Въпроси към Макаров: Обича ли Русия България и на заплата ли е Радев?

Десетки въпроси към посланика на Русия у нас във Facebook
Обновена: 12 фев 2019 08:26 | 12 фев 2019 07:00,
360

Рекордните 2500 въпроса бяха отправени към посланика на Русия у нас Анатолий Макаров в рамките на инициативата на дипломатическата мисия "Попитай посланика".

Сред въпросите се откроиха както конкретни, така и забавни и емоционални, свързани с българо-руските отношения, предава Bulgaria ON AIR.

Във Facebook страницата на руското посолство русофили и русофоби се надпреварваха да задават въпроси на посланик Анатолий Макаров.

Инициативата е по повод Деня на дипломатическия работник, който в Русия се отбелязва на 10 февруари.

В първата част от дипломатическата мисия са публикувани въпросите, които не могат да минат без отговор.

Те засягат широк кръг от теми - от това дали Русия обича България до това дали президентът Румен Радев е на заплата в Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обича ли крайбрежието ни? Подарихме ли го?
34
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос към Макаров: Защо убивате ?
33
12
 
12
 
! Отговори
ген. Радев преди 5 години
Долна и гнусна лъжа е, че съм на заплата към Кремъл... - на хонорар съм...
32
4
 
16
 
! Отговори
Истината е, че преди 5 години
Тука някакъв ненормалник твърди, че Германия е изгубила ВСВ, защото нашата армия не е помогнала на германската, тоя е за лудницата
31
8
 
14
 
! Отговори
до БЪЛГАРСКИ ШОВИНИС преди 5 години
на кого ще се зъбиш бе ***, я си погледни историята, от 1330 годишно съществуване 700 г си бил роб. А и сегашното ти самоопределение като българин в сибствена държава е по милостта на великите сили и техните игрички.
30
5
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"Баце да не се кани да сдава поста,та гледа да отмести Радев?А на Цвъки му се иска май да стане премиер?Пази Боже!"Ако Баце ще се оттегля и става президент-моментът за това е изпуснат.Тоя 50+% вече посмъртно не може да получи!То и 40% не може,ама няма значение.Борисов не може да живее(дори физически) без премиерския пост и ще драпа до последно!Същото се отнася и за ГЕРБ-края на Борисов е край на ГЕРБ и обратното.Цецо само би ускорил това-страшна омраза има към него!
29
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И в двете световни войни България е била на страната на Германия и против Русия, затова сме претърпели две национални катастрофи със загуба на територии, а третата нац. катастрофа предстои"Претърпяли сме ги двете национални катастрофи защото сме предали гepманците. Хитлер на два пъти - човека иска да си дадем eвpeите, тука разни бaлъцu излизат на протести с плюшени мечета! Втория път - Хитлер иска да му пратим подкрепление в русия.. и отново предателство от нашите политици!
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
що си мислите че някой се интересува от обикновените руснаци от Бя. Че чак пък и да ни завиждат ...е за Слънчака и Златни може, щото Крим е камънак.
27
10
 
19
 
! Отговори
Истината е, че преди 5 години
И в двете световни войни България е била на страната на Германия и против Русия, затова сме претърпели две национални катастрофи със загуба на територии, а третата нац. катастрофа предстои
26
14
 
23
 
! Отговори
31, не си реалист! преди 5 години
Ако беше реалист, щеше да знаеш, че ако не е била Русия, сега нямаше да я има България, вероятно щеше да се нарича северна Турция. В 21 -ви век сме, а още има *** кратуни, които не си познават историята!
25
16
 
2
 
! Отговори
до 33 истерик преди 5 години
Не зная дали си истерик, но при всички случаи си невеж. Основната причина да нападнем армията на Сърбия и Гърция,е...увереността на генералитета в БГ, че ще ги победим много лесно. Нещо повече, военните са нападнали двете държави , без да имат за това санкция от политическото ръководство на държавата ни. Др. Радев, твоят президент,преди време каза нещо подобно, но и той като теб, не е чел история, а повтаря само заучени клишета.
24
4
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До АнонименЗа отношенията със САЩ отговаря само и единствено Цецо!Никой да не е посмял да задава въпроси на патроните му!Не че ще отговорят,де....
23
7
 
18
 
! Отговори
истерик преди 5 години
За беломорска Тракия се сърдете на Фердинандус,който тръгна на междусъюзническа война срещу всички съседи и не съумя да се възползва от успехите на балканската война.Винаги сме имали късмет с "политици".
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Франсетата са измислили комуната по време на Великата френска революция.Но тя е за духовно извисени и нематериални хора,което няма как да се случи в дяволското общество,в ,в което парица е царица.А ние всички тук не парлем ву франсе.Днес думата комунис е аргумент и опорна точка за крадците.Такова нещо не е имало и нема.
21
5
 
18
 
! Отговори
жалък народ преди 5 години
"Министрите ми са англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил." цар Борис III
20
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСОФОБА ИМА К Р А С Т А, В Ъ Ш К И, Г Н И Д И, А Г Ъ З А СИ Г Е Й С К И-Г Л И С Т И. И ХЕМОРОИДИ
19
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСОФОБИТЕ ГЪЛТАТ С. П. Е. Р. М. А
18
19
 
23
 
! Отговори
НЯМА НИЩО ПО–ЛОШО преди 5 години
от умствено недоразвит русофоб, с елементарни знания, но и той с претенции, че някой друг у е виновен, че не може да се докаже в обществото. Преди им пречеха комунистите, сега руснаците, утре ще са марсианците
17
8
 
26
 
! Отговори
Петров преди 5 години
А Цветоний Цветанов и БоКУ обичат ли България или са основмо за Америка?
16
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСОФОБИТЕ СА Д У Х А Ч И, ГЪЛ ТАЧИ НА ***, ЯДАЧИ НА Л А Й НA