Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон

40 пътници с билети не са се качили в самолета, нямало места
Обновена: 31 авг 2017 08:52 | 31 авг 2017 08:45,
81
Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон
Снимка: архив, Reuters

За трети пореден ден пътници на авиокомпанията "Wizz Air" са блокирани на Летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им.

Още по темата

Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят, разказва bTV.

Във вторник в последния момент 23-ма души бяха свалени от самолет на авиокомпанията от София за Лондон.

Те били избрани на случаен принцип и им било казано, че ще ги настанят в следващ полет за британската столица.

От "Wizz Air" уточняват, че продаването на повече билети от наличните места е практика, защото рядко се явяват всички пътници за един полет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: лондонWizz Air
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
СМ преди 6 години
Така че, ако инвестирате в комфорт поне проявете и малко чувство за самосъхранение избягвайте емирейтс и разчитайте на сингапурците за предпочитане. В България имате алтернативи като бритиш и Луфтханза.
66
0
 
0
 
! Отговори
СМ преди 6 години
...мултимедия, която да си превърташ колкото си искаш? Да, има. Възползвайте се, за скромната сума от 3800 ? на средно дълъг полет, икономи и сигурно ще останете доволни. Не знам колко доволни ще сте ако имате идея за реалността и как лимитациите на екипажите там масово не се спазват. Вярно винаги може да е по-зле. Може да летите с бг компаниите, които изобщо не признават максимално полетно време и да се радвате, че не виждате кръвясалите очи на командира, особено преди кацане :)
65
0
 
0
 
! Отговори
СМ преди 6 години
"А и евала семейство, качило децата си на самолети, които може да се разпаднат във всяка една минута."Не очаквам чудеса, ясно ми е че коментиращите са масово на "Вие" с авиацията и все пак винаги намирате как да разсмеете нас - служителите. При средна възраст 4 година на машина от флота на Уиз, ти ще се разпаднеш преди някой от самолетите. Не, техническият преглед не се "претупва" както друг гений беше споменал. Дали има компании с по-комфортни седалки, включен кетъринг и 600 часа...
64
1
 
1
 
! Отговори
дам преди 6 години
Край нямат проблемите в Уиза! За едни пари го правят всичко! Хората кучета ги яли
63
5
 
3
 
! Отговори
Maлко гориво? 2 преди 6 години
American Airways свали петима пътници точно заради overbooking и влезе в новините заради влачения по пода доктор с избити зъби. Нискотарифна компания ли е American Airways? Снобеенето ви е доста жалко, един успешен човек дали ще пише такива квалификации в обикновен новинарски сайт? Тъжна работа. Отделно цените на полетите стават достъпни точно заради лоу костърите.
62
0
 
3
 
! Отговори
Maлко гориво? преди 6 години
На 3 Юли вечерта летях с Уиз от София за Варна. Полетът е 35-40 мин. Заради времето изчаквахме във въздуха около 50км преди Варна, полетното време беше почти 75 (!!!) минути. Мислите ли, че с минимум гориво самолетът би изкарал 2 пъти повече във въздуха? Или ви пиша от отвъдното?
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няколко пъти пътувам с РАИНАИР. Досега добре. Но при първата издънка ги зарязвам. По евтино е с тях но е за сметка на Куфара, които ако искам трябва да доплатя. Но тогава цената ще е същата като в България аир.
60
2
 
3
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
Нещо не мога да си спомня, около началото на юли май беше, имаше седмица и отгоре проблем с полетите на България ер, имаше една статийка, мънкаха оправдания там, но за сметка на това под статията не бяха пуснати коментарите. Така, че подобни пасквили очернящи конкуренцията, може да си ги заврете в едното място...
59
1
 
4
 
! Отговори
Камен преди 6 години
До шматкаТе ако нямаше регулации и в багажното щяха да натоварят хора, само да изкарат някой и друг лев отгоре. Преди време EasyJet искаха да им разрешат да сложат седалки за правостоящи, на които само да се облягаш и да си вързан с колан. Лакомията няма граници.
58
2
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Добре де що не ги качат правостоящи.Така или иначе возят по ефтино от автобус:)
57
3
 
3
 
! Отговори
Seasrit преди 6 години
Ami letete s berlinair... germanwings...tam po-hubavo.
56
0
 
5
 
! Отговори
Маринов преди 6 години
За такива ситуации, както и за закъснял полет търсете ClaimHelp Bulgaria - страницата им във Фейсбк е @claimhelpeuМного отзивчиви и действат изключително бързо. Аз получих 400 Евро за полет до Холандия
55
0
 
9
 
! Отговори
Kamen преди 6 години
То бива бива да overbook-неш полет ама с над 20 пътника и то в два поредни дни е прекалено. На 230 местен самолет това са 10% от пътниците. Вярно е, че overbooking-a не е патент на WizzAir, но аз лично никога до сега не съм чувал за 40 пътници, на които да е отказан boarding при 230 местен самолет (всъщност не съм чувал за 40 пътници и на по-голям самолет). На тия лакомията напоследък взе да взема застрашителни размери.
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една поговорка, която винаги спазвам когато купувам нещо: ЕВТИНОТО Е СКЪПО!
53
0
 
9
 
! Отговори
калоян преди 6 години
. Аз докъдето летя, мога да ползвам директен полет само на РаъйнЕър. Според теб да си купя 2 пъти по скъп билет и да правя трансфер на второ летище и да ми се удължи полета с 3-4 часа или да ползвам ниско бюджетни ?
52
0
 
6
 
! Отговори
T преди 6 години
До ednaМного комплекси имаш, миличка, че и снобарееш. Ама така е - беден народ, довчера били роби, днес продължават, но не го виждат, и сега им избива да се правят на велики. Излагаш се жестоко с подобни коментари и мислене. Не знам дали го осъзнаваш.
51
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ви кара да летите с нискотарифни ***? Да спестите некое йоро си късате нервите.
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарен backtesting и елементарна статистика може да даде с точност до три стандартни отклонения, точно колко човека няма да се явят.23 и 40 са по принцип 20%-30% от пътниците на самолета, едва ли нормален човек може да мисли, че толкова пътници няма да се явят.Това показва само едно, че имат некадърни анализатори. Ама щом са прости, да плащат.
49
0
 
19
 
! Отговори
Благодаря преди 6 години
До ИЗВЪН - Благодаря за петзвездния хотел, когато отивам на развяване на ***. Но когато имам среща, за която съм работил два месеца и я пропусна, в главата ми идва други думи, доста по различни от благодаря. НИКОГА, АМА НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАЗИ ФАТАЛНА ГРЕШКА ДА СЕ ВРЪЗВАМ НА ТАЗИ ЦЪРВУЛСКА АВИОКОМПАНИЯ.
48
22
 
10
 
! Отговори
edna преди 6 години
Нискотарифни полети, нискотарфини услуги за нискотарифни хора. Вие какво очаквате като летите с такива като тях?Гледате да минете тънко, но сметките винаги излизат криви.Проблема е, че ако не бяха долнопробните нискотарифни, пътниците им щаха да летят на самолет, ама друг път. Обърнаха летищата на автогари с тия тълпи. Не ме е жал. Да си купят билет на редовни авиолинии и ще летят.