71-ви ден на протести: Шествие в София, тикви на площад в Пловдив

Исканията на демонстрантите остават непроменени
275
71-ви ден на протести: Шествие в София, тикви на площад в Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пореден протест в София и страната.

В 71-и ден на протести, исканията на демонстрантите остават непроменени - оставка на правителството и на главния прокурор.

В София протестиращите отново са в Триъгълника на властта.

Още по темата

Очаква се и митинг на майките от движението "Системата ни убива", както и шествие до Орлов мост.

С тикви на площад „Стефан Стамболов“ след 18 часа започнаха антиправителствените демонстрации в Пловдив тази вечер. С маркери протестиращите надписват предварително донесени тикви.

„Акцията е отговор на обидите, които изтърпяхме миналата седмица, че сме мафиоти, контрабандисти. Идваме да покажем, че не сме такива, че сме интелигентни хора, инженери, лекари, учители и имаме невероятното обещание, че ако съберем една голяма грамада от тикви, ще получим много бързо оставка от Бойко Борисов“, каза пред БНР един от организаторите й Атанас Бояджиев.

Демонстрантите отправят покана към премиера Бойко Борисов и към главния прокурор Иван Гешев да се включат и в организираното за следващия четвъртък литературно четене на открито.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
1
 
! Отговори
Пепи Еврото преди 3 години
До Атанас ВелмазовОСТАВКА!
224
1
 
1
 
! Отговори
прости българи... преди 3 години
До АнонименМутрата от СИК им е купил много компютри или са вземали на заем от ПИК! Ама драскат ли драскат. Пък нормалните работещи не моат се събуди още след работната седмица!
223
1
 
1
 
! Отговори
Марин Русеборн преди 3 години
До отровна гадНе заслужаваш отговор, ***! Но крадец като кумира си- това е сигурно! И в каква нищета живеете, двуличници???
222
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас Велмазовот *** нагоре, нагоре. А и мисля че вече си в АДА! Нещастници и егоисти крадци не спират да се раждат! Жалко!
221
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко стаа?
220
4
 
10
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания господин Борисов ! Вие сте надеждата за оцеляването на света ! Дерзайте само напред и нагоре, нагоре, нагоре ! Аз ще Ви следвам дори и в ада ! Обичам Ви !
219
6
 
11
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Протестите са организирани задкулисно от БСП, а се ръководят от Радев!Вече 12 години БСП са умрели от глад за власт и знаят, че сега е последният им шанс да вземат властта по някакъв начин! Готови са на всичко за власт, и ще направят абсолютно всичко за да я вземат на всяка цена!Но нашия вожд и учител господин генерал професор Бойко Борисов е непобедим. Той живее в нищета и аскетизъм като куче но мисли за България и може да бие всички които го мразят с мавашата.
218
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля скрийте лицето на жената, цяла България ще разбере що за стока е
217
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се лошия материал да е по малкоот нормалните хора
216
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП иска да разбие демократите като разпиле вота на нормалните хораДа не забравяме как ликвидираха СДС
215
1
 
14
 
! Отговори
До 231 преди 3 години
231Meпреди 25 минути 1 4Ние българите имаме право на по-добро управление, което няма да ограби и заграби всичко!########-####--#--Ами март месец има избори ,другарю.Изберете си Ко рн ито или другаря Радев, че те са ,като майка Тереза.Ама хииич ,не крадат.
214
15
 
4
 
! Отговори
МИШО БИРАТА преди 3 години
НЕ МОГА ДА ТИ ДАМ БИРА БОЙКОЩЕ ТРЯБВА ДА РЪФАШ СУДЖУКА НА СУХООТВОРИ СИ ПОВЕЧЕ УСТАТА И ПРЕГЛЪЩАЙ...
213
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви протести , какви 5 лева, петима на кръст мъртво пияни и дрогирани........------------------ДРУГАРЮ БЛАГОДАРИМ ТИ ЧЕ ТАКА ДОБРЕ СЕ ОПИСВАШ - САМО ЕДИН МЪРТВО ПИЯН И ДРОГИРАН МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯ ГЕРБ
212
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водят глупендърите за носа с евтини постановки ...хахахах какъв цирк бе изнасянето на трите нахалнички и Мая ...и след като бяха " изтърпяли насилие " горкинките ...от страна на гардовете и естествено на полицията -първата им работа бе да си направят селфи ухилени пред сградата на бившия партиен дом !!!! Долнопробнички ,също както и Кутев който като един ятак ги пусна вътре да дрънкат поцинковани кофи !!!!!!!!!!!!
211
3
 
15
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Протестите са организирани задкулисно от БСП, а се ръководят от Радев!Вече 12 години БСП са умрели от глад за власт и знаят, че сега е последният им шанс да вземат властта по някакъв начин! Готови са на всичко за власт, и ще направят абсолютно всичко за да я вземат на всяка цена!
210
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След циничното шоу на Манолова и онези нейните три кукумявки които ги размъква нагоре надолу като прани навои - се отвратих тотално и от протести и от водачите им !!! Грози ,цинични и вулгарни в действията си и изказа ,като " майките " на Маноловица в това отношение могат да съперничат и на дърт моряк или пандизчия !
209
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовНапълно си прав. Пияните и дрогираните там са 5 на кръст.
208
8
 
2
 
! Отговори
Me преди 3 години
Ние българите имаме право на по-добро управление, което няма да ограби и заграби всичко!
207
4
 
17
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Какви протести , какви 5 лева, петима на кръст мъртво пияни и дрогирани........
206
0
 
4
 
! Отговори
Цитат 5,Кланицата преди 3 години
Как ще свърши приказката овца или вълк предстои да разберем, но края вече започва да се виждаОт време на време за радост на животните и отвличане на вниманието им, собственикът организирал фиктивни борби с предизвестен край между настоящия фермер и другите кандидат фермери, като ги наричал честни и демократични избори. Май скоро щяла да бъде една от тези шоу програми така, че съвет към другите животни запасявайте се с пуканки, докато чакате ред за кланницата