Спасиха жена с мозъчен тумор, в Англия й дали час за след 51 седмици

Операцията е извършена в "Пирогов" от доц. Герганов
26 юли 2019 20:21, Красимир Ангелов
69

В "Пирогов" оперираха пациентка с тумор в мозъка, която е имала насрочена консултация в Англия чак за след... 51 седмици.

От 32 години жената живее във Великобритания. В края на миналата година получила силно главоболие и заедно със съпруга ѝ посетили спешен медицински център.

Заради силната болка се завърнала в България. След изследвания й открили тумор в мозъка. Но заминала обратно в Обединеното кралство, защото съпругът ѝ настоявал да се лекува там.

Жената приемала болкоуспокояващи, които в един момент спрели да действат. А среща със специалист ѝ насрочили чак за след 51 седмици.

Когато се връща в България, само за седмица доц. Герганов прави необходимите изследвания и отстранява тумора от мозъка на Румяна.

Вижте историята й в репортажа на Петьо Атанасов и телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се да си плати подобаващо - не стига че не плащат данъци тук но и се лекуват без пари - имигрантите са едно нахално племе! Да ходи да се оперира във великобритания нали там е нейната родина...
14
1
 
16
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Ужас . В България от познати знам че такива операции струват по няколко хиляди лева. Дали ни казват цялата истина?
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Бг времето за достъп до медицински услуги е един от най кратките в Европа. Това е абсолютен факт!В Европа се чака в пъти повече време отколкото тукТяхното качество обаче е съмнително, поради ред причини, основно финансови
12
11
 
13
 
! Отговори
Щутгарт преди 4 години
Отново платени статии.. С това няма да спрете хората да бягат от най-противната държавичка проядена от корупция мутри и абдикирали институции
11
8
 
6
 
! Отговори
Изпатил преди 4 години
Не е вярно, че системата лоша. При очен преглед в оптика ми насрочиха скенер и ми откриха тумор в мозъка , който успешно орерирах в Англия след 45 дни. За 72 часа бях на крак напълно самостоятелна. Тумора ми е вроден, но е пораснал. В България имах скенер след катастрофа и никай не го видя.
10
3
 
6
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
А тука кой плати ?!?
9
3
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Ако си със частни осигуровки или платиш не чакаш значи е едно и също.
8
19
 
6
 
! Отговори
Гастербайтер преди 4 години
Във англия имат най великата здравна система! Обичам англия! Това е фейк нюз!!!
7
4
 
6
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Ами то и в България чакаш много ако си по здравна каса.
6
3
 
23
 
! Отговори
Капиталист преди 4 години
Ами така е - във Великобритания е социално.Който бачка и плаща данъци чака година, все пак Ахмед има 14 чавета - все някое е болно.Родните *** и коментиращи в днес.бг искат и тук така.
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статията нито е ***, нито примитивна. Който пише без да има опит няма смисъл, само за да величае системата в Англия, където явно не е бил. И в Испания е същото. Чака се с месеци за специалист. На никой не му дреме с рак ли си или с какво си. За преглед на дете в Испания чакахме сума ти време. Добре, че бяхме за малко, та лекувахме детето в България. Стаеаше въпрос за обикновен бронхит. А иначе на моя близка е изваден тумор в мозъка в България преди десет години и е жива и здрава.
4
40
 
2
 
! Отговори
връх на журнализма преди 4 години
По тъ па и манипулативна статия не бях чел. Пишете след две седмици дали е оцеляла след примитивната операция в България.
3
5
 
6
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
Когато ПАУНДЧЕТАТА шумят и докторите мълчат, а дедо Пеньо от северозапада да мре! За него ще затворят болницата. Прозддт е и нема Елизабет II на цветни хартийки. Сори дедо Пеньо, да пратиш много поздрави на Тодор Живков лично! Дърт си комунист, на новоизлюпените демократи не им гребеш, марш при Тошето, те си зелено или Елизабет.
2
6
 
36
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БЪЛГАРИЯ ИМА КАЧЕСТВЕНИ ЛЕКАРИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТРИЧА НО ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СА В ЧУЖБИНА ИЗБЯГАХА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО БОРИСОВ КОЕТО СЪСИПА ФИНАНСОВО ДЪРЖАВАТА И Я РАЗОРИ!
1
6
 
7
 
! Отговори
dasdas преди 4 години
На Запад всичко е супер!