Мутафчийски ще се ваксинира: Това е единственото вярно решение!

Шефът на НОЩ призова колегите си да бъдат "на нивото, което се очаква"
168
Мутафчийски ще се ваксинира: Това е единственото вярно решение!
Снимка: ВМА

Шефът на Националния оперативен щаб и началник на ВМА ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски смята да се ваксинира.

Още по темата
"Това е единственото вярно и отговорно решение, за да не допусна да бъда източник на зараза към моите пациенти, колеги, приятели, близки, майка, баща.

Призовавам моите колеги да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за своите пациенти и да дадат верните съвети", заявява той.

По думите на Мутафчийски медицината се развива с гигантски крачки.

"А изискванията към нас са да бъдем непрекъснато на пулса на времето, с промените, които се случват в медицината, за да може да дадем вярно послание", смята генералът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутата се надява като се ваксинира да му поникне коса и да спести едни 2000евра от операция за присаждане. Вече са го обсъдили с Коцко Здравето, а и е взел адреса на скубачката на вежди. Хубаво е да изглежда малко по-***, дори и с униформа...А всъщност жалка карикатура с подарен в армията чин, послушко на Борисов.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така като гледам ваксинирането при нас ще започне най-рано напролет, така че всеки ще има доста време да си помисли какво да прави. Не се надявайте на ваксини по Нова година, ние ще сме последни на опашката. Нито сме ги разработили, нито сме ги произвели, нито нищо, само чакаме наготово да си купим, така че на края на опашката.
48
20
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и адмирации , господин Мутафчийски ! Задължителна ваксинация, радващото е че и ще се наложат здравните паспорти и всеки ,който не се е ваксинирал ще му е забранено да пътува , където и да било ! И нека тогава антиваксърчетата, еко ши'зо-френиците и веганите реват вкъщи, колкото си искат....Бъдете здрав и благословен господин Мутафчийски ! Бяхте прав за всичко !
47
2
 
9
 
! Отговори
да бе преди 3 години
За да прави подобно изявление лекар, който е наясно, че производителите настояха да бъдат освободени от съдебна отговорност!?, или трябва политически да е "натиснат" или не е никакъв лекар? Да призоваваш за нещо непроверено във времето е ...не знам какво е , но май не е нормално? И кой ще проследи с какво ги ваксинират - с непроверената ваксина, или с безобиден "коктейал" витамини? А иначе - агитация за "простите ***" от народеца?
46
5
 
14
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 3 години
Този господин мина през много превъплъщения в изминалите 9 месеца. В началото успокояваше масите като Кашпировски. Говореше че това било обикновен грип, маските за здрави хора били ненужни и т.н. После прие ролята на рицар на печалния образ-"Невиждана ярост се задава!", "Нека мислим за нашите родители" и т.н. После се увлече в ролята на ротен командир или старшинка. Даваше заповеди наляво-надясно без да се отчита никому. Сега вече е рекламно лице на фармацевтична компания. Ухилен и щастлив.
45
0
 
14
 
! Отговори
а аз питам преди 3 години
ЗАЩО СЕ ПЛАШАТ ХОРАТА С ТОВА,че на неваксинираните ще се гледа като опасни индивиди???Ако ваксинираните са добре подсигурени, то откъде ще дойде такава опасност?
44
0
 
6
 
! Отговори
112 преди 3 години
До Анонимен 28Така трябва да се направи 200000 пъти!!!За да сме сигурни...
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как щабът подготви системата, за да не се стигне до тук? С плашене, затваряне, изчезна ли вирусът. Лъсна в цялата си "хубост" здравеопазването ни. Тези не спасяват животи, имитират дейност. Затова ваксините са спасение за тях
42
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя клоун и останалите политици ще се ваксинират пред камерите с 50 гр. физиологичен разтвор. Балъците ще друсат ГМО отровата.
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медици и научни източници е оксиморон. Особено ако медиците са над 50 г.
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се ваксинираш ти. Витамин C 10% 5ml инжекционен разтвор.
39
8
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
До БатманГлупак си и ти, и тия като тебе, дето плюят по щаба, и се мислят за по-умни от хората с титли. Ако ги бяхте слушали навреме, сега нямаше да стигнем до тук, да сме първи по смъртност в Европа. И с цялата си наглост и простотия продължавате да плюете - какво да кажем още? Явно българите си заслужават съдбата.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една измислена ваксина за една измислена болест...
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със или без ваксина трябва да умрем - такъв е планът!
36
2
 
12
 
! Отговори
Gerb преди 3 години
Нали земахме 15 милиарда кредити, ще ви надупчиме гзо с ваксини колкото искате.
35
9
 
8
 
! Отговори
Батман преди 3 години
Грам не ми пука за този, дори и да се зарази. По-добре без него, аре фъс от тук!!!!!
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Циркът свърши!Ваксинирайте се и да приключваме.Разотивайте се по домовете.
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАКСИНИРАЙ СЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЯ
32
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите предпочитат 1000 лева пред ваксината. Тайно ще се ваксинират всичките, но ще продължат да се правят на "герои" на първа линия и да вземат пачки с пари.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Шефът на НОЩ призова колегите си да бъдат "на нивото, което се очаква""Аз пък ги призовавам да останат живи. Щото точно сега ни трябват. После, като поотмине цялата дандания, ако искат да се ваксинират и да си правят експерименти с живота и здравето си.