Патриоти vs. еднополовите бракове: В България половете са два!

Доц. Михов не вярва българите да подкрепят Истанбулската конвенция
28 дек 2017 11:00,
167

Остра реакция от Патриотите срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция от страна на България. Документът инкриминира семейното насилие и насилието над жени и узаконява еднополовите бракове, а от "Обединени патриоти" са твърдо против подобно решение.

Още по темата

"Самата конвенция е подписана 2011 г. и виждаме, че доста години отлежава прибрана някъде. Някой пожела тази конвенция да мине през Министерския съвет. Г-н Каракачанов даде отрицателно становище за съгласуването ѝ", заяви депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов в "България сутрин".

Най-неприемлива според Патриотите е дефиницията за пол. В Западна Европа и САЩ има тълкувания, че полът е социална категория, която характеризира поведение, избор, нрави и характеристика на личността - той може да бъде избиран, отбеляза патриотът.

"В нашата Конституция полът е биологична даденост и половете са мъж и жена, това е нашето разбиране за семейството. Евентуалната ратификация може да стане след широко обществено обсъждане", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Огромна част от българите ще се обявят против такова разбиране за пола, убеден е доц. Михов. Той се съмнява, че от ДПС ще подкрепят конвенцията и според него те също ще заложат на традиционните разбирания за семейството и пола.

"Тук става въпрос за дефиниция на брака и свързаните с него фундаментални обществени взаимоотношения. Ако приемем, че същестува трети пол, това означава, че трябва да приемем еднополовите бракове. Дали хората са готови да приемат това?", каза още доц. Милен Михов.

Извън темата за Истанбулската конвенция той подчерта, че важните въпроси са свързани със социалната политика, образованието, отбраната и развитието на българската икономика.

За пръв път патриоти имаха възможност да влияят върху формирането на бюджета и много от социалните въпроси започват да се решават в правилната посока, смята народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ги дават тези 10 стотинки, че и аз да започна да слагам минуси?
79
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешните деца са 80% гей а бащите 70% скрити гейове така че мнозинството печели защо трябва да се крият
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доц. Михов не вярва българите да подкрепят Истанбулската конвенция-----------------------Българите няма да я подкрепят, но еврослугите вече са готови.
77
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязвате ли, че тук има един дежурен ....., на който му плащат да цъка минуси. Взима по 10 стотунки на минус. Сега ще сложи и на моя коментар.
76
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Тъй като се тълкува кой с кого можел да живее заедно, ако няколко човека живеят заедно (например в общежитие или в нещо като дом за "Биг Брадър"), значи ли, че са семейство? Какво казва Истанбулската конвенция по въпроса? Може би, тъй като е Истанбулска, това съжителство може да се определи като харем от жени, мъже и евнуси.
75
2
 
4
 
! Отговори
Патриот-гей преди 6 години
Сега се обърках много, до oня ден плюх срещу тиквите днес съм първи слуга на третополовите тикви, хаха. Аз съм цар и феoдал и ще решавам за всички въпреки че жена ми я мачка комшията щото съм дебел и не мога да си намеря оная работа от сланина.
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са евро ценностите, няма как. Затова вкараха и толкова пустинни бежанци, защото обичат животинския секс. Тук в Германия, вече заловиха трима на едно магаре в един парк. А в друг парк един афган метна козичка пред очите на майка с дете. Аконке вярвайте четете немските медии. Арестват ги, но съда ги пуска. Полицията си върши работата, но отгоре ценостите са други. Два различни свята.
73
4
 
7
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Отдавна не гласувам, но на следващите избори за ОП, па какви ще да са. Ако бяха на тяхно място деформаторите, "достовете", дпс... даже нямаше да разберем, че управляващите са подписали тази гавра със здравия разум, с естествения морал, с хилядолетната традиция... наречена "конвенция...".
72
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Земята е едно противно място. За съжаление.
71
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Po dobre badete kato '' patriotite ''. Tam vseki opava saprugata na po nizko stoqshtiq v jerarhiqta
70
0
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Какво искаш да ми кажеш бе, че каквото и да пише, значи е вярно, стига да е написано на английски ли? Ти в ред ли си?
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dnes трият коментари защото са полит-коректни хомота. Мислите, че като работите за Лукавия ще ви се размине ? Господ прощава, но не забравя!
68
8
 
8
 
! Отговори
Промити мозъци преди 6 години
Брака е такъв какъвто си го направиш.Брак значи 2 човешки същества с едни и същи проблеми и амбиции и с подобно мислене до 80 % да се обединят,за да им е по-лесно.Всеки мъж трябва да плаща сметки да прави дете,да готви и да им апартмаент. Всяка жена трябва да прави абсолютно същото-дете,дом,сметки,житейски трудности. Когато двама души стъпят в брак те разделят трудностите на 2 по равно. Ако сметки са 100лв всеки дава по 50. Ако жилището струва 20 000 еу,всеки дава по 10 000. Двама е по-леко от 1
67
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотчетата да не се занимават с гейовете а да си изпълнят обещанията за пенсиите и заплатите
66
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще какво значение има брака, било то хомо или хетеро .Брака е отживелица един договор който след време носи немалко главоболия . Иначе хомотата да се женят като искат нямам нищо против
65
7
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Трагедияяя!! Моят брак с пенка е застрашен, ако държавата позволи на гошо и мишо да се омъжат. Въпреки че двамата изобщо не ме касаят, разрешението те да правят нещо е лична атака и посегателство върху моите права с пенка!! Кога ще осъзнаете колко сте *** с вашата омраза?
64
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половете са два, но битието определя съзнанието. Сбърканата семейна и обществена среда създава третополовите или както са наречени в Конвенцията "социален пол". Просто се променя психиката под натиска на обществените фактори при лабилни или решили да бъдат "модерни" хора. При хер.мафродитите е съвсем друг въпрос, там се касае за генетично заболяване.
63
3
 
9
 
! Отговори
опаа преди 6 години
Така наречените тиквенки патрЕоти се опитват да позакърпят наакания си пиар с поредния популизъм,всички знаем че стигне ли се до гласуване на тази "евро-ценност" до един ще подкрепят другарката Борисов и измислената му продажно=крадлива мафиика ГЕРБ-БОСТАН,нали знаете че и "въздържал" се си е чисто "за".Така ще е, вече си имаме ново животно: парламентарно-тиквени евроатлантически патрЕоти.
62
5
 
3
 
! Отговори
да бе преди 6 години
До Анонимен 61Що, искаш да се затрие ли? Което е очевидно напоследък....
61
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има почерпка с радост ще отида на еднополов брак.

Спонсорирани публикации