Третият пол... маскиран като превенция на домашното насилие!

Ангел Джамбазки настоява: Текстовете са противоречиви!
4 яну 2018 10:50,
90

Първото заседание на министрите за новата година започна с разногласия относно Истанбулската конвенция на Съвета на Европа за превенция на домашното насилие. "Обединените патриоти" обаче съзряха не превенция на насилието, а опит за признаване на третия пол и узаконяването на гейбраковете.
Още по темата

"Категорично сме против. Текстовете са прекалено противоречиви. Проблемът с насилието е в ръцете на правораздавателните органи. Под легитимното заглавие "Превенция на насилието над жени" се прокарват идеи, които са в разрез с обществените. Половете са 2  - мъжки и женски", подчерта евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В студиото на "България сутрин" адвокат Николай Хаджигенов посочи, че Истанбулската конвенция е малко или много като забраната над домашната ракия от Европейския съюз – проблемът няма да се реши с текстове, а чрез затягане на правораздавателните органи.

"В конвенцията не става дума за гейбракове или трети пол. Поведението на "Патриотите" е дим над водата. Те преувеличават, а имаме зверска нужда от справянето с насилието. Вместо да гледаме ситуацията в парк "Пирин" или тази с корупцията, ние се занимаваме с третия пол", отбеляза юристът пред Bulgaria ON AIR.

"Ако полът зависи от социалните роли, това отваря врата към свободна интерпретация. Тук говорим за заличаване на традициите, а ние ги защитаваме. Бракът е съжителство между мъж и жена, а не между партньори. Партньорът е полово неопределен. Виждаме шанс нелегални мигранти да получават статут, който не ми се полага. Тази конвенция не гарантира безопасността на жени и деца", заяви евродепутатът Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
19
 
! Отговори
хахаххаааааа преди 6 години
ГЕРБ спечели нов съюзник. Цялата хомодружинка Калинка от Спартакус ще гласуват за Тиквун Мъжкаря.
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната стъпка към Новия световен ред.
40
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давам ви *** пример. Преди 30-ина години, хомосексуализма се разглеждаше като психично отклонение /болест/. Идеята за признаване на хомосексуализма обаче влезе в публичното пространство, лека, полека общественото внимание беше приспано, постепенно започна да се говори все повече за това и в крайна сметка в днешно време, хомосексуализмът вече се възприема като нещо нормално. По същия начин ще се подходи с трети пол, с кръвосмешения по натам и резултатът след 30 години ще е същия. Мислете!
39
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самос родните продажни псевдополитици могат да открият подобна логика, зад този закон.А, на вмирисания на въглища и кисело зеле народ...само това му дай-зрелища.Иначе...голям го вадим...били сме в ЕС и Европа...В мисленето си сме в Азия и близкия изток.
38
1
 
31
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Гейовете така или иначе си съществуват. Кому е нужно да бъдат признати от държавата?!? Държавата и без това е просто репресивен орган. - останал съм с впечатление, че всички ЛГБТ или както там се наричат групи се борят за свободи - а каква свобода можеш ВЪОБЩЕ да имаш, ако нямаш свободата да не ти пука от одобрението на държавата, на системата?!? Истински свободният човек (бил той хомосексуален или не) не се "бори" за одобрението на системата. На него/нея просто не му пука за нея.
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично по глобалистки, всичко става в задния двор с тайни и маскирани договори и конвенции, които са толкова широко написани, че може да се тълкуват по всякакъв начин. Целта е да спим и да не ги усетим, докато ни мачкат правата и ни вземат свободата.
36
1
 
16
 
! Отговори
коки преди 6 години
Приемете нещо за минимален праг на заплащане в държавата, не за трети полове и такива.
35
5
 
35
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Колкото и да се опитват да легализират "трети пол" с някакви закончета, това няма да промени факта, че има природни закони и от както свят светува има ДВА ПОЛА. Има и някакви психично увредени ***, които осъзнават, че нещо не им е наред в главата и затова искат приемане от обществото за да се почувстват по-нормални! Това е причината за всички гей паради и третополщини. Но болезнената истина е, че НЕ Е НОРМАЛНО, както не е нормална педофилията, зоофилията или некрофилията.
34
13
 
5
 
! Отговори
факт преди 6 години
Смешното е, че гейове харесват Джамбазки и заради него гласуват за патриотите :)
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СелянинГейовете може да са незначителна част от обществото но,нахалството и претенциите им са безкрайни!
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некрофилията - сексуална ориентация ли е?
31
3
 
32
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Не ми пречи, че щяли да се женят помежду си. Ама ако го узаконят това им искане, ще ревнат че искат и деца, а това вече е лошо...
30
6
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Хора,не се лъжете.Подпишем ли конвенцията,съгласяваме се с всичко,което пише в нея-не само с превенцията на домашното насилие,но и с това да признаем гейовете,и содомията и т.н.Аз съм изцяло против тази конвенция.
29
5
 
36
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Не съществува трети пол! Що за глупост? Има само два пола. Мъж и жена. Толкова ли е сложно? Който иска трети пол да се обърне към най-близкия психодиспансер за да му помогнат.
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изказване на Петър Москов четох преди малко в 24 часа. И той е категорично против Истанбулската конвенция и признаване на полове, различни от мъжки и женски.
27
3
 
13
 
! Отговори
До Някои преди 6 години
Това,че има много хора,които са стерилни е от увреждания от ваксините,а не от природата,апаколу(или каквото е то там,не го знам).А хора с "различна сексуална ориентация"(*** дофил ите и др.,също са с различна-НЕнормална) има заради промиването на мозъците на децата с анимационните филмчета,които имат скрити послания.То и без да вижда тези послания,ако се замисли човек,ще види че са крайно неподходящи за деца.А др. отдолу,ако се има за *** добре,нека другите да сме си хора.
26
15
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Това в същност няма никакво значение, просто се премахва графа пол във всякакви документи и така всички ще са щастливи. Както искат да се определят след това, но да пишат простотии по документи е напълно безполезно, защото правата на хората са ясно определени и не се основават на пола, какъвто и да е той..
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото и нормално да опитват да го изкарат "различнополовите", животно/човек от един пол с животно/човек от същия пол поколение НЕ МОГАТ да създадат....няма нищо по-естествено от репродукцията и съответно другото е неестествено и болно.....
24
19
 
8
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Какви точно са привилегиите на гейовете, че нещо не се сещам?
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите ще пускат темата, ще има разгорещени дискусии, хората ще свикнат с третия пол и накрая след време ще приемат естествено промяната в конституцията и хомосексуалистите ще могат да сключват бракове и да осиновяват деца. Това е решено вече от Вашингтон, сега се разиграва само цирк и обработка на общественото мнение. Единствена възможност да се избегне е да излезем от ЕС, но всеки ще си каже, какво пък толкова, без ЕС България загива на другия ден, да приемат третия пол.