Симеонов: Властолюбци от жълтите плочки искат оставката на Кирилов!

"Министърът е абсолютно почтен и не може да бъде обвинен в пристрастие"
439
Симеонов: Властолюбци от жълтите плочки искат оставката на Кирилов!
Снимка: БГНЕС

Няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов като правосъден министър, смята зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

По думите му това прави освобождаването на Кирилов абсолютно несъстоятелно и извършено "под натиска на оредялата тълпа властолюбци от жълтите плочки". В интервю за Радио "Фокус" Симеонов каза още, че няма никаква връзка между оставката на правосъдния министър и проекта за нова Конституция.

Още по темата
"Това е човек абсолютно почтен, който не може да бъде обвинен в никакво пристрастие или лобизъм, камо ли за корупция да говорим. Това е човек, който си върши работата съвестно и за мен, и за нас от НФСБ е непонятно как може да бъде освободен или както по български вече можем да си го кажем "оставчен" един министър, който си върши работата", посочи Симеонов.

Той посочи, че за да се отстрани един човек от някакъв административен или политически пост, трябва да има причина.

"Не може причината да бъде еди-кой си не го харесвал, пък този еди-кой си е от службогонците, които се борят сега за получаване на власт не по законен начин през избори, а през натиск от улицата", каза още лидерът на НФСБ.

НФСБ е категорично против освобождаването на правосъдния министър, заяви Валери Симеонов.

"Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма нужда!", коментира той.

Симеонов уточни, че не е разговарял с премиера Бойко Борисов, но въпросът ще бъде обсъждан на Коалиционен съвет следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
349 Лъжец си, сегашния парламент го избрахме на избори, организирани и проведени от агента радев, а служебен премиер беше Герджиков!
328
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На малкият пръст не можете да му се измерите, сън не ви хваща като вземе думата Националиста! Защото казва истината а за еничарите истината най боли! Айде със здраве ний си знаем и пак ще гласуваме за Патриота Симеонов, напред и Бог да пази Отечеството!
327
19
 
14
 
! Отговори
До 345 преди 3 години
ГЕРБ пак ще бие,ако пак им дадем възможност да ги фалшифицират.Затова са протестите герберунгелче.
326
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерко-далаверко,който сложи мрежа на границата за 250 милиона и според него била като китайската стена,а според мигрантите всеки от тях може да я мине,стига да иска.И добре,че повечето не искат.Той да говори за властолюбци е все едно вълка да се прави на майката на 7-те козлета.
325
9
 
11
 
! Отговори
sorry преди 3 години
Този е за картотеката на Татар-ПАЗАРДЖИК!
324
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пичове, всички много демократи се извъдихте ама на избори не гласувате. После що тези са на власт!? Айде стига с тези изказвания стил Радев
323
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво вкопчване във властта- на следващите избори ако ще папата да ги прави- ГЕРБ пак ще бие, а хора като Христо Иванов ще стоят на портата и ще се молят за малко гювеч
322
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя знае,че повече парламент няма да види и затова излива цялата си злоба върху протестиращите.А да защитаваш Барни Ръбъл,значи,че си дори под неговото ниво.Е затова ви искаме оставките.На всички.По-некадърно и корумпирано управление никога не сме имали.
321
9
 
11
 
! Отговори
ВЪН преди 3 години
НЕГОДНИЦИТЕ и хрантутниците дошли от чужбина, за да завземат властта и разрушат Държавата ни!ДОЛУ ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОР НАД НАРОДА НИ!НИКАКВИ ОСТАВКИ!!!ТУК УЛИЦАТА НЕ КОМАНДВА. НАРОДА!!СТИГА УЛИЧЕН ФАШИЗЪМ!!!!
320
9
 
11
 
! Отговори
555 преди 3 години
Да се наричаш демократ и рамо до рамо с червените да безчинстваш по централните кръстовища е позор . Какви сте вие бе ?
319
5
 
8
 
! Отговори
брееееееее преди 3 години
този 4ове4ец пак изпълзя от от дуп4ицата си но май пак 6те трябва да си влезне обратно в нея 4е го дават времето да се разваля 4е все пак идва зима
318
9
 
12
 
! Отговори
ххххххх преди 3 години
Властолюбците сте вие!Вкопчили сте се във властта като удавници в сламка!
317
9
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Не ми е работа да давам оценка на правосъдния министър, не съм фен на Валери Симеонов, но ако тази платена шайка си мисли, че така се прави протест с блокада и пречене на работещите граждани, дълбоко се лъже. А ако си мисли, че Смърдящото трио и шепа провалени политици, благодарение на които е избран главния прокурор, против когото сега реве, е, по-безмозъчни екземпляри едва ли има.Накрая хората от милионния град ще ви изметат, на които пречите, а не на управляващите.
316
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През 2013 цялата страна беше в протест. През 2020 цялата страна НЕ СА 20-те шифреидни създания. Да си го знаете. През 2013 на никой не му пречеше че не може да се мине с кола по булеварда. През 2020 само полицията спира гражданите да ви изринат копторите.Пиша го за да си знаете мястото платени протестъри!!!!
315
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големите дупедавци сте вие и то се видя на изборите за кмет на София! Бяхте с Манолова и БСП! Сега сте с руския доберман-президента!
314
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам точно срещу какво се протестира в момента,срещу каква случка или събитие! Някой знае ли?
313
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Причини има и то не една, ама явно всичките там сте мошеници и тия работи ви се струват нормални.
312
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовВсеки път, когато прочета някое от угодническите ти коментарчета, повръщам малко.
311
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма нужда!", коментира той.Не, Варели... Не държавата трябва да се разрушава! Държавата трябва да се пази! Обаче трябва да се разруши кочинкaтa която сте сътворили.
310
5
 
9
 
! Отговори
И понеже преди 3 години
всичките вие,които сега сте във властта,не сте ВЛАСТОЛЮБЦИ,не искате да си подадете оставките,и сте се хванали в нея,като удавници за сламка,че хай паднали от коня,някой от вас директно ще поемат към затвора!?!ЛИЦЕМЕРИ!!!Най-вече вие от т.н. "Обединени патрЕоте",въпрос на време е,на следващите избори,вятърът на промяната и забравата да ви отвее,както "Атака" с нейният психясал пудел,пардон лидер,нали сте все от един дол дренки?!?