Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!

Николай не знаел за милиардите, смята баща си за жертва
Обновена: 8 дек 2018 18:38 | 8 дек 2018 18:36, Веселина Йорданова
102
Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!
Снимка: архив, БулФото

Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива новина твърдението, че е "основен свидетел" срещу баща си в обвинението на спецпрокуратурата за пране на пари.

Още по темата
Николай Банев-младши, който е син на Дочка Банева, починала от рак преди 13 години, пише в писмо до "24 часа", че няма никакъв контакт с баща си.

"Тъй като след като се разсинових от Евгения Банева, той ме затрупа със среднощни електронни писания и заплахи, в които ме изпращаше в "деветия кръг на ада" (цитатът е точен). До този момент не знаех почти нищо за полагащото ми се като наследство от починалата ми на 31.08.2005 г. майка. Впоследствие научих, че аз и сестра ми Раиса сме били подложени на множество опити за измама", обяснява Банев-младши.

Той допълва, че за всичко това вече има прокурорски и следствени действия, които се намират в различни фази.

"Що се отнася до обвиненията на Специализираната прокуратура за над 1 милиард, веднага след ареста на Евгения и Николай Баневи във Франция, аз бях призован за разпит, заедно с много други хора. Да, казах само истината! Да, известно ми беше, че съществуват офшорни фирми, управлявани от баща ми и Евгения Банева. Това го знае целият български народ още от времето, когато гръмна "Панама гейт". Дори Евгения обясни по много медии, че това било световна практика", пише той в писмото.

Николай Банев-младши заявява, че свидетелствал искрено пред държавното обвинение, но не като основен свидетел.

Той не знаел за "никакви милиарди" и смята баща си също за жертва на Евгения Банева, без да го оправдава. Синът посочва още, че ще търси всички свои права като наследник на майка си.

 


102
Още от Общество
У нас: 80% от смъртните случаи – от сърдечни болести
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
До 79 преди 1 час
А колко успели хора познаваш? Защото всичките по-заможни хора които познавам са спечелили благодарение на хитрост и предриемчивост.
82
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 11 часа
Много поздрави на честните "богаташи" и подобни. Още като го видя и ми е ясно че е потомствен чиновник или редтитут и в най-добрия случай кандидат подмутра.
81
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 13 часа
Не Банев е толкова за бой, а червените босове от ДС които са му позволили да прави пари от разрушение. Какъв пример се дава на младите щом някои от най-богатите хора в държава са крадци и мошеници? Но! Честните и работещи богаташи в България са мнозинство, но по-трудно се забелязват.
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Baneva prili4a na *** ujas a i mn nahalna da vsrnat imotite kupeni sa stotinki ch bk fa varnat milisrdite v bg vibschte stroga prisada saslujavat
79
0
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 ден
Другия начин за успех в милата ни Родина, колкото и гадно да звучи, е "с пълзение", както казва Михайловски в баснята за орел и охлюв.Пълзение пред началниците, в партийната йерархия, в администрацията, навсякъде, където се дават едни пари на ведомост, идващи от бюджета.Тук представителките на нежния пол са облагодетелствани-просто не пълзят, а лягат.Да не цитирам имена, че ще ме изтрият, но половината дами, на високи постове, дето ги виждаме по тв, как мислите, че са ги получили?
78
3
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 ден
Не познавам човек, направил състояние сам, от кадърност , пробивност, и работа.Има ги, но им стига състоянието колкото да се издържат те, и семействата им, да купят по едно жилище, и една сносна лека кола, да изучат децата си.Всичко това го заплащат с много труд, нерви, здраве, и си отиват преди пенсия. Системата просто не дава да се постигне повече по честен начин.А както добре знаем, "Зад всяко голямо богатство се
крие престъпление!", както казва М. Пузо.
77
0
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 ден
"
"Много
заводи заграби, ма толкова да е некадърен, че дори един не можа да
задържи да работи, а какво остава да го развива. Ми то няма време от
тичане по фусти.
Всичката тая работа започна от Луканов, после бай Иван ц*иганина
довърши блестящо държавата, чрез такива като Банев и подоби смехурковци."
---
Браво, колега по форум!!! Кратък , точен и ясен анализ на ПЕХОДА! На всякъде е така!
То, и за това сме на това дередже и сега...Купуваш завод, режеш, продаваш, и щракаш с пръсти в кръчмата...
76
1
 
