Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой

Имало дело срещу него, били потулвани, спирани
73
Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой
Снимка: septemvri.org

Нови разкрития за убийството във Виноградец. В нощта на четвъртък срещу петък в ресторант в селото беше застрелян 47-годишен мъж.

Kъм момента е, ясно, че 6-годишно момче е държало пистолета, с който е произведен фаталния изстрел, но не е категорично доказано, че именно детето е натиснало спусъка. 

Още по темата

 
Собственикът на оръжието е Лазар Влайков, председател на Общинския съвет в Септември. Той беше задържан за 24 часа, но след това беше пуснат на свобода, без повдигнати обвинения.

Прокуратурата проверява дали Лазар Влайков е имал нерегламентирани разговори с прокурор с намерение случаят да бъде потулен.

Близките на застреляния обаче са категорични, че вината не е на детето.

"Това е 45 калибър, едно дете на 6 години не може да натисне спусък, защото е много  обтегнат, прикрива се собственикът на оръжието", категоричен е синът на жертвата пред Нова тв. 

Жителите на селото разказват и за други инциденти с Лазар Влайков. Според тях той е много агресивен и подозират, че има покровители.

Преди 8 години срещу него е имало и дело, което неясно защо е било потулено. Тогава Влайков е нападнал сина на общинска съветничка от Септември, с която са имали конфликти в работата.

"Лазар влезе в заведението и наби Иван, ние които бяхте там ги разтървахме, тогава случаят се потули", разказа свидетел на инцидента.

Той допълни, че преди 3- 4 години, отново в заведение, Влайков е счупил едно шише и с него е нарязал лицето на млад мъж.

ГЕРБ вече изключиха от редиците си Лазар Влайков. "Този човек е представил в централата на ГЕРБ свидетелство за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и след това при избора му за общински съветник, той е бил неосъждан", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
23
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Пак не познахте, не е общинарЪТ.Дума, която завършва на -ар, се членува с -ят.
42
0
 
33
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Дори погледнете, как е написано заглавието - "общинарЪт"... Научете поне родния си език, бе!!! Простолюдието, масово сте неграмотни, но иначе сте с големи претенции и точно това ви прави изкючително смешни и едновременно жалки в очите на нормалните хора.
41
0
 
46
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Лицето Влайков е събирателен образ на повечето от вас - нагли, прости и агресивни до последно, дори с цената на фатални последствия.
40
1
 
46
 
! Отговори
Така е! преди 6 години
Ако е и ***, значи е от ГЕРБ.
39
0
 
38
 
! Отговори
Скоро приключваме преди 6 години
Държава, управлявана от такава долна мафия няма как да изкара много време.
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен спусък пистолетите имат и предпазител,който също е натегна,не като при играчките пистолети декоративно оформен за определен модел по подобие на истинските,и за пълнителите с топчета си имат бутон за отпускане на пълнителя,който при истинските е понатегнат,въобще истинските са на много по тежки за 6 годишни деца,който неизвестно защо са сред посетителите на кръчма-заведение,което не е сладкарница за деца къдет да влизат с пистолети кат каубои придружени от родителите им за пред следствието.
37
0
 
36
 
! Отговори
Колев преди 6 години
Няма нищо чудно! Защото, КОЙ ГЕРБаджийски кмет не е пристъпник, крадец на милиони, нагъл и полуграмотен ***, корумпиран, алчен и брутален ***? КОЙ? То да е само тази гнусна мутра на снимката, с мед да ги намажеш ГЕРБаджийските "управници"! Ама, лошото е, че всички са като *** на снимката.
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поръчвам оранжеви ленти с везани натписи АНТИ-ГЕРБ, ще ги раздам безплатно, надявам се да се разрази като вълна и да се преброим
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КуКлусСамо дето ГЕРБ е изцяло немски проект, едва ли на Меркел й пука за СИК, да не говорим за някакъв г-н Никой от Септември.
34
0
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
У затвора! Там малко ще го укротят, няма да е толкова агресивен и ще стане кротък като агънце!
33
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На какво осъдиха мутрите, които пребиха момчето и момичето на "Околовръстното" с палка?
32
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе всички са стреляли, като на традиционна афганистанско-чеченска сватба, нали така се празнува детски рожден ден. Не е в натривките работата, ами останалите присъствали да си спомнят истината и да се установи траекторията на фаталния изстрел.
31
0
 
41
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Е, нали при едни натривки на ръцете, веднага ще се види, коя ръка е стреляла?!Някакви BG чадъри пак, пак вземат "материала" за мезе.
30
1
 
43
 
! Отговори
помия преди 6 години
Нима месното ГЕРБ не е знаело що за *** приема и издига???
29
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цялата ви партия е от такива мутри и мутреси !!! ОСТАВКА и в кауша с БСП и дпс
28
2
 
42
 
! Отговори
КуКлус преди 6 години
Нима някой си е помислил че групировка като СИК може да спре да съществува ? Просто си сменя името и това е ......СИК--->Герб
27
3
 
28
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
Типичен пазарджиклия )))))))
26
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като му видиш физиономията......!!
25
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кадър на Цецко ! Само за това ,че подопеченият му е извършил престъпление , изключен и пак приет и след друго престъпление , пак изключен и приет , някой трябва да подаде оставка!!!
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОбщинарЯт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!