Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Президентът поздрави българите за Цветница
12 апр 2020 09:26, Красимир Ангелов
779
Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

Още по темата
"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
428
13
 
34
 
! Отговори
апо преди 4 години
Радефф шоу - програма за нелепици , небивалици и излагации ....Не се препоръчва за деца и бременни защото хуморът е токсично банален и убийствено *** - досущ като самия комедиант
427
30
 
7
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Искаме въвеждане на военно положеие
426
11
 
41
 
! Отговори
Радев-дърдорко преди 4 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?
425
30
 
10
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
13.04.2020Г-ДЕН ПЪРВИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ КРАЖБИТЕ НА Борисов,Пеевски и ЗАЛОЖНИЧЕСКАТА КРИЗА.ПЪРВИ СТЪПКИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОРИСОВ,ОТИДЕТЕ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА МУ И НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР .
424
28
 
11
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Сата Н: По приказването на г'лупости наистина никой не може да се мери с Бойко. А иначе Бойко сам си призна: Когато двама се карат, виновен е по-умният (т.е. президента Радев).Проблема на Бойко е, че има акъл за полицейски началник, и мисли, че това е достатъчно за да ръководи държавните дела.
423
7
 
26
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Радев не е лошо момче, но той самият видя и призна, че не може да се мери с Бойко. Иначе няма лошо, радвайте му се. Хубаво е, че тече някакъв политически живот, нека има коректив.
422
42
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Радев-жалък: Ти си жалътк ***, драги. Радев е натовски генерал, учил в САЩ, бивш командващ ВВС, говори перфектно английси, а бат'ти Бойко без преводач е за никъде.
421
8
 
38
 
! Отговори
Р.Радев-балалайка преди 4 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
420
8
 
34
 
! Отговори
Радев-жалък преди 4 години
Генерал на изтребител МИГНа Решетников ибрикСлед всяко радиомълчание ВЕТОСрещу единадесет хилядарки нето
419
5
 
35
 
! Отговори
Чегевара преди 4 години
Този продължава с лозунгите.Стегне ли веднъж фурашкaта - за цял живот е!
418
7
 
32
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Този стана много набожен изведнъж - откак го курдисаха за прецедент влезе за първи път в църква и се чудеше как да се покаже пред камерите ! Жалък похлупко си , чорапе ! Хората вече не само те презират, но вече те мразят ! Разбраха, че искаш само да се покажеш , а какво ще стане после , майната му ! По - низш си от едноклетъчно !
417
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изглежда но само на приказки,само мънка и мрънка и нищо,какво е направил за България,освен че взема наи-голямата заплата и тази др.Йотова ли беше до него също,на нея трябва да и съкратят щата,тя ще се пръсне всеки момент!!!Съжалявм,че си дадох гласа за него........
416
30
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Някой: Ти си образец на скудоумието, драги. Жалък гербаджийски ***.А до Радев-терминаторът: И къде видя злоба в това, което казва президента Радев? А кой ще се довърши, ще се види след кризата, която ни подготвя Бойковото правителство. Цял ден всичкото гербаджийски *** ръси п'ростотии като за последно.Объркали са Цветница с празник на гербаджийското тъпоумие.
415
9
 
25
 
! Отговори
Тъй Тъй преди 4 години
Спомням си, че и Добри Джуров беше след 90 та на първите редици в Александър Невски.Нека Радев преди да държи такива речи, каже дали е кръстен или е поганец.Обзалагам се, че не е.Така, че с това словословене неадекватно да не се пъчи ***-ймуна му с майм-ун.
414
13
 
20
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Има ли човек, който да отрече, че Президента Радев е олицетворение на скудоумието!
413
19
 
8
 
! Отговори
До 491 преди 4 години
Тези от Днес.бг, нарочно избират такива лоши снимки, за да го злепоставят.Той иначе е хубавец -- особено като се изправи до президеншата са чудна двойка.
412
10
 
31
 
! Отговори
Радев-терминаторът преди 4 години
Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...
411
6
 
23
 
! Отговори
Мърляв човек преди 4 години
Ал бънди, продавача на обувки има по одухотворен вид от този.
410
9
 
23
 
! Отговори
Чудя се преди 4 години
Как Радев пропусна да направи реч и на 2 Февруари.
409
9
 
24
 
! Отговори
Колко преди 4 години
За какви ли пари работят тролчетата на Радев.Като знаем каква е циция, не ще да е за много !