0
 
! Отговори
Име преди 1 ден
давай с минусите си, гей! както го даваш с гологъзието си на обама прайд!
75
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Много заводи заграби, ма толкова да е некадърен, че дори един не можа да задържи да работи, а какво остава да го развива. Ми то няма време от тичане по фусти.
Всичката тая работа започна от Луканов, после бай Иван ц*иганина довърши блестящо държавата, чрез такива като Банев и подоби смехурковци.
74
0
 
10
 
! Отговори
Име преди 1 ден
аз нямам нищо против селяните. дори напротив! свалям им шапка, че успяват да изхранят всички тези пълчища от uдuоmи! всички проблеми идат от "пази Боже, сляпо да прогледа!". сега да очакваме произведението да бъде цензурирано. т.е. да отпадне от учебните програми, да се спре с изданията и! всички думи започващи с "е" да бъдат назвездичени...
73
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 1 ден
аз нямам нищо против селяните. дори напротив! свалям им шапка, че успяват да изхранят всички тези пълчища от ***! всички проблеми идат от "пази Боже, сляпо да прогледа!". сега да очакваме произведението да бъде цензурирано. т.е. да отпадне от учебните програми, да се спре с изданията и! всички думи започващи с "е" да бъдат назвездичени...
72
4
 
8
 
! Отговори
армагедон преди 1 ден
Братя българи въоръжавайте се ,хващайте оръжието и да ги почваме, защото не остана време !Вижте във Франция какво става ,ние да не сме по-долу от тях!
71
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ТОВА Е РЕЗУЛТАТА КОГАТО ИЗВЕДНЪЖ ШЕПА СЕЛЯНИ/ДА МЕ ИЗВИНЯТ ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЯТ НА СЕЛО/- СЕ СЪБУДЯТ МИЛИОНЕРИ. ДОРИ МИЛИОНИТЕ НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗКАРАТ СЕЛОТО ОТ ИНДИВИДИТЕ С ПОДАРЕНИТЕ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ- НАГЛИ, ЕЛЕМЕНТАРНИ, АЛЧНИ- ВИЕ ДА ВИДЯХТЕ НЕЩО ПОСТРОЕНО ЗА ОГРАБЕНИЯ СИ НАРОД- ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРА- ЧЕРВЕНИ ГАДИНИ- ЗАПОЧНАХА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА СИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ОГРАБВАТ.
70
1
 
12
 
! Отговори
Име преди 1 ден
басси драмата! а бащицата на нацията заедно с мамата на нацията ограбиха цяло едно ктб и пак нямаше гък от страна на ограбените! за прокуратура и съд да не говорим, че
неграмотните трият мнения за това...
69
1
 
6
 
! Отговори
А на бас - а на бас преди 1 ден
Не сте забравили, че отсякох:
Баневи ще ги оправдаят!
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА КОЯТО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА С АМБИЦИИ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ- ОТ СТРУГАР И ШАФЬОРЧЕ- ДО МИЛИОНЕР С ДЕСЕТКИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ- НАРЯЗАНИ НА СКРАБ, НО С ДВОРЦИ, ЛЕКИ КОЛИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ, ОТ СТЪКЛОДУХАЧ- ДО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ПОРЦИИ, ОТ СЕЛСКА ДЕВОЙКА ДО ИМПЕКСОВА, ОТ СВИНАР ДО МИЛИОНЕР СЪС СТОТИЦИ ИМОТИ- ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКО НЕЗАКОННО ПРИБРАНО ВЪВ ФИСКА И ЗАПЛАТИТЕ УВЕЛИЧЕНИ. БГ НАРОД ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ- НЯМА ДАВНОСТ ЗА ЕДРИТЕ КРАДЦИ.
67
0
 
10
 
! Отговори
Ако преди 1 ден
Баневи бъдат осъдени и вкарани в затвора,колкото шум се вдига сега покрай тях,ще се кача на покрива на блока и ще пикая в комина на съседа!!!Обещавам!!!
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Между другото има глад за стругари. Другаря може да почне веднага на 2500лв. заплата.
Така ще поддържа трите деца, които сега са сирачета.
65
0
 
10
 
! Отговори
65 преди 1 ден
Искала Банева гривна ?Ами да си я купи ,пари има колкото щеш,а и правосъдната ни система обича покупко продажбите.Абе малко ми идва тая като вещица
64
1
 
22
 
! Отговори
Гочето преди 1 ден
До Анонимен: Сега пък , 75% от седесарите /начело с такива като Гърневски /,станаха членове на ГЕРБ ,верни до гроб на Борисов. Необезпокоявани от никого участват във властта чрез министерски и други кресла ,въпреки че нямат пукнат депутат. Защо ли ?