Ден 58 на протест: Ще бъдат ли блокирани кръстовищата тази вечер?

Протести има и във Варна, и в Русе
Обновена: 4 сеп 2020 20:21 | 4 сеп 2020 20:20, Нели Христова
248

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестиращите вече се събират за 58-я ден на протести срещу правителството. Исканията остават същите - оставка на кабинета на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

Все още всички кръстовища в София са отворени. От Отровното трио обаче се заканиха, че тази вечер блокадите ще бъдат върнати.

Протести има във Варна и в Русе.

Във Варна протестиращи отново се събраха край сградата на общината във Варна. Хората поискаха оставките на премиера и главния прокурор. Беше прожектирана речта на отец Дионисий от протестите на 2 септември в София.

И тази вечер русенци излязоха на протест пред Съдебната палата. Нито слънцето, нито дъждът ще ни спрат, докато нашите искания не бъдат изпълнени, заявиха те. Към оставките на министър-председателя и главния прокурор те добавиха и тези на министъра на вътрешните работи и на шефа на СДВР, защото са допуснали безредици и насилие на мирния протест в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
12
 
5
 
! Отговори
РБ преди 3 години
А бе, къде е Тиквата ???
110
4
 
16
 
! Отговори
ЧеГоБара преди 3 години
Провал, дрогаре !?02.09. не можа да стане 09.09. !
109
4
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Демокрацията е най-добрата система, при демокрацията умните и кадърните успяват и забогатяват и развиват бизнес и стават капиталисти, а простите и некадърните които не са положили усилия да забогатеят и да станат капиталисти бачкат като пролетарчета за умните и кадърните. Демокрацията е най-добрата система.
108
2
 
7
 
! Отговори
Кадафи и Садам: преди 3 години
Баце, американците както назначават, така и разчeквaт.
107
15
 
5
 
! Отговори
Мале-е, страх! преди 3 години
Страх и цензура! Снимали сте някакви хора с детски играчки в ръце, ама не смеете да кажете защо са дошли така! Не смеете да кажете за онзи предприемач, който вчера в отворено писмо благодари на лекари, които с бързата си намеса са спасили 17-годишния му син от ослепяване, вследствие на това, че полицай го е напръскал в очите със спрей, съдържащ химическо вещество, което не е сълзотворен газ, а химикал способен да предизвика трайни увреждания. Като отмъщение, днес са му пратили проверка от НАП.
106
2
 
13
 
! Отговори
бсп преди 3 години
защо нападате другаря радев ? той каза че полицаите са виновни . а битите са невинни , слънчеви , добри , неагресивни , умни и красиви хора . е , мятали били павета , бомбички , бутилки , метални колове , ритали и обиждали полицаите , айде да не обръщаме внимание на това . младежи , кво да ги правиш , все пак те ше изградят нова България .
105
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце кога ще научиш шведите да си плащат тока и не само,докога нас ще ни товарят за загубите на дружествата,намаляваме!?
104
2
 
11
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Демокрацията е най-добрата система, но комунизма и пречи да се развива в България.
103
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А като е комунизъм и няма демокрация защо всичко е частно, населението е 95% пролетарии които бачкат като животни за чорбаджията капиталист, и треперят да не загубият работата си?
102
2
 
14
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
Дп Петя. Ох, петя, петя, колко си завеяна горката. Те изобщо не трябваше да ходят да му се обясняват на този ***, защото той е виновен за всичко, но по-скоро показаха пълно пренебрежение към един фигурант.
101
14
 
2
 
! Отговори
Боко Шофьора на СИК преди 3 години
Каква е приликата между мутрите 90те и мутрите сега? Борисов.Каква е разликата между мутрите 90те и мутрите сега? Пеевски.Васил Божков, 2020г.
100
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев също е алтернатива на Борисов. Радев е проверен натовец. И всички други са алтернатива на Борисов, всички са евроатлантици и натовци. Посолството може да махне Борисов когато си поиска и веднага да назначи някой друг който пак ще си краде кат ГЕРБ и ще служат вярно на евроатлантическите господари. А протестърите са просто смешни, тези неща не се решават на улицата а в Брюксел и Вашингтон, а посолството накрая ще каже кой да стане управител на територията.
99
3
 
17
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
Сега пък 5 човека искали оставките и на МВР шефовете. Ами айде поискайте и на папата.
98
4
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Демокрацията е най-добрата система, но българите са прости и не могат да я прилагат.
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пък все едно и също. Бездарна работа.
96
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце вземи да стегнеш малко "магистралата" от кулата до Кресна,имам чувството че карам кораб не кола!!!
95
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА 6ълrapoy6иеца радеф!!!
94
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф е висш лицемер!
93
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом за 30 години не успяхте да направите една проста демокрация, значи никога няма да успеете. Най-добре закривайте държавата и децентрализирайте властта, за да се започне на чисто да се гради нова държава с нови институции и нови управляващи.
92
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровното трио е със забавени хонорари!Дубайския череп не е доволен!

Спонсорирани публикации