia...nito daje ima pismen dogovor za rabota tam...nito edin bg hotelski kolega ne izliza v neina zastita i podkrepa...tova e niakakva sluchaina haotichna persona tam...moje da e i teatralna postanovka haltura...za reklama na drug vid trudova deinost...ili prosto tosi loshokachestven hotel tarsi populiarnost...dori i s skandali...za dobrite rabotnici ima mnogo referenti...
202
4
 
9
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Горката жена -шведа я ритна физически а тук във форума я наритахте здраво словесно. Ако прочете какво е мнението Ви за нея оле-мале.
201
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 215 Зарата, *** Маринкин, мога да си използвам каквито си искам чуждици. А Аз какво да кажа за думата "Пич" с която ме охарактеризирваш? Каква красива българска дума,а?!Оллигофрен, аз казах ли ти да осмисляш прочетеното от мен? Казах ли, че факта, че тя е алкохоличка не оневинява тоя шведски ***??? Казах го! *** маллоумен!
200
5
 
7
 
! Отговори
...и да сте доктори преди 6 години
защо изобщо се срещат камериерка и турист, защо само в бг можещ да видиш такъв персонал да се мотае къде ли не, и кога ли не! в туризЪма никъде не пише за такива отношения, ако си недоволен от почистването и поддържане на реда в хотела се оплакваш на дежурния ***, ако си доволен просто оставяш типс когато заминаваш, но декларация от сорта - държат се с нас, а бе кой ви брои вас вие чистите стаите и помещенията в отсъствие на клиентите, на никой не сте му премисля - вие сте последна грижа, ак
199
1
 
12
 
! Отговори
абре преди 6 години
Как върви с набирането на персонал?Молдовците идват ли да работят ?
198
2
 
13
 
! Отговори
Евро комитет преди 6 години
Българи, скланяйте глави пред господарите от запада, мразете руснаците - те са лошите, помнете завета на ЕС!
197
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведът е за пандиз. За това спор няма. Ако беше в Америка щяха да го смелят от бой и тогава да го тикнат в пандиза.Иначе жената не е права, като казва, че се държат с нас като хора втора ръка. Ако отиде да работи в някоя западна държава по специалността си - с висшето си образование - ще и говорят на Вие и общите работници среднисти като оня швед ще я гледат с почитание и респект.
196
1
 
12
 
! Отговори
ЗАРАТА преди 6 години
Обръщението "Бе" е за познати хора или за хора с ниска култура "Анонимен" ти се самоопредели.Дали жената е алкохоличка и има или не торбички под очите, какво общо има с дрогирания и пиян швед и неговата долна "постъпка". За да я има България, трябва да имаме самочувствие и патриотизъм. Да наблегнем на факта с ритника, а не на битието на жената.Специално за "Анонимния", пич, хора ползващи изрази "мега" и "яко" са с толкова богат умствен багаж, че могат да полетят. Жалко, че пак се ДЕЛИМ. КЕФ?!
195
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви имам логиката - след като една жена на 65 години имала торбички под очите, значи трябва да я ритаме в главата. Тук наистина са се събрали най-големите злобари на планетата.
194
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тя като е отишла да работи на Слънчака не е ли наясно със славата на курорта и какво се прави там. Да беше отишла да работи в някой нормален хотел в София. Има ги много. Пък и щеше да спести пари за път и квартира. Ама явно натам я е дърпало. Пък после се оплаква.

Спонсорирани публикации