Радев отсече: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

България се стопи при управлението на Борисов, заяви президентът
1037
Радев отсече: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев заяви, че от години апелира да се пресекат корупционните схеми, "които днес неудържимо изплуват на повърхността".

Още по темата
Радев припомни пред журналисти в Елин Пелин, че отдавна е снел доверието си от правителството.

"Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 хил.", каза президентът. Според него е недостойно да се присвояват достиженията на българските медици в кризата с коронавируса.

Президентът каза, че не вижда смисъл премиерът "сам да се хвали, при толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя".

"Днес българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства и органите на реда трябва да уважават тези права", заяви още Радев, според когото е недопустимо да се събират лични данни на мирно протестиращи.

По отношение на посещението си в Елин Пелин той каза, че там, където местната власт си е на място и е ангажирана с развитието на младите хора и с подкрепа на бизнеса, нещата се получават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1037
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
786
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв диспут на тоя му говорят в ухото и чака да чуе какво му казват и говори. Пък и нагъл и крадлив комунист. Само в Божков тв. даде интервю и пак чакаше да му кажат в слушалката и то на предварително съгласувани въпроси.
785
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле,голем страх,че от Кремъл ще му търсят сметка за пропилените пари,сигурен съм,че изобщо неса очаквали каква скрита тотално лишена от връзка с реалността е тая червена *** Грипена . а той се е попикал от страх щом взе да плещи тия глупости. Ти да видиш,нямало да краде! Ами да прави партия и да го видим,ама не му стиска,май.И това бил генерал от българската армия. Срам,срам
784
6
 
22
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Този трудно, сричко-говорещ и още по-трудно мислещ падна много ниско. Впрочем, мъката на мисленето е добре изписана на м.тр.тата му. Може ли нормален човек да използва броя на починалите като аргумент? Може ли възпитан човек да казва "Ако аз управлявах България..."? Питам избирателите на това недоразумение.
783
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми се щенда гледам диспут на живо между Баце у Гадев,без предварителни въпроси. Ако изобщо посмее да се яви,*** ще е сигурно с памперс и на пет диазепама.
782
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво се разследваше президента и законно ли е и до къде стигна въобще цялата кримка
781
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадлив комунист. То му е в кръвчицата. От всякъде се опитва да гепи. И от армията апартаменти. И комисионната от грипен. И от където свари, каквато може.
780
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай, Румба!
779
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След това изявление,с което на практика признава ,че целта му е изпълнителната власт(най вероятно авторитарно), трябва да бъде импийчмънт!Ето затова бяха всички призиви от топлото убежище да се ходи на Шипка,че няма вирус,да излизат хората, за да може короната да пламне, Боко да се уплаши и да сдаде властта. Какви ли планове са си правили с ***?Обаче ти да видиш,ние взехме,че се справяме. А той как ще оправдава вложените рублички ?
778
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да прави партия и да напуска президентството,което усмърдя със зелените си чорапи и потниците и да се яви на парламентарни избори,та да се порадва на народната любов тогава!Ама не му стиска! Затова всячески се опитваше да саботира и руши подмолно опитите да не стане у нас като на Запад.Страхливец! И впрегнаха цялата *** долна да припява около него!Срам за българската армия!
777
6
 
19
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Тоя плу-жек, Зеления Фат-мак Генерадев пак изпълзя с гениална мисъл, хахахха! Абе, смо-таняк, твоята партия ТРИ пъти фалира България за няма 30 години! Какво управление бълнуваш!? Ти жена ти Деса-*** не можеш да управляваш, седнал да мечтае за управление, ***! Ходи да се мазниш на кремлинското джудже и Решетников, чорап миризлив! Най-пропадналия президент до момента! До него Плевнелиев е като Айнщайн.
776
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гумен много си изпуска нервичките вече,нещо пак шамарчета да не яде от КГБейските агенти. Съвсем го удари на елементарен популизъм.Ама нещо премълчава как се урвжда любовница с ведомствени апартаменти,как го финансираха червените пенсионери и уж социалнослаби, Грипените,как е раздавал 500 000 на брата на любовницата на Черепа и кой знае още колко. Хрантутка ме го и него и жена му и един отбор червени идиотибв президентството, докога ще го търпим?
775
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко нагъл,самодоволен и без връзканс реалността трябва да си,занда се рекламираш по този евтин начин. И без капка политическа култура и морал. Няма да крадеш просто,ще крадеш в огромни размери и ще правиш всичко възможно да докараш червената чума отново. Не,мерси.
774
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де факто той днес си призна,че затова се опитва да дестабилизира държавата още от призива да води народа на Шипка и да се изпозаразят всички-защото иска пеез задния вход,подмолно да състави служебно правителство и да краде и прокарва чужди интереси. Страх го е от Боко и не смее да излезе открито на избори обаче.
773
4
 
19
 
! Отговори
Умник преди 3 години
А деса върна ли апартамента и заплатата от любовното гнезда. А плати ли на инвалида който баща му блъсна с колата. ***
772
8
 
15
 
! Отговори
Храни куче преди 3 години
Велик хуманист е Бойко!А можеше просто да остави корона-вируса да се развърти и да изчисти половината избиратели на Радев. Можеше, но не го направи! А сега този вместо благодарност, го лае в несвяст! Чак се запенва!
771
7
 
17
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
До Анонимен....Ние пък свалихме доверието от Прецедента Резидент...То пък едно доверие сме имали на Мишока, сякаш не си познаваме кухото, военно канче.
770
7
 
20
 
! Отговори
Мая Манолова преди 3 години
Некадърника е в пълна международна изолация - даже папата отказа среща със него а той е човек който мие краката на бездомници. Представяте ли си за какъв го смята, че му отказа среща. Руският му господар вовата също не го допусна да му целуне петите в бункера където се е окопал. Никой не го кани на срещи във чужбина. Във България никой - дори и БСП - не го бръсне за слива. Вижда, че го намразиха всички дори и гласувалите за него и вече бута Йотовицата да обира гилзите а той се покри пак зад Дес
769
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние пък свалихме доверието от Прецедента Резидент
768
6
 
18
 
! Отговори
Мая Манолова преди 3 години
Ами нали го видяхме Безделника как нямало да се краде при него - още преди да се докопа до власт назначи любовницата си на 3 длъжности, купи и апартамент на безценица, получи едни милиони от Грипените и сега трябва да ги връща / за това е освирепял от злоба и омраза/ опита се да покрие проверката против Деса, прикри катастрофата на баща си който блъсна инвалид на кръгово, огради се със бивши от ДС, Деса шпори със коли на НСО по бутици и кара в насрещното - иначе нямало да се краде при нето. Леле
767
6
 
12
 
! Отговори
ПозеленялЧервенШофьо преди 3 години
Колко сигнала до Прокуратурата е пуснал Зеленото чорапче щом знае за кражби! Да не излезе, че си говори наизуст, в своя запазен стил "Зла Свекърва". Гений на злобата! Фойерверк от простoтия и безсилие! По скоро перманентна заря в отровно-зелен цвят!