Протест в София срещу строгите мерки

Граждани се събраха на три локации в София
19 апр 2020 20:41, Красимир Ангелов
264

Граждани се събраха на три локации в София, за да изразят несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас.

Според протестиращите заради наложеното извънредно положение  "хората гладуват и остават без работа".

Те обявиха, че ако мерките не се прекратят скоро, ще направят голям протест, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Вижте повече в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
15
 
! Отговори
До86 преди 4 години
Ще емигрират ама някой друг път,при тая безработица която се задала на Запад,точно за нас размитат!
74
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНикой интелигентен, образован, знаещ езици човек няма да отиде на село и да изкарва за "манджата". Нали съзнавате, че в момента, когато се вдигнат мерките масово хората, които са загубили от мерките ще емигрират. Никой човек, вложил всичко от себе си, за да развие някакъв малък бизнес, няма да се примири с това,че е фалирал "за общественото добро".
73
16
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
Ами ако абитуриентите не успеят да си направят бала знаете ли какво ще е? Отиде на кино властта.
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕвроатлантикНаучи се да пишеш правилно.
71
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отиди до Фрайбург да видиш,носа неможеш да си покавеш на вън.
70
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви строги мерки видяха? През КПП та минаваш показвайки лична карта, по магазините си пазаруваш без проблемно, ресторантите правят доставки, всеки се разхожда свободно.Вместо да протестират, че държават не предприема никакви мерки за почистване, дезинфекция, установяване на заразените, те ще протестират срещу нещо, което не съществува реално а е само по телевизора.
69
24
 
26
 
! Отговори
Тру преди 4 години
Искам да видя физиономията на някой от протестиращите, в момента, в който си е измерил температурата и показва 39....ще гледа като пос.раан..иначе много им знаят балалайките
68
7
 
7
 
! Отговори
Германия преди 4 години
Всеки си заслужава съдбата. Наздраве с едно червено вино от Бордо.
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой прави ли си сметка че хората ще се юрнат по кръчми, хотели, ресторанти, барове ... Аз съм 100% сигурен че ще има спад от 70%+ и докато не се успокоят нещата с короната бизнеса в определени сектори ще си седи затворен
66
17
 
20
 
! Отговори
До протестиращите преди 4 години
В момента в близкото фантастико търсят служители, също така в селското стопанство търсят. Гледам много BPO центрове търсят служители, обявените заплати почват от 1800 и стигат до 3500. Също гледам има обявени свободни позиции за програмисти, QA, софтуерни инженери с обявени заплати по 8000 лева.
65
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макявигърберска налазили сте форумите като *** и само минуси цакате. Какво ще спечелите с това държавна службичка на хранилка ли. Ще дойде видов ден и тогава ще ви покажеме пътя истината и живота. Тези дето скачаха на кара на драгалевския мънгожери и им го отпраа до тааците сега се пребоядисаха на гърбави. Ваштамакядевнем бояжииска.
64
14
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Хората независимо какво работя си искат работните места,а не подаянията на държавата,които коректен данъкоплатец трудно може да вземе!Аз съм сам обръщам спестяванията в бира,но хората има семейства!Айде да видим с уж 375 лв или фокусите 60/40 кое по-напред!
63
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малките пишльовци са добре дошли на Село,винаги ще изкарат за"манджата" ,филмът с"добрите"Софийски заплати и безгрижният живот Свърши!А по строгите мерки,трябва да ги има навсякъде където където тая гад почне да се разраства!
62
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КЪв тоя малумняк??
61
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на хората! Трябва да се протестира, докато още имаме пари, когато останем без средства, тогава вече ще е късно! Наистина ли някой хора не схващат, че заради мерките на извънредното положение, хиляди хора губят доходи и обедняват!
60
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хехехе келешчето на 20г без грам мозък с голеМИо ланец не му се седи затворен вкъщи а му се ходи на купони. Страшен протест направо смях ...
59
9
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Хан Крум Не съм ги видял, не съм в София, но метода е правилен.Повече няма да пиша, за да не ми дойсе МВР Пикчърс нощем на гости, или да не ме баннат оттук за няколко дни пак.Всеки да го разбира както иска.
58
2
 
6
 
! Отговори
До 57 преди 4 години
Само тези дето плащат на милицията ли са държавата ,грешка бе полицията....
57
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия всички са навън. Само в България отново е криворазбраната цивилизация. Никой не може да обясни как на чист въздух при спазване на елементарни правила може да се заразиш
56
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само бой ги оправя тия наглеци!