Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!

Лидерът на партията благодари на хората за "простените грешки"
Обновена: 3 дек 2019 13:45 | 3 дек 2019 11:39, Веселина Йорданова
156
Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов честити рождения ден на партията си, която "навършва" 13 години.

"Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден", се обръща той към съпартийците си.

Според Борисов за тези години от партията доказали, че са си "научили уроците", а в ГЕРБ винаги щяло да има място за честни и трудолюбиви хора.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", коментира Борисов.

По думите му 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика.

"За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.
Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завършва лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
16
 
7
 
! Отговори
вЕтъра на ПОДмяната преди 4 години
До 50САМО СЛАВИ! ПОСЛЕДЕН МАНДАТ ЗА ГЕРБ!Сбогом Другари!___________________Ку-ку беше спонсорирано и измислено от БКП .Петър Корумбашев им беше назначен за копой(Корумбшев е БКП/БСП) . Намерил си кой да подкрепяш , слугинажа който свали Тодор Живков за да дойдат ония с дългите криви носове ................... Слави е новият ду.//дук на другаря Борисов .Сградата на 7/8 ми е същата на ТВ 7 с дългове към КТБ.Как се купува имот с дълг ? И днес ТЕ са на всеки километър - комунистите
66
4
 
4
 
! Отговори
fact преди 4 години
арбейт махт фрай!
65
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЛелеКато нямаш маркетингова стратегия и познания така ще е . Ето аз например 10 години съм застрахователен брокер в квартала ми за 10 години дойде един друг брокер стоя 1 година и замина .Защо ли ? аз съм му голяма конкуренция сега се навъди друг такъв тука но не му давам най малко 2 3 месеца да стои .
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
borisov, plastame paten danak, dedese na bensina, dedese na ***, na registracia, vinetka, drugi patni taksi, mita, akcizi, patenti, dedese na vseka hapka i glatka vazduh i gazov dim, na sekunda razgovor...zasto oste ne e higieniziran, remontiran, moderniziran kat karjali i drugite katove? i junker ti dade 320 miliona evro za mevere? kade e otcheta na mevere prihodite, razhodite, na globite, recyclinga? kade video kak raboti kat personalat vatre po gishetata? idi tam i snimai!
63
2
 
29
 
! Отговори
Анти-мафиот преди 4 години
13 години кражби и корупция, желая ви 30 години с раирани дрехи!!!
62
3
 
7
 
! Отговори
13 години преди 4 години
БКП БКП БКП УРААААААААААААА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
61
15
 
1
 
! Отговори
Разбойко преди 4 години
Не се бунтувайте много много, роби. Не забравяйте важната мъдростНАВЕДЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ
60
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ,сега след 13 години поработете и доброволно да въстановите нанесените щети(загуби) от организираната ви група ( партия), че похабихте много хора от злоба завист и кариеризъм.
59
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТВА НА СНИМКСАТА СТЕ ПРОСТИТЕ НАЧЕЛО С ТОЯ С КОЙТО СЕ РАЗБИРАТЕ!
58
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До момента 13 нулеви години за България. Колко още ?
57
2
 
25
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Какви условия за бизнес има в Бг. Аз имах малък бизнес и големите риби ме изядоха с парцали те, никаква конкуренция, сега съм с цялото семейство в чужбина, поздрави..
56
3
 
16
 
! Отговори
Счети преди 4 години
Другарете комунсти се поздрявяват за "видимите резултати". От догодина предлагам да се прави и митинг на тази светла дата, така поне техните избиратели най-накрая ще разберат истинското им лице. Аз лично тези думи на Разбойко ги тълкувам така "Ако гласуваш за нас ти се отплащане с възмжоност да работиш, ако не гласуваш за нас не работиш !"
55
2
 
23
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
ЗАВАЛЯ СНЯГ!Фъндъкова да се готви за кютек - КЪДЕ СА СНЕГОРИНИТЕ?
54
3
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ ЕНТИЛЕКТУАЛЦИ преди 4 години
ТВА НА СНИМКАТА СМЕ НИА
53
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нацисткия шеф на Гестапо Мюлер взима награбеното злато и ценни вещи от източна Европа и се скрива в Швейцария.От там немците му помагат да замине за Америка и работои там в ЦРУ,работи и с други немци и нацисти.Евреите засичат жена му в Германия,от която той не се интересува,но биват изгонени от Германия и така не стигат до военнопрестъпника и шеф на Гестапо - Мюлер,за да го хванат и осъдят.Нахалника се е хранел със сервиз на руските императори с двуглав орел,заграбен от Русия,отвратително същес
52
2
 
24
 
! Отговори
аномалия преди 4 години
Толкова самовлюбен,че чак се ревнува от себе си.
51
3
 
19
 
! Отговори
Чум Сен преди 4 години
1000 години за председателя Мао!
50
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко като каже вдигаме доходите всъщност има предвид , че ще вдигне сметките :D
49
1
 
22
 
! Отговори
Истината преди 4 години
*** и Гербер власт не пускат. Свалят се само с тояги и камъни
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе" Тонката" и " Стеанджата" Герберски тролчета къде са?!-:) Не са им платили ли още? Хонорара си ли чакат?