На море у нас: Такса 2 лв. за външна тоалетна шокира туристи

Поддръжката на тоалетните била скъпа, защото в къмпинга нямало канализаци
142

Цена от 2 лв. за тоалетна шокира туристи в къмпинг Смокиня. Тя е външна и се намира до заведение на плажа, съобщава Bulgaria ON AIR. Две туристки пазят касовия бон за 4 лв. за тоалетната като спомен от българското море.

"Аз от 10 години не съм била на нашето море и бях поканена на едно събитие, което трябваше да се проведе там и посрещането беше с 2 лева", разказа Анна.

Още по темата
"Нямаше дезинфектант, а навсякъде се тръби, че морето е безопасно. Аз не смятам така, тъй като в една тоалетна нямаше дезинфектант", каза още тя.

Собственикът на заведението каза, че тоалетната се чисти на два часа, а за клиенти на заведението е безплатна. Поддръжката на тоалетните обаче била скъпа, защото в къмпинга нямало канализация. За всяко почистване на септичните ями се плащало по 120 лв., а наемът на тоалетните е близо 400 лв. на месец.

"Искам да направите една сметка колко излиза това нещо! Две жени имам, които чистят, плащам им по 600 лв. на жена, защото са на две смени, това са 1200 лв.", обясни собственикът на заведението Милан Кибаров.

Миналото лято 3000 туристи от къмпинга са ползвали само тази тоалетна, затова вдигнал цената. На самия плаж на Смокиня обаче има тоалетни.

"Към концесията на плажа има към всяко заведение тоалетни и са безплатни. Сега и чадърите са безплатни и определено са много 2 лв. за тоалетна на плажа", заяви управителят на плажа Владимир Дойков.

Разочарованието на Анна от посрещането на българското море обаче остава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
5
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Алчни мутри и комунисти като е срещат винаги става бой
87
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бай *** всичко трябва да е безплатно , цените в заведение да са по ниски от кварталните кръчмета. Ех бай *** няма да се оправим
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 млрд.са потънали в Белене, за който всеки здраво мислещ човек трябва да се догажда, че е морално остарял проект с технически остарели реактори.Участвахме и в Набуко с около 1 млрд невъзвращаемост.Всичко, което нашите бандитите са окрали и са скатали по банков, САЩ ще си го присвоят по закона RICO.Жалко за България!
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 16.07.т.г. Боец организират протест срещу корупцията.Толкова сме затънали, че не вярвам да има изход от духовната мизерия на моя народ.
84
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горите се секат и се изнасят директно за Турция за огрев.По време на преврата миналия век са изчезнали документите за находищата на ценни материали в България.Сега е приет закон, че който разкопае и си намери например злато и сие, де юре придобива право на концесия.Дънди П разкопава 10"непознати" находища.Същата тази канадска фирма има дейност единствено в България.Нали се сещате от каква националност могат да са реалните собственици?
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плащаме на Цеко Минев-Фибанк за да стабилизираме банката му вместо хитрецът да пусне акции на пазарна цена на борсата.Защо ги пуска на двойно по-висока цена?-за да не ги купи някой.Защо?защото, ако има нови акционери Цеко Минев ще загуби мажоритарния си дял.Затова ние чрез държавата му подаряваме 140 млн.лева.Защо?+защото си е платил 20 % комисионна такса спокойствие на когото трябва.Борисов дори не позволи на Горанов да запознае правителството с казуса, а направо ги накара да гласуват ЗА.
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта е да сме тъ-пи и ние сме тъ-пи.Има голяма разлика между това да си про-ст и да си тъ-п.Прос-такът е хитър, а тъпият дори образован няма рефлекса да защити интересите си.Стана дума за Китайския Дракон.Китайците имат една мъдрост:Във всяко начинание трябва да те ръководи интересът.Имате ли интерес от тази мафиотска шайка, която в в момента продава горите за огрев на турците, златото като в Дивия запад на концесия, на когото си го намери?
81
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Ден година храни,упс-тоалетна бездънна гуша пълни.
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за влизане в Росенец колко е таксата? Защо мълчите по темата?
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 81 Прав си! " Странджата" е резервният му колега с Резервен " ник" Позитано! Това хлапе " Тонката" скоро седна да спори с мен за Слънчев бряг! Аз му го представих такъв какъвто беше преди 1989 г.А той горкият изобщо не вдяна! От там стигнах до извода.Че изобщо НЕ ГО ПОМНИ! И как след като Не е бил роден още? Той си го представя само днес реално! А аз от времето когато По главната алея беше само пожарна,милиция,днес полиция и здравен пункт! Които днес НЕ МОЖЕШ НАМЕРИ ОТ БЕТОН И ХОТЕЛЧЕТА! -:(
78
11
 
8
 
! Отговори
българин преди 3 години
И? Какво от това? Не 2 лв.5 бих дал Пред Унижението да дремя с часове пред Границата на Византийците.За да ме пуснат за да подсиля "икономиката" им след тази пандемия и световен срив на икономики!Подсилвайки собствената им икономика! Ти не си у ред бе Българино!-:) Не ми се сърди Ама съм Прям и в право в очите ! -:) Излезе вече като "виц" Че "опашката" за Гърция стигнала до " Слънчев бряг"! -:) Ами за подигравка си бре! Губи си времето 2 дни пред границата им! Остават ти 3 ! -:)
77
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В блатная нямат централна канализация в големите градове....къде е новината?
76
8
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Аре лека,че утре тръгвам пак на Морето:):):):)
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре външна, отколкото липса на такава.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаАйде айде не се прави на вчерашен, явно вечерно време се сменихте с по стария ***.Сега кажи жена ли си или гей, понеже си известен в сайта, да знаеме как да се обръщаме към теб :)
73
5
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ами то сега като си погледнах гардероба всичко ми е The Eagle Brand:):):):)Обувките и те:):):):)Абе ше ме познаете:):):)
72
6
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Аз ли съм МОД бе?:):):):)Даже не знам значението на тази дума:):):)Модерен?:):):):)
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката-*** Хората го плюят той им обяснява кеде ще почивал и каква ризка ще облече!!
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕееМод е, няма как да стане :)
69
0
 
1
 
! Отговори
Еее преди 3 години
Да го баннват и да пуснат водата след него.