Повдигат обвинения на арестуваните след протеста пред МРРБ

Четирима души бяха задържани, двама полицаи са ранени
28 яну 2020 07:38, Александър Попов
62
Повдигат обвинения на арестуваните след протеста пред МРРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Днес се очаква прокуратурата да повдигне обвинения на четиримата задържани на протеста пред МРРБ вчера, при които се стигба до напрежение и безредици, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата
Протестиращите пробваха да нахлуят в сградата на регионалното министерство, но бяха отблъснати от полицията, включително и с лютив спрей.
 
Двама полицаи са ранени, а около 40 души бяха обгазени. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: протестМРРБарестувани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Повдигат обвинения на арестуваните след протеста пред МРРБ".... а обгазените пък да заведат дело за причинена лека телесна повреда и причинени щети.
31
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без кръв няма да се отървем от Тиквата, братя! Запомнете го!
30
2
 
26
 
! Отговори
ТИКВЕНА ДАЛАВЕРА преди 4 години
Изнасяме ЗЛАТО без пари, Внасяме отровен Б.ОКЛУК за пари, От водата за пиене правим ток и стомана за пари, като я плащаме я по 13 стотинки вместо по 2лв . Далаверка БАЦЕ ....ТИКВЕНА. Едно време когато бях малък съм се чудел на *** как са си давали златото срещу мъниста. Сега се чудя как досега не сме им отнесли главите на нашите продажни политици
29
4
 
20
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Битката с кликата на Банкянеца няма как да бъде лесна!Окопалиса се здраво във властта,запили са се като кърлеж!Кръв ще се лее!
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгориха очите на хората, а сега и ще ги съдят.
27
2
 
28
 
! Отговори
ДРУГАРИ ПОЛИЦАИ преди 4 години
Вземете с в ръце. Вместо сами да изведете тая корумпирана министърка Аврамова вие я пазите от справедливия протест на хората
26
2
 
27
 
! Отговори
TИКВАТА В АРЕСТА преди 4 години
а не хората, протестиращи срещу ХУНТАТА. Вече е ясно, че ХУНТА и МАФИЯ с избори не се сваля от власт
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ли вместо водна струя полицията използва спрейове.
24
5
 
29
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Извратена работа. "Прокуратурата" вместо да повдигне обвинения на министъра, създал водната криза, а и не само на него, праща полицаи да бият протестиращи срещу виновника, и после повдига обвинения на хората, които търсят справедливост.
23
5
 
27
 
! Отговори
Несправедливост преди 4 години
Арестуваха хората докарани до отчаяние от безхаберието и некадърността на управляващите, а виновниците причинили безводието са на свобода.
22
2
 
25
 
! Отговори
Кой? преди 4 години
До АнонименКой настоява да падне валутния борд - неясни лица.От изпълнителната власт категорично заявиха, че влизането в еврозоната не е обвързано с падането на валутния борд и такава мярка не се предвижда.Явно, всички приказки са с цел всяване на смут.
21
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АлоСамо наивник като теб или *** на герб като теб вярва че дпс са с БСП. Те след пиене на кафе с Боко в Кърджали свалиха Орешарски, защото после имаше ТЕЦ Варна за Доган 27 милиона студен резерв от марица за Варна теца, и още куп благинки, като турски поток за Турция. Ако ГЕРБ нямаха мнозинство за вота от предателите патриоти и Воля, ДПС или щяха да не влязат да падне кворума или направо да са за оставане на властта. Пееевски с медиите си продължава да хвали управлението на ГЕРБ И ДПС
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нено Димов в ареста щото е от патриотите а областната Саоколова която кри предизборно проблема няма ли да ходи при Димов? https://dnevnik.bg/video/valia_ahchieva/2020/01/22/4019491_kude_izchezna_vodata_ot_iazovir_studena/
19
16
 
6
 
! Отговори
Ало преди 4 години
До АнонименДПС са едно с БСП. Плътно застанаха до коалиционния си партньор!
18
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията кога ще протестира за увеличения на заплатите ? Не трябва да отблъскват хората, от които си получават заплатите. Кога ще им повдигнат обвиненията на Бойко Борисов и останалите членове на ГЕРБ, които гласуваха облигационния заем ? Ако не го направят, те сами ще си намалят заплатите !
17
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавете роми-*** ни обясняват какъв лош е протеста а това е хилядният протест срещу ГЕРБ който НЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ЗАЩОТО С МЕДИЙНО СЛУГИНСКО ЗАТЪМНЕНИЕ СЕ КРЕПИ ВЛАСТТА!!!!!!ГЛЕДАЙТЕ ВРАГА НА ЦЕНЗУРАТА НА ГЕРБ https://live.bstv.bg/
16
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на тези които източиха водата на хората, обвинения няма ли да бъдат повдигнати ?
15
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние не сме бананова република мирни протестиращи жени да бъдат обгазявани. НАРОДЪТ ЩЕ ВИ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ И ТЕЖКО ВИ ПОСЛЕ ПО СЪДЕБНИТЕ ЗАЛИ. Вече няма патерички, БСП и Демократична България и Възраждане ще се обединят срещу турско-гербавата и псевдопатриотична коалиция. Не ви ли е срам от депутата който не може да чете шайка гербава? Как смее да позори парламентарната трибуна?!?!
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
зАЩО ОБГАЗИХТЕ МИРНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ А НЕ АРЕСТУВАХТЕ ДВАМАТА ПРОВОКАТОРИ? Защо слугинчета на властта? Обгазените да съдят полицаите за неправомерна употреба на сила срещу мирни протестиращи. Уволнение за началника им натегач на властта дал заповед мирни хора които са без вода да бъдат и обгазявани и тровени.
13
8
 
24
 
! Отговори
Я па ти ГЕРБЕР ПРОСТ преди 4 години
До Я па я..!избирателното ви гербаво видео паказва едно а който е бил на протеста видя как Аврамова се подиграва с хората и не иска да се покаже да говори с тях. И как полицията въвежда кордони да направи по голямо напрежението