Нено Димов доволен от решението за Пирин

За природозащитниците икономическото развитие е вредно, смята той
28 юни 2018 21:06, Красимир Ангелов
9
Нено Димов доволен от решението за Пирин
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Всички държави членки на Комитета за световното наследство на ЮНЕСКО подкрепиха България, а преди две години на срещата в Истанбул също подкрепиха българската позиция единодушно, обяви министърът на околната среда и водите Нено Димов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Природозащитниците - това са група хора, които имат ясна политическа визия, техните идеологически предшественици използваха националсоциализма за прокламиране на своите тези - това са хора, за които икономическото развитие е вредно. Те саботират забогатяването на българите, но те не са допуснати дори до парламента. Ще търсят друг тип параван, зад който да скрият идеите си, който не се приема широко, посочи министърът във връзка с взетите решения по "казуса Пирин".

Той допълни, че Европейската комисия не вижда нарушения на този етап и ако някога има инвестиционно намерение, тогава ще се направи оценка на въздействие върху околната среда.

Във връзка с обявеното бедствено положение в Смолян и Чепеларе, както и с усложнената ситуация в Пловдив, министър Димов заяви, че стриктно се следят нивата на язовирите, както и че се поддържа сложен баланс между покриването на нуждите от питейна вода и гражданската защита и безопасност.

"Не мисля, че хората могат да са спокойни в тази ситуация, но координацията в държавата е добра и се действа професионално", успокои Нено Димов.

Какво още каза министърът вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Нено ДимовBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Ей, нен.ормалник, стига лъга. Фалшивата ви зелена мафиотско-милионерска песен е изпята. ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ членки на Комитета за световното наследство на ЮНЕСКО подкрепиха България. Това са - Франция, Великобритания, Дания, Съединени американски щати, Чехословакия, Бразилия, Египет, Норвегия, Канада, Китай, Ливан, Гърция, Нова Зеландия, Саудитска Арабия, Република Южна Африка, Австралия, Индия, Мексико, Доминиканска република, Турция.И тотално неграмотен - какви Куба, Конго в ЮНЕСКО? УЧИ!!!!
7
3
 
2
 
! Отговори
Един преди 5 години
Е как няма да е доволен! Нали за това отиде, да лобира и да си оправдае паричките!Този е еко, колкото Боци е балерина!А онзи, дето иска да строи хотели и писти, потрива ръчички!Да ама не, няма да ви мине номера този път!Крадци!
6
9
 
7
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Хора, събудете се! Тази па.плач крадлива, договаря подкрепа от страни като Куба, Конго, Мали и прочее завършващи на кистан, както и от Китай! WCто Симеонов е на Бахрейн! Що чиниш ти на Бахрейн, за наша сметка да лобираш за интересите на един олигарх?Разпродадоха ни държавата!Природа не остана! Пирин е богатство, не само писти и лифтове!Време е да излизаме на улицата и да ги махаме от властта!
5
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разпродадохте държавата бе уро ди, УНИЩОЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВИ Е ПЪЛЕН ДЖОБА НЕЩАСТНИЦИ.
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
NIE ZELENITE OT NPO,,ZELENA LIVADA" NE SME SAGLASNI,ZASHTOTO OSTAVAME BEZ RABOTE.
3
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека застрояването започне.... Сега!
2
1
 
12
 
! Отговори
До Кутев преди 5 години
Шефе, ей го бе, какво ти казах, новините изпреварват опорните точки! Ще го закъсаме така!Казвай бързо какво да правим - тоя министър е от ГЕРБ и трябва да го плюем. Да, ама Цеко Миков като е наш човек, как да го плюем?Много объркано е, шефе! Задействаха се вече с опорните точки; ще стане беля иначе... Какво да коментират сега момчетата???
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКИ ЗАРАДИ ПИРИН. ОСТАВКИ.

Спонсорирани публикации