Водолази ще чистят дъното на Черно море

Утре сутринта се събират на централния плаж в Бургас
1 юни 2018 22:55, Анисия Иванова
9
Водолази ще чистят дъното на Черно море
Архив: Булфото

Водолази ще чистят дъното на Черно море на 2 юни. Те ще се съберат на моста на централния плаж в Бургас, откъдето ще се гмурнат за акцията по почистването на морското дъно. Това ще стане от 9.00 часа, съобщиха от общинския пресцентър.

В инициативата ще се включат водолази от цялата страна и чужбина. Целта на водолазите е да изнесат на брега колкото се може повече отпадъци, които ще бъдат транспортирани на сметище.

В Бургас подобни акции за почистване на морското дъно се провеждат от 2015 година. Поводът тази година е Европейският морски ден, чийто домакин бе морският град.
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
яводолазите ще чистят, а народоизбраниците ще продъл;жават с бруталното си продажническо безхаберие да позволяват да се замърсява и отравя същото това синьо черно море ... колко химикали се изхвърлят почти по цялото черноморие ?!?! а колко хотели са превърнали същото това черно море в септична яма ?!?!?
и всичко с безмълвната 'благословия' на родните народопродажници ...
5
7
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 2 години
На дъното лежат русофреници стъпили накриво решили да отмъкнат част от оборота тайно от шефа си...
4
1
 
13
 
! Отговори
Тъжен преди 2 години
До Тъжен
Водолази ще чистят дъното на Черно море - какво дъно бе хора Вие наистина не знаете какво пишете. Дъното на ЧМ се навира след шелфа а там водолази не могат да отидат. Ще чистят дъното на плажната ивица а не не морето.
3
0
 
5
 
! Отговори
Тъжен преди 2 години
До Анонимен
Затрихме държавата та едното черноморие на е проблем.
2
2
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Труповете вън!
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да чистят и да не чистят нняма да ни върнат ни затритата природа на черноморието, ни заличените плажове, ни застроените къмпинги и дюни...