Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Президентът поздрави българите за Цветница
12 апр 2020 09:26, Красимир Ангелов
779
Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

Още по темата
"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
3
 
17
 
! Отговори
данъкоплатец преди 4 години
Нормалните отиваме на работа
447
12
 
38
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Аз се надвесих над Радеф, погледнах надоло и видях едно нищо. Един такъв никъф дето се е предал на болните амбиции на три развалени жени. Корнелия от Крушовица, Деси от Равда и Илиана Йотова дето се навеждаше да целува жезъла на Япончик.
446
12
 
38
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Колко е жалък. Заради болните амбиции на хитрата *** хвърляше храчки по правителството, ама като видя че не му минават мурафетите се сети да се сниши колкото да притъпи възмущението на народа.
445
15
 
8
 
! Отговори
хахо преди 4 години
До фейк президентТи пък как го прецени от висотата на своята анонимност ?
444
15
 
9
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 4 години
В НАШТ"А ДЪРЖАВИЦА СЕ ЧУВСТВАШ ОБРЕЧЕН И БЕЗ ВИРУС...
443
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До До 491,а твоя любим,до кого се изправя,я напиши,на за Симитли не пиши,защото,всчки го знаем.
442
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този път Радеф е пропуснал да плюе мазни плюнки по българското правителство и Министър председателя Борисов. Защо ли?
441
6
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До kires,сигурно,като твоя любим,полива магнолиите си .
440
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радеф никога не е бил и няма да бъде български президент!Искаме генерал Мутафчийски- обединител на нацията!
439
10
 
26
 
! Отговори
kires преди 4 години
Скрил се в президентските покои,като вирусче във нечии дробове.Кашляш, кихаш, искате се да го изриташ.Аз съм сигурен , че ваксинация ще имаи тя ще бъде догодина.
438
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквот каже ,все е глупост.
437
15
 
35
 
! Отговори
фейк президент преди 4 години
Най жалкия президент в историята, слаб, безотговорен и напълно излишен, абсолютен позор
436
13
 
35
 
! Отговори
Въртокчо преди 4 години
Извъртя се като магистрална труженичка след като разбра, че рейтинга му се срина. Нова песен запя, но хората едва ли ще му повярват. Ако продължава така кака *** ще го разлюби и хич не го виждам за нов мандат.
435
11
 
30
 
! Отговори
ОТ СОЦА преди 4 години
Каруцар КОМУНИСТ
434
33
 
15
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Моят Президент,плющете минуси платени небългари,фили и фоби,преживели сме империи та селски тарикати с малко пари ли,Обичайте България,нашият Дом..не чакайте "освободители" работещи за чужди агенции с къщи из чужбина и деца с къщи из америка купени с вашите данъци,децата на управляващите ни все са из чужбините...с къщи, с офшорки...а нас ни разделят за да ни ядат "месата",елате на себе си братя..заради България
433
50
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един свестен президент да се появи и бг троловете запищяват веднага...*** народ ..слаба държава...заслужаваме си и бб с всичките му постановки.... и оня с каскета дето за раздадените 75 милиона на колекторската фирма забрави че е прокурор...
432
13
 
5
 
! Отговори
Нека преди 4 години
Нека да грее слънце , като няма облаци. Нека небето да е синьо . Нека Земята да се върти . Нека Слънцето да изгрява от изток. Нека да направите кръгом и бего марш. Нека да се шакате във всички посоки.
431
11
 
5
 
! Отговори
do GOSHO преди 4 години
Утре когато щаба ви заяви спуснатата мярка на СЗО за прекрътяване на учебната година,тук ли ще си да ми посвириш
430
5
 
19
 
! Отговори
HMLF преди 4 години
Уважаеми Вселенски Немойковци(убеден съм, че ми се обидят точно тия, които трябва), спрете да се правите на вирусолози, квантови физици, политолози и разбирачи по всичко! Много по-умни хора от вас, ще намерят решение на проблема, а до тогава спрете пиянските чалга купони, даването на акъл, без дори на вас да ви стига за повече от това за да няма събуване на *** през главата. Посадете дърво, помогнете на болен или възрастен човек. Направете нещо с безмисления си консуматорски жалък живот.
429
6
 
4
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Учебната година е преустановена,очакайте тези дни щаба да се направи на генерален и ви съобщят ,че учениците ще са на училище септември.Във ЕС вече на информираха със СМС