Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!

Лидерът на партията благодари на хората за "простените грешки"
Обновена: 3 дек 2019 13:45 | 3 дек 2019 11:39, Веселина Йорданова
156
Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов честити рождения ден на партията си, която "навършва" 13 години.

"Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден", се обръща той към съпартийците си.

Според Борисов за тези години от партията доказали, че са си "научили уроците", а в ГЕРБ винаги щяло да има място за честни и трудолюбиви хора.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", коментира Борисов.

По думите му 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика.

"За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.
Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завършва лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня ден гледах документален филм,който ме разтресе из основи,бунтовете в Чехословакия и Унгария са дело на една немска нацистка група начело с шефа на Гестапо Мюлер.Всички които са се опитвали да го следят,за да го хванат и осъдят са били избити от негово нацистко протеже.Помогнали са му католиците и се е скрил зад ЦРУ,използвал е ЦРУ,за да върши нацистката си дейност и злоба спрямо страните от източна Европа.Нацистите никога не са си отивали,трагедията на изт. Европа е причинена от такива хора
46
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работа, т.е. лява ръка - десен джоб. Също и работа по тераси, барбекюта, анаснсьори в хола, къщи за тъщи, ремонт на ремонта на ремонта на ремонта и повишаване на данъците. Много работят герберугите, спор няма.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждате ли на снимката поне един човек, който да ви изглежда интелигентен и почтен?
44
3
 
10
 
! Отговори
ПП НТД преди 4 години
САМО СЛАВИ! ПОСЛЕДЕН МАНДАТ ЗА ГЕРБ!Сбогом Другари!
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той ББ е решил да подобри рекорда по най-дълго управление на една държава.
42
2
 
24
 
! Отговори
българин преди 4 години
Другарите синове и щерки на комунистиЧестват годишнина от " царуването" си! Нямат срама от нищо!
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 13 години нищо не направихте. Държавата продължава да се източва.
40
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея направо ни затъркаха държавата пък друго не мога да ви кажа. От 2 мил. работещи около 600 хил. са на минималната заплата, която е чисто 230 евро. Цените са над Европейските. Шири се беззаконие и престъпност. Облагите са за ,,наши хора,, само! Институциите не работят, всичко се прави колкото да се вземат едни бързи пари. А оня се хвали моля ти се...
39
2
 
26
 
! Отговори
Герб са гадове преди 4 години
Това са най черните 13 години в новата история на България. Трайно окупирахме всички първи негативни класации, не знам с какви очи говори че се отплащал с работа ? Ако имаше очи да види че сме най бързо изчезващата и бедна нация в цяла Европа. Каквото и да кажа ще е малко за това некадърно мафиотско управление.
38
1
 
14
 
! Отговори
вЕтъра на ПОДмяната преди 4 години
Баща ми е КОНДУКТОР (Комсомолска версия)Комсомолец беше татко комсомолец съм и аз Краде и лъже татко крада и лъжа аз Лъжи ,кради сине докато си млад че кат остарееш ти да си рахат ______________ С герберите и къщите ко стана? Няма осъдени и в затвора. Гешев ПОКРИ на Бойко и Пеевски КТБ кражбата и стана главен прокурор за награда ,същото ше е и с къщите.България на Шорош който нарежда да ни управляват още комунисти -СДС,ОДС , ДПС,НДСВ,ГЕРБ.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пражката от 5 януари 1968 и продължава до 20 август и Унгарското възстание са били организирани от шефа на нацисткото Гестапо военния престъпник Мюлер и други злобни,безскруполни и престъпни нацисти.Четох,гледах и всички мразещи източноевропейските страни се оказаха западноевропейци,отишли да работят в институциите щатите,изпълнени с омраза към източноевропейските страни.Ето такива хора,безскрупулни пресъпници,крадци и нацисти ни разрушиха станите.
36
3
 
13
 
! Отговори
Тодар Живков преди 4 години
Още 2 години и можете да отбележите преизпълнение на плана за третата петилетка!Ура, другари!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доходите се вдигат със някаква смешна сума. От 510 на 560 се вдигна мрз.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето организираната престъпна група!Нито един човек роден в София!
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"отплащаме се" ама на кой?!
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я върветееее на..сещате се къде! Дърти комунисти пребоядисали се в " демократи"! Губите ни времето само! Мафив!
31
2
 
18
 
! Отговори
Делян Пеевски преди 4 години
Благодаря на ГЕРБ за добрата съвместна работа! И на ковчежник на ГЕРБ Мавродиев за стотиците милиони държавни заеми. И за държавните поръчки на които съм диспечер. И на калинките на ГЕРБ по държавните органи, които използвам за бухалка, и... и... Големи благодаря Бойко!
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе много членове зад баце,,,,,,
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отпащаме се с работа, назначаваме ви за калинка и така си седите мандатъ след мандат и пиете бюджета.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партията е яка искам и аз да членувам ама още нямам 18.