ГЕРБ изключи Лазар Влайков от редиците си - отново

От партията искат да напусне Общинския съвет в Септември
89
ГЕРБ изключи Лазар Влайков от редиците си - отново
Снимка: архив, Ройтерс

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто пистолет 6-годишно дете уби собственик на заведение в село Виноградец.

Още по темата
Партията оттегля политическата си подкрепа от Влайков като общински съветник и председател на Общински съвет - Септември.

Освен това го призовава да напусне Общинския съвет, като подаде заявление за прекратяване на пълномощията му като общински съветник, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност", посочват още от партията.

Влайков на два пъти е изключван от партията заради различни провинения. Първият път попада в полицейските сводки, защото пребил сина на общински съветник. Вторият път – защото намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Бойко не разпъва чадър върху никого, с изключение на себе си.
74
0
 
3
 
! Отговори
65 преди 6 години
А отново ще го приеме ли,щото с него или без все тая.Но все пак да знаем.Хайде простете му и този път(за кой ли път),може пък човека да се оправи.Ако ли не в Бойчиновци.Ще се върне друг човек
73
2
 
9
 
! Отговори
ПЕНЕВ преди 6 години
До Анонимен: НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ С ТРИТЕ БУКВИ. КАЗВА СЕ : 90 % ОТ МРЪСНИЦИТЕ ОТ СДС , СТАНАХА ГЕРБАДЖИИ. ВЕЧЕ В ТРЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ УЧАСТВАТ И ТЕ ,НИЩО ЧЕ НЯМАТ И ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.БОРИСОВ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА -НИЩО ЧЕ СМЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ ПАРЛАМЕНТАРНА ТАКАВА. ТОЙ НЕ *** РАЗНИ ЗАКОНИ ,КОНСТИТУЦИИ И АЛА БАЛА. ВАЖНО Е ДА ИМА ДАЛАВЕРА .
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема на гербове те идва от Суджук паша. Бивш сикаджия, член на БКП, агент на ДС и БОП, с активна дейност във всяка една свера. Като сикаджия пребивал длъжници с бухалки, в Унгария го арестували за крадени коли, участвал в производство на нелегални цигари, после на амфетамини. Като главен секретар в съдружие с други за една нощ завзе една банка и я даде на любимата си Цветелинка. Като гл.с-р станаха над 140 поръчкови убийства и едно не е разкрито. Избнесе над 10 милиарда наши пари в свои смет
71
0
 
16
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Щом си е позволил два пъти да е подсъдим, ще си позволи и трети път. Няма да се учудя ако му чуваме името и още няколко пъти
70
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Браво другари!Рот фронт!
69
0
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
И след това отново .....така и не се разбра детето от къде е взело пистолета ....води се разследване срещу неизвестен извършител !
68
1
 
33
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
От сигурен източник знам, т.е. една жена ми каза, как тиквата лично му се обадил на тоя, и му наредил, докогато мине шумутевицата, да напусне партията, но после пак ще го приемат , че той бил лъжец, престъпник и убиец, а на тях точно такива хора им трябват
67
0
 
30
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
А бе имаше един,дето го осъдиха на 3 инстанции,ама след изборите третата го оправда,анулирайки предишното си решение.Та кой беше тоя?С големи уши бил,председател на парламентарна група...
66
0
 
23
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Докато си плати отново
65
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нема такава държава , терминал 2 и към Немско
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам бюро за 4 годишни наемни убийци.
63
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого..."--------Направили сте го поне два пъти със същия този Лазар Влайков.--------"...и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност", посочват още от партията."--------Тогава защо Вашият лидер Бойко Методиев Борисов е още на свобода?
62
0
 
42
 
! Отговори
Прогноза преди 6 години
Всеки момент се очаква видните политолози Антон Тодоров и Тома Биков да обявят с колко % е скочил рейтинга на Б.Б за изключването на възстановеният от него изключен Гербер.
61
0
 
32
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
А някой чул ли е какво стана с онова разследване за автомобилите с антените дето кръстосваха София?Какво стана с основните свидетели?Кой си отиде предсрочно кого разпитваха на детектора за лъжата какво стана с оня дето тичаше от рожден ден да опитва да разруши харддиска?Кога ще научим истината?????
60
2
 
38
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Да убиеш някого и после да сложиш пистолета в ръцете на 6-годишно е малко прекалено дори за гербаджия....Не е невинно занимание като да подслушваш незаконно,примерно.
59
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що тормозите Лазарчо бе?? Един е убил само, един наръгал 5 пъти, един пребил. А Батко Боце изтрепа сума ти народ, некой да му е направил нещо? А Цуцко Интелигента натика по арестите много, които после осъдиха България за стотици хиляди евро. И него никой не закача. Лазаровци са най-малкия проблем на гробарите. Проблема е върхушката.
58
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Бойко Суджуков кога ще го изключват???
57
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лазар не е виновен, до 06.09. Е Ретроградния Меркурий. А този гаден Меркурий ги прави едни, малки деца убиват големи хора, властни герберуги стрелят в небето за да ударят този Меркурий, пият юнашки напитки за да не дават лошото да ги надвие. И този Путин, а онзи Станишко, а и Ореха,как влияят на честните и неопетнени герберасти. Облъчват ги със зла енергия нарочно. Мърсници долни, затриха непорочния Лазар. Но нищо, ще възкръсне в редовете на ГРОБА като птицата Феникс. И ще продължи да простее.
56
0
 
39
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
Абе тия от ГЕРБ се оказаха много пъргави!Само някъде да се скъса нишката на мафията и пайдос изключване ама веднага!Така действува мафията в целият свят!