Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Президентът поздрави българите за Цветница
12 апр 2020 09:26, Красимир Ангелов
779
Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

Още по темата
"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
16
 
6
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
много интересно, баце даде гръб на плевнята(т.е. с негово съгласие) да се уреди в разни бордове при най голянмата лапачка. После търча да се даде на завод в смолян(там да има препитание за пом'аците да не скитат като нас по чужбина) да прави шлемове за вируса,чак се обажда лично по италия, израел и къде ли не да ги пробутва и накрая се разбра че за завода отговаря плевнята,т.е. с наши пари баце се бори за конкретен бизнес.А в замяна плевнята ще плюе още по-усърдно по Радев, да подкрепя баце в тежката битка.
387
28
 
7
 
! Отговори
ayyyy преди 4 години
много ми е смешно като някой *** критикува речите на Президента, а не гъква нищо за ломотенето на бащицата от банки, той направо ни разби с приказките си "аз съм *** и вие сте прости" - това е цялото управление, това е с една дума характеризиран целия български народ - ***, какво повече да кажа.имайте си го баце, ваш си е, той ви оправя как си требе.
386
2
 
8
 
! Отговори
до 456 от Гацо преди 4 години
Да разбираме ,че това е трябвало да свърши .С дадени въпроси предварително и в "живо" предаване
385
6
 
21
 
! Отговори
не съм заразен преди 4 години
Тази личност е случайно попаднала на това място
384
19
 
8
 
! Отговори
yes преди 4 години
Проблема на *** тикви изостанали из полетата български не е Президента Радев, а алчния *** и нагъл крадец от банкя- министър председателя ви. с'оросите от германия му финансираха кампанията и го сложиха защото им трябва мутра да им пази интересите.И той работи изцяло И самоотвержено за тях И само за тях. Всички вие сте като овце отглеждани за заколение. И щото мозъка ви толко та носите на облъчване, затова и Бою е несменяем,а вие кога ви дойде реда като на всяка овца за каквото е отглеждана.Разбира се че не ми е жал за вас, нека пребъде борисов, за вас такъв трябва.
383
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев, за едно интервю време се превърна в политическа ***! Срам си за институцията, която представляваш!
382
17
 
9
 
! Отговори
До 448 преди 4 години
Гацо,Президентът отговори по три пъти на всеки въпрос на Хекимян(вожда),ако не си разбрал нищо,значи си безкрайно ограничен.
381
12
 
25
 
! Отговори
жоро преди 4 години
Народът да запомни неговите думи и действия по време на таи криза. Лекарите, мед сестрите са подути от безсъние.Бойко ходи като зомби уморен от притеснения. Нашият президент се изложи. На следващите избори няма да гласувам за него. Не е за там. Да си го прибира Нинова в партията си, голям дует ще са двамата.
380
12
 
6
 
! Отговори
- преди 4 години
Шушляци, прочетете първо констатациите на ЦРУ за Радев и Борисов.После се изказвайте!
379
9
 
21
 
! Отговори
Онзи преди 4 години
... и със какво да помогнеш поне да не пречиш .Стой си вкъщи.На мен лично няма да ми липсват брътвежите ти другарю Президент пилот и политолог!!!Абсолютно нищоправене е и Аз да се изкажа какво трябва да се напряви днес утре и какво трябваше да се направи миналата седмица
378
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека дайте да дадем.
377
12
 
5
 
! Отговори
Професионалист преди 4 години
Мутафчийски не е послушното плявналийче да се наведе и стане президент.
376
9
 
21
 
! Отговори
Онзи преди 4 години
На Пурко Радев работа му била да дава насоки и да дава акъл*!!! Вместо да си губи времето да "ограмотява" всички който му ръкопляскат и чакат някой нещо на напряви зя тях да запрята ръкави и да се захваща за работа. Може да разнася храна по домовете на крайно нуждаещи се хора. И преди да скочите да ме изпращате аз да я върша тази работа да Ви инфрмирам ,че във всеки един момент в който съм свободен върша и това.Хайде вече стига с тази демагогия и празнодумие .Ако нямаш конкретно предложение как
375
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев не казва нищо смислено. Някакви клишета и общи думи, колкото да се заяжда с правителството. Хората разбраха, смисъл има в конкретните действия. президента по добре да се самоизолира и 1-2 месеца, и да не взема отношение. Като нямаш идеи и какво да кажеш, не казвай нищо, и се самоизолирай. На следващите избори - Мутафчийски президент.
374
5
 
20
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Какво по-точно трябва да се направи ?Да обясни с прости думи ,той лично какво ще направи .Наслушали сме се на красиви думи .Дела трябват -дела
373
2
 
5
 
! Отговори
Скъпи съфорумци, преди 4 години
виждам,че близо 500 души са изразили мнението си във форума.Те защитаватопределени тези,които често са противоположни.Това предизвиква полемика,не само + или -, а в тази полемика често се адресират до опонент "анонимен..."Да, но някои постове биват изтрити,което предизвиква отпадане на номераи промяна в номерацията на други.И често критикуваш някой съмишленик,получил номер на противник.Затова,по-добре в графата "име" да пишем нещо,с което да бъдем по-лесно разпознати за спор като опонент.
372
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радеф, ти си обречен да гледаш Дондуков 2 през крив макарон на следващи избори!
371
8
 
9
 
! Отговори
До 434 преди 4 години
*** търси под статии за ББ-там само такива пишат.
370
13
 
32
 
! Отговори
да живее комунизма преди 4 години
Тази пародия на президент, е точно олицетворение на простотията на голяма част от българския народ. Те ни тъпчат 75 години но ние пак ги избираме.И другите не са цвете, но тези хамелеони бкп/бсп са уникални. кога ще ни дойде акъла, не знам...Затова сума народ емигрира, защото не сме единни, да ги изритаме всички, крадливи и лъжливи във всяка власт..
369
2
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Докторе, не ставаш.