Facebook кипна: Пияни жени разнасят голо бебе в София

Полицията е поела случая, детето е настанено в болница
Обновена: 2 ное 2018 10:06 | 2 ное 2018 07:10, Екип на Bulgaria On Air
124

Скандален видеоклип с две пияни жени, които държат и разнасят по улиците на София голо бебе само по памперс рано сутринта предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

На клипа, сниман от потребител на Facebook, се вижда как жена държи пеленачето с едната си ръка, а в другата носи бутилка алкохол. Видимо пияно младо момиче до нея твърди, че е майка на детето.

Мъжът, заснел видеото, се представя за полицай и искайки да помогне, иска личните документи на двете жени. По-младата показва полицейски акт, съставен ѝ за това, че няма документи за самоличност.

Полицията се е заела със случая. Двете жени са задържани за разпит, след което са пуснати. А бебето им - отнето и настанено в болница, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Голем праз ,бебето като порастне ще убие баба ви на село или ще изнасили дъщеря ви ;) !!!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво, като Facebook кипна... Някакво си уеб сайтче. Има поне 1000 подобни изпълнения всеки ден. Изкарахте си главата от "нета" и заживейте в реалния свят. И това ви го казва човек с диплома по "Компютърни Науки".
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, бе да. При комунизма ги чакало затвор. Бях дете, когато в една стара къща настаниха ромско семейство. Зимата беше много студена,а децата по цял ден търчаха голи и боси. На счупения им прозорец беше натъпкана една възглавница. Така си живеят братята роми.Весело им е на душата. А между другото това се случваше в центъра на града, близо до Партийния дом.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кипнаха на турците спарените мозъчета! Яко плюене! Пък тези на клипа са от вашите. Видно е.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата е Велик: продължаваме напред! Нито крачка назад!
35
0
 
5
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Разбуниха се отново СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. Оле мале.
34
2
 
20
 
! Отговори
Бръм преди 5 години
То народа е силен само по форуми, фейстбук и прочие.... на жълтите павета никой не ходи :) Защото всичко в БГ е цветя и рози.
33
2
 
36
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
Бас ловя ,че това шише с алкохол е купено с парите дадени от държавата за самотната майка,преди това взети от нашите данъци!
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой се радват на "успешния" край на този случай, но аз не виждам нищо радостно. това е бъдещето на България, това е ежедневие в гетата. Деца се правят заради майчински помощи, за да може ,като тези двете, да имат пари за цигари и алкохол. Сега тази малката /която със сигурност няма 18/ ще си направи друго и ще си я карат както преди. А и това дете не се знае доколко е читаво при майка алкохоличка.. Изобщо тия са 40 хил год. назад в еволюцията и това ще е мнозинството у нас само след 20-30 г.
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропаднали българки
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен:Toва ако се случеше през комунизма....нямаше никой да разбере, щеше да се насмете под килима за да си мисли раята, че светлото ви бъдеще иде.
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Защо много ,,Кипнаха,, . Нали искахте Европейски съюз, Това ако се случеше през лошия Комунизам, тези двенките щяха да са в Сливенския Затвор, А бебето щеше да е в дом за сираци. Но сега сме Европейци, Ще има пияни, настрани, дрогирани, убийци, изнасилвачи, и всякакви.. Но за една част от Българският народ това не важно- По важнто е че има целогадишно банани, а не само по Нова година.. Да ама си купувахме, А сега само ги гледаме.
28
8
 
7
 
! Отговори
. преди 5 години
А аз съм виждал как трезви жени (не от ромски произход) возят невръстните си дечица на предната седалка на автомобила си. А те, дечицата видимо нямат 10 годишна възраст. Какво ще кажат сега моралистите и ревачите по формите, а?
27
2
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
да живее бхк,...... а наздраве!
26
3
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Бре ! Много големи хуманисти се извадихте ,бе ! А що не подкрепите майките на клетите деца-инвалиди,бе ??? А им завидяхте на парите !!! Мизирабли !
25
1
 
13
 
! Отговори
тротоара преди 5 години
До архитектТо в София тротоарите били зле,вземи запали колата и се поразходи из градовете у прованса да видиш що е то тротоар и пътища...като се върнеш у Софето ше ти се стори ,че тротоарите в Сф са като с САЩ!
24
0
 
16
 
! Отговори
ФХ преди 5 години
До Васил ЛъфскийНе е българин а е просто български гражданин. Той и Хасан може да е роден в Швеция ама не е швед.
23
3
 
24
 
! Отговори
архитект преди 5 години
Тротоарите на европейската столица София изглеждат също като тротоарите на Дрезден през юни 1945 година. В днешно време няма къде другаде да видите толкова скапана настилка на път. Най-близо до тази гледка може да дойдете само в някои градове в Сирия, Ирак и Либия, ако имате щастието да го посетите непсредствено след масирана въздушна бомбардировка, акомпанирана с интенизвен артилерийски обстрел!
22
2
 
20
 
! Отговори
А преди 5 години
"Facebook кипна", БРАВО! Колко много хора са "силни", "будни" и "загрижени"... Да ама само в "фейса", на улицата да протестират са само шепа! Те са силните, те са будните и те са загрижените. Тези от "фейса" са заспалите.
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яшшша ве тракийци