Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
4
 
! Отговори
seira преди 3 години
"ДРУГАРЯ" БОРИСОВ?!"ДЪРЖАВАТА, ТОВА СЪМ АЗ"!"ДРУГАРЯ" БОРИСОВ?!"ЗИГ ХАЙЛ"!ДОКОГА?!НАРОДЕ!!!!!
223
1
 
4
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Той се забавлява сега a ние ще се смеем след изборите
222
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ти видя ли някой заразен от Корона Вирус щото такива не съществуват Корона Вирус е един перфектен Проеект като Проект Възродителен Процес през 1986 г.
221
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне Цвета разбра истината за себе си.Все е нещо.
220
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България народ никога не е извоювал сам свободата си.Било по мирен или немирен начин.Промяната на вятъраидва винаги отвън.Историята го е показала.Другото са празни приказки.
219
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото е горе, такова е долу...Този народ няма как да случи на водачи. Водачите ни - лапачи, готови за кратко време да "усвоят" предсрочно всички ресурси и да си построят комунизъм за лична употреба!Каквото е долу, такова е и горе!
218
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички, които викат, че е неграмотен. НЕ. Той затова така успя. Успя да превземе съдебната власт и едрия бизнес както никой преди него не е правил, без никой да забележи. А това, че се прави на ***, е изцяло за да се "хареса" на простолюдието. Най-малкото по интервюта се вижда, че ги разбира нещата. Той е перфектен водач, без него герб нищо нямаше да постигне, жалко че не използва влиянието си по предназначение.
217
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народе да не забравите да гласувате за герб март месец. ..видях герб на мисли и помага ,за милионери помощи за народа заеми от банки
216
16
 
6
 
! Отговори
Мажем се отзад преди 3 години
Ама те всички 10 чекечии събрани тук да лъскат бастyна на Б.Б. и да му цъкат минуси. Радвам се да ви видя накуп! Трябва да сте разбрали, че тези ваши усилия не променят реалността вече 12 години.Пак ще си ходите с разпрани задни ..ци и след следващите избори! Явно ви харесва резултата, след като продължавате със същото поведение!?
215
15
 
5
 
! Отговори
До Йион Тихи преди 3 години
А кои компромати са истински! Ако имаше грам истина в някой, Корнеля лично дае сезирала Прокуратурата и ЕВропейските институции за извършено престъпление. Нали за мястото на Бойко драпа приватизаторката!?
214
16
 
4
 
! Отговори
Мъка,мъка преди 3 години
Имаше приказка за лъжливото овчарче и колко трябва да му се вярва!? Някои хора сложиха в малкия си джоб овчарчето, с фантастичните си лъжи как Бойко бил виновен за какво ли не - милиони,милиарди,Барселони и др.Четете приказки бе хора! Народа не хваща вяра на лъжжци-рецидивисти! Ако за 10 години някои не са го разбрали, значи са изключително прости! А искат да ни управляват по-умен от тях народ!
213
2
 
19
 
! Отговори
Ийон Тихи преди 3 години
До Безсмислени усилияВикаш фалшиви компромати......и кой каза че са фалшиви?
212
23
 
7
 
! Отговори
Безсмислени усилия преди 3 години
С тези фалшиви компромати всъщност правят услуга на Бойко,защото става ясно,че го атакуват едни мpъcници,които нищо смислено не могат да измислят освен еднодневни лъжи или претоплени стари лъжи.Как да повярва народа,че хора които си служат с такива средства могат да са алтернатива на Бойко!? На следващите избори Бойко пак ще ги размаже,а дотогава те нека си вярват,че му вредят.И така 12 години от живота им мина в трупане на безсилна злоба,че ставаме все по-нормална и богата държава!
211
14
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
До номер 215, ЛОКУМА. Господине, на вас само Трифонов или Нинова са ви в главата? Какво прави Борисов по време на кризата с вируса? Гледа от Германия и копира това, което правят германците. Само, че българина е недисциплиниран и прави, каквото си знае. Страната се нуждае от безпартийни експерти, независими съд и прокуратура, а не от бивши бандюги. Бивши престъпници няма, те си остават такива до гроб. За мен ББ е новият български Бърдоква, преживял вековете. Той пасва на народопсихологията ни!!!
210
2
 
13
 
! Отговори
Бг рай преди 3 години
"Живеем в рая - крайно време е да се примирим.....И о, чудо! Тук и сега светът е свидетел как в България се обединиха всички теории и утопии на отминалото време и се превърнаха в действителност. Борисов, а от двете му страни Цацаров, Пеевски, Доган, Гешев, портмонето Горанов, Заю Баю-Нанков, Севи, кърджалийската *** па, Биков, Харизанов и още неколцина гении на прогреса постигнаха това, което човечеството мечтае от хилядолетия рая! И няма земна и извънземна сила, компромати, доказателства за корупция, документи за кражби и измами, незаконни имения, снимки, есемеси, аудио и видео запи
209
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е хубаво че поне си го признава.Изборите в България са пълни ментета.Герб също е едно менте като другите менте партии.
208
1
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Не можах да разбера,кой се...записва и къде се...записва,че и аз съм...менте;да не изтърва...нещо.
207
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години...'' - г-н Борисов ,а вие давате ли си сметка,че с политиката която се води ще има ли изобщо българи след тия 100 години ?
206
3
 
14
 
! Отговори
Light преди 3 години
За някои неща съм съгласен, но само не мога да разбера защо м......му винаги когато някой критикува правителството или негови поддръжници се говори за дестабилизация на държавата???Държавата в целия смисъл на това понятие не е ГЕРБ, нито някоя друга политическа партия, нито което и да е праеителство. На първо място защото има много институции, които са абсолютно деполитизирани (уж, по конституция), граждани - данъкоплатци, които не симпатизират на дадено упраеление и т.н. Какво се случва ?
205
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно смислено изречение не успя да каже. Всеки друг като премиер ще се справи по добре от мутрите.