18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София

Исканията остават същите
Обновена: 26 юли 2020 19:44 | 26 юли 2020 19:20,
868

Снимка: БГНЕС

18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Още по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


868
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
595
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате късмет,че на масква не и дреме за нас.Иначе досега сто пъти да се е оправило международното положение.Засега само херо джитка с джипката пред мс.
594
3
 
25
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
На снимка 5 се вижда как протестират метежниците. Взели са си вече 50-така от Черепа и разцъкват игрички на пейката. Ама Черепа гледа и ще им клъцне паричките. Тогава ще видите как бързо-бързо ще увехне червеният преврат :))) А Черепа като най-богатият мафиот в България що се излага с тези пъдпъдъчи яйца/ Трябваше да плати на yтайкитe да хвърлят по полицаите стекове "Кобе", да видят какъв е класен плащач ...хахахаха
593
5
 
22
 
! Отговори
какво се чудим преди 3 години
Както се пее "Напред отпадъци червени , напред о роби на Москва!"
592
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПо себе си явно съдите кой какъв е.Не ви е приятно,защото има опасност да загубите екстрите,но това ви се пада.Амин!
591
4
 
19
 
! Отговори
знам преди 3 години
Целта на мутрата Радев и Нинова е колкото по зле е народа, толкова по добре за тях и Путин. В банките народа има 40 милиарда в депозити. Таско им е хвърлил око както при Виденов.
590
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ КАТО ТИЯ ОТ ПРОТЕСТИТЕ,ПОВЕЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И НЕ СА НАРКОМАНИ И АЛКОХОЛИЦИ.
589
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фелфебела по цяла нощ милиарди сънува,но накрая големия ще хване
588
7
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Странджата,а свинската опашка,ще пасне на интериора,на задния ти двор.
587
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора искат промяна,но като гледат каква е алтернативата направо са отвратени.Не е нормално млади хора да са толкова ограничени и прости ,и злобни и нагли.Надявам се,това да е утайката на обществото,а не средно статистическа извадка,иначе тежко и на държавата ни.
586
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Референдум и разделяне на държавата-но Мутрагения и Нормалогения.Кой където иска да живей.Ако трябва,ще късаме дипломатическите отношения.
585
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека баце ти си е вечен за вашата политика.Направете си държава в Банки.Никой не е длъжен да му търпи фростотиите.Животът е кратък и трябва да се живее достойно.
584
3
 
20
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Свински уши яйца спиране на метрото протестиращите могат да спечелят на своя страна само ***. Ред е на свински те крачета Продължавайте в същия дух и ще го направите Баце вечен в политиката
583
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Румянка Коларова хвърчаха слюнки от злоба тази сутрин.Ко ше праи ако остане без работа.Тя лустросването е усвоила до съвършенство...милата
582
20
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Странджата,скоро народа ще се отърве ,от простия премиер,и от простите ,като теб странджа.
581
5
 
24
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Мутрите вън а тия от Президентството вътре ли? Да те пази Господ от прости протестиращи на голи куки кълнат като зомбирани
580
22
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-760,много бързо забрави деси плевнелиев,той беше ,по-слабия президент,скоро любимата ти тиква,ще скочи без парашут,само по чекмедже.
579
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 750 голяма лъжа му дръпна от Хага ще му се обадят и ще му предложат нещо май не си запознат с ъс законите там а този е бол бит през 2015 година за неправилно държание ама те червените комунисти са свикнали фа кръдат и да лъжат техният период от този преход когато са на власт са лъжи и кражби
578
1
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Другарят Плевнелиев е бил комсомолски секретар.... И другарят Радев е бил член на БКП пък сега се прави на морален стожер и борец за правдини.
577
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ ТО НА ПРОТЕСТА ОСТАНАХА САМО НАЙ-ПРОПАДНАЛИТЕ ДРУСАЛКИ .*** И ФЕЛФЕБЕЛА МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА,А ОНЯ НЕРЕЗ,БИБИЯН ЛИ БЕШЕ БАБАКЯН ЛИ,НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ГО ПРАВЯТ,ПФУУУУУ...РОДООТСТЪПНИЦИ
576
0
 
26
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Премиерът на Холандия е изпратил писмо до бития студент..... Този фейк го пишеш вече седмица. Публикува го единствено един антибългарски сайт от русофилската медийна клоака. Ако беше истина Бабикян и Хаджигенов щяха да обикалят като цветарка по телевизиите и да го показват.