Ден 58 на протест: Ще бъдат ли блокирани кръстовищата тази вечер?

Протести има и във Варна, и в Русе
Обновена: 4 сеп 2020 20:21 | 4 сеп 2020 20:20, Нели Христова
248

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестиращите вече се събират за 58-я ден на протести срещу правителството. Исканията остават същите - оставка на кабинета на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

Все още всички кръстовища в София са отворени. От Отровното трио обаче се заканиха, че тази вечер блокадите ще бъдат върнати.

Протести има във Варна и в Русе.

Във Варна протестиращи отново се събраха край сградата на общината във Варна. Хората поискаха оставките на премиера и главния прокурор. Беше прожектирана речта на отец Дионисий от протестите на 2 септември в София.

И тази вечер русенци излязоха на протест пред Съдебната палата. Нито слънцето, нито дъждът ще ни спрат, докато нашите искания не бъдат изпълнени, заявиха те. Към оставките на министър-председателя и главния прокурор те добавиха и тези на министъра на вътрешните работи и на шефа на СДВР, защото са допуснали безредици и насилие на мирния протест в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да попитам тримата *** ако спрат парите че като гледам натам е тръгна ли тая държава от какво ще живее
150
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как лиси плащат сметките сами сигорно са богати 58 ден е за голямо съжаление ток телефон интернет вода също като един дето го оправям се сам.Оня ден ме видя пред една банка много нервен стана.Оправя се сам то аз на тия години не мога да кажа че има помощ *** те сами се оправят оффф не знам *** няма такава държава
149
0
 
1
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До ТУПКАТ СЪРЦА НИ!Haide ctiga cuc lugite
148
2
 
12
 
! Отговори
С две думи преди 3 години
С две думи днес на срещата с МВР, Радев каза, че дори и *** да взривят сгради, да подпалят центъра на София, да извадят окото на полицай, най важното е да няма нито един бит ***, а ако случайно арестуват някой веднага да му се осигури адвокат и после да се гаси пожара в София и да се вика линейка за полицая
147
2
 
14
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До АнонименOCTABKA NA RYMEN RADEV
146
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДрОгаре слагайте палатките.......фадромата идва с 200 в 4:00 сутринта.вансеремос
145
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С днем пабеда
144
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от основните цели на политиците трялбва да бъде да елиминират обхвата на алчността, като установят икономическа система, в която благосъстоянието на всеки зависи от благосъстоянието на другия. Така няма как хората да се правят на мутри, падне ли другаря ти падаш и ти. Туй е единстевния възможен начин за обединение на цялото общество. Тези които смъкнаха Бай Тошо извършипха най-голямото зло над държавата.
143
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ne zeman burgun jurgunburger aklsmalr bun Borisov yok nerede bunu jerper
142
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес Борис Джонсън обяви, че започва изграждането на нова железопътната линия. Една лела стачкуваше сам сама, размаха чук и две ченгета я тръшнаха на земята с хватка на която и кечист може да завиди. Интересно ми е защо никой не нарече това полицейско своеволие!
141
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
140
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го провалят.
139
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшивата система демокрация е пълна със самооблагодетелстващи се институции и самоиздигащи се пазители, които искат да дирижират постъпките ви. Живеем във фалшиво общество, твърдящо, че цени свободата, но е отдадено на обратното безкраен тероризъм, прогресивно ограничаващ всеки обхват на мисъл който не се харесва на управлямащата Хунта.
138
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой точно от Европейския съвет викаш иска нещо? Да не е някой ходещ под дъгата, обиден че у нас не са позволени гейбраковете? Или може би оная зелената от немско, която заяви че е по-важно костенурките да имат път, отколкото хората препитание! Само питам за протокола!
137
1
 
16
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Абе русенци вие имате ли представа как действа полицията в цивилизованите държави?Нима Меркел Макрон Тръмп се оплкват от действията на полицията която действа по закон Вие какво искате *** да хвърлят бомби димки и пиратки да палят слама и.полицията да ги гали с перце?Но не се учудвам щом и президента защитава протестите и вие му вярвате Жалко много жалко осъзнайте се!
136
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лентяите пак почнаха да затварят кръстовища. Абе С....о куриерчето-основателя и кръстника на тн"отровно трио" къде се крие-тоя защитник на мафията веднага да го арестуват заедно с тримата ***
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протести - нека има протести. Хората писаха колко получава всеки един от отравното трио за всеки ден протести. За участниците, които са се записали в подкрепа на политическия проект на Божков също идват пари. Пари, които влизат и се харчат в държавата. По какъв начин идват тези пари, ако ДАНС отговори ще заслужи нобелова награда за мир! С тази технология се плащаше на милионите мюсюлмани, които нахлуха и продължават да нахлуват в Европа, плащаше се на борците за независимост на Каталуния.
134
22
 
2
 
! Отговори
ТУПКАТ СЪРЦА НИ! преди 3 години
ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪВЕТ ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!!ТИКВИ ЧАО!!!
133
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От зората на човечеството хитрите и коварни хора са търсили начин как да установят система на една легитимна авторитарност и тъй измислили демокрацията. Царете на мракобесието и заблуждението, никога през вековете не са се колебали да лъжат, мамят, манипулират и заблуждават хората За да могат робите да се освободят от тази манипулация е необходимо да спрaт да легитимират тази система. Хващайте някой за ушите например Радев достоен и образован генерал, знае чужди езици и го тропосвайте за цар.
132
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
Ооо със заучени фрази не се спори,осем стотинки ясно!