Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!

Лидерът на партията благодари на хората за "простените грешки"
Обновена: 3 дек 2019 13:45 | 3 дек 2019 11:39, Веселина Йорданова
156
Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов честити рождения ден на партията си, която "навършва" 13 години.

"Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден", се обръща той към съпартийците си.

Според Борисов за тези години от партията доказали, че са си "научили уроците", а в ГЕРБ винаги щяло да има място за честни и трудолюбиви хора.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", коментира Борисов.

По думите му 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика.

"За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.
Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завършва лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
13 г кражби. Честито на милионерите.
86
1
 
29
 
! Отговори
Слоница Сачева преди 4 години
Пожелавам на Новата МинистЕрка от ГЕРБ - Къща за Гости , Хотел , Вила в Испания , Язовир Студена , Имение в Колорадо .Успех .
85
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпата тиква Борисов и другите червенотиквиничета да не забравят, че числото 13 не случай е фатално. Виждаш ли края си тикво? Питам те защото около шефа ти смърди на пандиза. Ти си следващия май, като ти гледам жалката митра.
84
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работите най-вече за себе си.
83
3
 
33
 
! Отговори
Много ме е срам преди 4 години
Българи, мен ме е срам.А вас ?
82
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият Партиен и Държавен ръководител, наобиколен от администрацията и номенклатурата си, която е извадила най-угодническите си усмивки.Гледтаката е отвратителна. За който разбира и помни едни други времена.
81
33
 
5
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Чест и великолепие, господин Борисов ! Каквото и да се каже за постигнатото, все ще е малко. Факт е че управлението на ГЕРБ е най-успешното в историята, доходите растат всеки изминал ден, все повече хора се връщат, откриват се нови заводи и най вече в северозападна България, където положението бе плачевно допреди няколко години, строят се нови магистрали, инфраструктурата се подобрява, България придобива истински европейски облик. Много успехи и занапред !!!!!
80
2
 
27
 
! Отговори
СТАНИ 6ЕФ преди 4 години
ГЕРБ УСТАНОВИХА ПО ГОЛЯМА ДИКТАТУРА И ОТ НАС
79
0
 
28
 
! Отговори
важно ли е? преди 4 години
няма седмица откакто се върна от Щатите и каква я свърши с поста Социален министър... Бъдете сигурни, че ни чакат още много неприятни изненади!
78
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Али Баба и четиридесетте разбойника.
77
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тези години само на олигархията направи закони и магистрали до Гърция нищо друго не си направил!
76
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката от Коннгреса на Шайката е отвратителна.Връща ме в едни стари времена, които се надявах да са отмнали.Тогава Борисов беше просто шофьор на Правешкия овчар.Сега самият той е Овчарят.Тъжно.
75
1
 
40
 
! Отговори
Герберастката кочина преди 4 години
Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.
74
2
 
37
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Толкова много хората им вярват, че 3 млн. напуснаха България и процесът продължава!
73
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу герберската тирания! Да живее Свободата!
72
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете Бойко на мира,какво сте се запенявили срещу него?Когато дойде време за избори,тогава си кажете мнението на воля.
71
3
 
34
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Най бедната държава в ЕС !Първа по смъртност !Първа по корупция !Закрити заводи и вкарани кърлежи на Европа да източват нашите пари за тяхните *** !Измислени болести като Шап, Луда Крава, Птичи Грип, Син Език, Африканска Чума и т.н. ??????????????
70
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1989 - 40 години стигат!2019 - 30 години стигат! А сега накъде? Кой ще ни каже?Аз вървя по света и подсвирквам си даже......
69
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велик държавник е Генерал Борисов но няма и как да е иначе след като се е учил от най добрия - Бай Тошо.
68
2
 
23
 
! Отговори
До 72 преди 4 години
Каква маркетингова стратегия брато, говора ти за конкуренция в производството, ти ми говориш за имоти. Няма как да съм конкурентен на големите цехове, те купуват материали с 30% по евтино от мен., айде да те видя как ще продаваш имот по скъп с 30% от големите риби, това не е пазарна икономика, това е убиване на малкият бизнес, не знам как има хора още да се борят с вятърни мелници...