Миков скастри рожденичката Нинова: Третият пол ли е темата?

"Има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е нужно"
16 яну 2018 13:10,
147

Бившият председател на БСП Михаил Миков разкритикува пред Bulgaria ON AIR решението на партията да гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция, чиято цел е защита на жените от домашно насилие. Решението на пленума в събота задълбочи противоречията между Корнелия Нинова и вътрешнопартийната опозиция.

"Последните две години БСП подкрепя конвенцията срещу насилието над жените и децата - последователно, без резерви, без забележки. Не може третият пол да бъде основна тема на БСП. Може ли БСП да продължава с такива люшкания на политиката?", попита Миков.

Още по темата

Членът на Националния съвет на Столетницата отдава това решение на опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо.

"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.

Той е на мнение, че не става въпрос за негативна вълна в партията, а за търсене на най-добрия път БСП да спечели общественото доверие.

По думите на Миков в последния месец БСП изведнъж променя позицията си за Истанбулската конвенция във връзка с противоречията между "Обединени патриоти" и ГЕРБ.

Бившият лидер на социалистите коментира и предстоящия вот на недоверие, чиито мотиви ще станат окончателно ясни утре. Миналата седмица стана ясно, че БСП ще внесе сама вота, разочарована от изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че в опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната.

"Вотът на недоверие трябваше да бъде внесен още миналата година, защото в момента общественото внимание е насочено към европредседателството. Кому беше необходимо това преговаряне с ДПС и след това оценката, която даде почетният председател на ДПС за политическата ситуация, вота и резултатите след вота", заяви Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СпецаПолека , полека , се влива млада кръв , която Нинова за сега държи със здрава майчинска ръка !да бе на младежите Таско Ерменков, Кутев, Паргов, фъфлека, Дмитри Иванов, Елена Оградата и т.н. :)
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гробокопач"Изпълнява" е правилната дума.
64
11
 
9
 
! Отговори
Анти-геЙрб преди 6 години
Докато шайката участва на избори ще гласувам против тях! Докато са силни, ще гласувам за най-големия им противник, който може да се пребори с тях! В случая това е БСП, начело с Нинова!Анти-гербери, които като мен искате да свалите шайката от власт, не разводнявайте вота като гласувате за по-малки от БСП партии - те не могат, или не искат да ги свалят от власт, за разлика от Нинова! А на Нинова евала, хванала му е цаката на боко тиквоко
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха,наздраве!
62
8
 
12
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Миков , Миков , а бре Вие там в далечния северозапад сте били големи пущиняци бре!"Има нужда от проветряване"....Ами нали това прави колежката ти Нинова - натири застоялите депутатски д.у.п.е.т.а - те умирисаха атмосферата в БСП! Полека , полека , се влива млада кръв , която Нинова за сега държи със здрава майчинска ръка !А Вие умирисаните ......ще подкрепяте , няма как!
61
15
 
9
 
! Отговори
(^^) преди 6 години
Прав е другаря Микав, модерната лява в лицето на другарката Нинова и нейните подопечни, пак са яхнали метлата на популизма и партийните си спекулации ... Първо беше поставена темата за корупцията, въпреки приватизационните афери на ***, след това решиха да искат недоверие на правителството още на старта на Европредседателството, а сега опорната точка е "третия пол", въпреки че никъде в конвенцията това понятие не е засегнато изрично ... !!!
60
12
 
8
 
! Отговори
Бай Курти преди 6 години
Докато *** е начело на БСП аз ще гласувам за ГЕРБ?
59
10
 
18
 
! Отговори
Анти-геЙрб преди 6 години
Пияницо, откакто Нинова води партията, гласувам за нея защото само тая партия има шанса да свали Шайката от власт! Ако ти водеше БСП вместо Нинова и един път нямаше да си дам гласа за БСП! Внимавайте какво правите! Свалите ли Нинова от власт, на практика се самоубивате! Не само аз ще спра да гласувам за вас! Много ще спрат! Само Нинова може да свали тиквата!!!И да, това е най-важната тема за Б-я в момента! Става дума за развращаването на детето ми в у-ще!Аре скрий се някъде третополова пиянко
58
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживях да харесвам Нинова....
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало о, русофилите ! Вие накъдето отивате България от там се връща - вие само й пречите, но не можете да я спрете !
56
3
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ми така де, те серьожата и вагининия какво да кажат. Пък те са шефовете на миховата попивателна. Как може курнелията да оспорва класически леви идеи. Не я е срам.
55
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова се опитва да мобилизира най-ретроградната част от народните маси с метежнически рефлекси - русофилите !
54
2
 
12
 
! Отговори
человек - прасе преди 6 години
Искам в русия, искъм в русияяяяя!
53
9
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До ГробокопачВие този нацоналистически ''наклон''го разбирате:''Напред към Русия''.Мерси!Предпочитам да се ''катеря''(Европа)
52
15
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До Анонимен-52Защо се правите че ви пука дали ще се приеме тази конвенция?Повечето от защитаващите тук *** не знаят какво означава''трети пол''.На всички ви е ясно че *** търси начин да скара коалицията и да предизвика криза в управлението.Ако Боко беше против конвенцията,тя(и вие)щяхте да сте за конвенцията.Така че не се правете на много загрижени за нацията.Прозрачни сте!
51
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Нинова откаже конвенцията и отстоява мнението на над 6 млн. български граждани и българската Конституция, за разлика от Борисов, Станишев и Миков, които се опитват да наложат на над 6 млн. български граждани някаква мъглява *** конвенция подкрепена от 20 души НПО кресливци.В такъв случай Нинова има шанс да бие като маче у дирек Борисов на изборите( предсрочни или редовни), да не говорим за Станишев и Миков в БСП.( тя май би Миков на вътрешните избори в БСП преди година).
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скелетът от гардероба
49
8
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Миков е никой в БСП. Всъщност БСП при Корнелия, не е онова удобно за ГЕРБ, БСП, каквото беше при Станишев, Миков и Първанов. Ние, малце го поизменихме, дадохме му силен националистически наклон, тъй, както го разбираме, ние, този наклон. Този националистически наклон е силно различен от патриотарските разбирания на ОП;))) БСП не се люшка в политиката, а просто изпълнява съвсем друга политика, различна, от тази по времето на Миков.
48
3
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До До 46-пенсионерНа следващите парламентарни избори ще разберете в каква заблуда сте.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След третата ракия Миков и такива приказки говори

Спонсорирани публикации