"Велико народно въстание 2" - малко протестиращи, много полицаи

Достъпът до площада става само след проверка
Обновена: 10 сеп 2020 09:03 | 10 сеп 2020 08:55, Камелия Цветанова
514

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вторият голям протест, организиран в Триъгълника на властта, носещ звучното име "Великото народно въстание", започна с малко демонстранти.

Началото на протеста беше обявено за 8.00 ч., но едва час по-късно бройката на протестиращите се увеличи. Въпреки това към този час не се забелязва масово присъствие на протестиращи в центъра на София.

Още по темата
За сметка на това полицейското присъствие е засилено.

Полицаите са оградили със заграждения сградата на Народното събрание, а пътят към входа откъм страната на БНБ се охранява от жандармерия.

Има изградени контролно-пропускателни пунктове, полицията вече е иззела и забранени предмети - запалителни вещества, пиротехнически средства, както играчки - пушка и меч.

"Очакваме оставката на Борисов и ще останем тук, докато постигнем целта си", каза пред БНР Николай Хаджигенов, един от организаторите на протеста.

"Тук сме вече 64 дни, ако трябва ще останем още 64", добави той.

Хаджигенов каза още, че протестиращите не намират смисъл да говорят с полицията и сами ще вземат мерки за неутрализиране на евентуални провокатори.

Движението по булевард "Цар Освободител" е нормално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
18
 
3
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Малко протестиращи, и много дежурни в сайта герберски ***! Страх тресе Боко!
39
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Довечера...довечера...ще им запари под зад...те на гербаджийската мафия.И пак ще се опитат да вкарат провокаторите на гешев и мутрата.
38
3
 
23
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Този протест е изцяло платен и е крайно време да бъде прекратен! Щото, за да безделничиш по цял ден на него, всеки ден, то възниква един съществен въпрос - хубуу де, а пари от къде?! Щото...протеста си е протест, но съществуването извън него все още струва не малко пари. След като едни и същи хора продължават да са там всеки ден, значи им плащат доволно добре.
37
3
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Важното е че русофилите от партия "Възраждане" са на първа линия и са от така наречената ударна група на Румбата ... тук са и от Войнските съюзи "Шипка" и "Левски", на които само имената са на български светини, а иначе са паравоенни организации побратимени с "Вълците на путин" ... Това е кохортата на Кремълския парашутист, известен още като Беквокалист на Импексова и фигурант на Черепа ... !!!
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте, африканци! Като сте толкова велики, защо държава банана републик?
35
1
 
20
 
! Отговори
Гошо Облото преди 3 години
От утре Боец,ще се казва Наглец
34
1
 
21
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Божков измисли слогана "мутри вън", като е имал предвид буквалния превод на словосъчетанието и се опита да изкара по улиците всички мутри на първото "велико народно въстание", а оня изтребител не се усети какво е имал предви Черепа и лапна въдицата, като завряска тоя слоган и даже преторианците си облече с тениски, призоваващи мутрите да излязат по улиците. Резултата бяха много ранени полицаи.Сега ще видим каква глупост ще сътворят тая оредяла шайка.
33
23
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
До карачанаковОт утре си без препитание ,ГЕРБ падна !!!
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23 що на тебебкой ти плаща да ходиш на протеста стига с вашите простотий които ги казвате вярвати се само тези който сте на протеста пък искате комунстите начело със лъжкинята Нинова да бъде премиер и да ограби България както ограби по време на приватизацията.
31
14
 
3
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Не разбрахте ли че Костадин Костадинов е човек на Бойко?! Всичко е цирк да се сплотят около него най-радикализираните и да ги следят по-лесно!Той затова псотоянно се смее, плащат му яко, ама народа е много изпростял и ще го мачкат вечено ;)
30
1
 
21
 
! Отговори
Радеф преди 3 години
Безделници.
29
17
 
1
 
! Отговори
Чочко от Забавачка преди 3 години
Малко ,защото чичковците от Ипон и Делта гард са блокирали София с КПП още от Драгичево, Ихтиман и на 20 км около столицата !!! Чичковците от Делта гард удряха шамари на тате ,лоши са !!!
28
1
 
30
 
! Отговори
Реално преди 3 години
Президентът не си ли дава сметка, че в сегашното Народно събрание има реални 162 гласа, с които да му бъде спретнат един напълно реален импийчмънт?Има подкрепа само от депутатите на БСП, а те са с двама по-малко
27
5
 
28
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Хахахахахахахахахахахахаха, "велико народно въстание" с 64 души от които 28 журналисти. Хахахахахахахахахахаха. Тия клошари направо убиха рибата. По-страшното е че си вярват и че държавата ангажира огромна бройка полицаи да ги пази тия професионални пиячи и безделници.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСП пълен *** си нямаш срама чове със нисък коефициент на интелигентност
25
4
 
28
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Явно са намалели парите. Няколко наркомани от БожоЛевски, 3-*** квартални крадци, 10-на продавачи на ганджа и 100-на психично болни содомити
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Предречено от ПаганеИ вторият опит за комунистически преврат е обречен на неуспех.Най-добре изобщо да не си губят времето, ами да свършат нещо свястно.да хващат по една метла и да почват да чистят свинщините си.
23
2
 
23
 
! Отговори
Нина преди 3 години
Пълна простотия от страна на протестиращите
22
15
 
7
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Също така Бойко пие детска кръв за да е млад!!И се храни с човешко месо!!
21
33
 
4
 
! Отговори
Бай Никой преди 3 години
Ако Божков плаща на агитките да протестират срещу Бойко, искам да попитам колко плаща Тиквуний на провокаторите?Време е тиквата да си ходи. Който и да дойде, ако ще селянина от Долно ***, по-добре ще управлява държавата от Кофпомпаджията, който през целия си живот не е работил. Първо си е клатил краката като пожарникар, после охранител а сега грабител.