Проф. Аргирова: Освен тази "нова мутация" на вируса има още 4-5 вида

Мутацията от Великобритания е добре позната у нас и в Европа
23 дек 2020 13:25, Ния Христова
127
Проф. Аргирова: Освен тази "нова мутация" на вируса има още 4-5 вида
Снимка: БГНЕС
"Нещата трябва да бъдат обяснени ясно. Вирусът е един, а той може да има мутанти. Този мутант, за който става въпрос във Великобритания, е известен на Европа и Южна Америка. У нас той съществува още от юни месец. Публикация за съществуването му пък има още от края на март месец. Възможно е той да е намерен скоро във Великобритания". Това заяви в ефира на Нова ТВ вирусологът проф. Радка Аргирова.
 
Тя добавя, че освен тази мутация на вируса има още 4-5 вида. Те обаче били с много по-ниска честота на разпространение.
 
"Най-важното е че нито един от тези мутанти няма да доведе до промяна в реакцията на която и да е от предлаганите на пазара ваксини срещу COVID-19", добавя професор Аргирова.
Още по темата
 
Тя обясни още, че ако човек е заразен с новата мутация на вируса инкубационният период става по-продължителен.
 
"Нашите лекари разбраха отдавна, че вирусът не е същият. Аз много пъти съм казвала, че циркулиращият вирус от Ухан отдавна го няма и всичко, което наблюдаваме към този момент са негови мутанти", добавя проф. Аргирова.
 
"Няма никакво място за притеснение. Всичко е наред и работи. Мисля, че се вдигна малко повече шум, но това е вън от компетенциите ми на вирусолог", казва тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притеснително е, че всички "светила" на родната медицина са на преклонна възраст. Често се говори как младите лекари напускат България заради унизително заплащане и отношение, но има и друга причина. Познавам двама лекари на средна възраст 40-50 години, които емигрираха на запад, защото не са "наши хора" и не успяха да се хабилитират за доцент/професор. Защото също както във всичко останало, така и в медицината у нас монопола се държи от соц кадри и техни протежета и шуробажданаци.
73
1
 
4
 
! Отговори
P.S.S. преди 3 години
ЧАКАЙ ЧЕ ЗАБРАВИХ: КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? ТО Е МНОГО СМЕШНО - ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ КОН ЯДЕ ФАСУЛ, АМА ИМА И ВТОРИ БОБ ИМА И ММММБОБ ИМА И МНОГО ХАОТИЧЕН БОБ
72
1
 
2
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
Ушко и Доносчиев - знаете ли поговорката: Да те пратят за зелен хайвер. Трай коньо за зелена трева. Да те пратят при филанкишията и други подобни?КОЛКО МНОГО ОБИЧАМ КНИГАТА ПАРАГРАФ 22
71
2
 
0
 
! Отговори
Има обяснение 10: преди 3 години
Дали ще бъде Ушко Подслушко или Доносчиев - все е тая, някой се докопва до информация свързана с теб, тази информация попада в заинтересованите лица, те я използват срещу теб и изобщо не ги интересува достоверна ли е, не е ли, вярна ли е, невярна ли е, има ли връзка с реалността, няма ли такава или това са художествените интерпретации на Ушко и Доносчиев. Точно! Аз казах, че ония с цивилизационната война говори глупости - войната е информационна и е безмислена по своето естество!
70
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Днес 4,5-утре 45,та печалбите да растат по-бързо,а еУекторатът да понамалее още.
69
1
 
12
 
! Отговори
А значи, преди 3 години
става въпрос за пазари на ваксини; добре, че си го каза.
68
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЯРВАМЕ НА БРИТАНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ НА БЪЛГАРСКИ ТИТУЛОВАНИ КОМУНИСТИ!
67
3
 
2
 
! Отговори
Има обяснение 6: преди 3 години
Ще дам пример: Приказвам си аз с брат ми за некви неща, к'во да купиме и си разменяме няколко лафа с него или майтапи. Подслушко подслушва - хората на подслушко си нямат друга работа освен системно да анализират казаното и то по някакъв начин да достигне до обкръжението ти с цел да ти се даде ясният урок, че каквото и да направиш, както и да мислиш, както и да действаш Подслушко вече знае и няма смисъл да се опитваш!
66
1
 
2
 
! Отговори
Има обяснение 5: преди 3 години
Ами ако кажа, че Подслушко с подслушването си е използвал подслушената информация за да убие няколко човека или изключително тежко да ги злепостави? Има го и този момент, че самият акт на подслушване е архистичен, тоест той поставя някой човек над друг човек по този начин отнемайки правата на подслушвания човек за лично пространство, лична кореспонденция, личен разговор, дори отнема правото му за обикновено общуване, защото той се чуди кога ще си чуе думите в устата на някоя на който е снесено!
65
1
 
2
 
! Отговори
Има обяснения 4: преди 3 години
То полицията оправданията са винаги, че това е за наша сигурност, ама не точно, защото и Никсън се е оправдавал някога, че нарушаването на личното пространство и подслушването на дипломатически делегации от цял свят е било заради интересите на националната сигурност и с това си твърдение, че заради това подслушване са били спасени животите на няколко американски пехотинци и че той не можел да понесе мисълта, че баща на такъв пехотинец би му казал: Защо не спаси сина ми? Ще го обясня още по-добре
64
4
 
1
 
! Отговори
вътрешна информация преди 3 години
Не Знам какво общо има подслушването с темата Ковид, но полицията има право да подслушва със разрешение от съда и добре, че е така.Слава на Гешев, слава на Бойко, който не е доволен да заминава в Русия. Там няма да те подслушват, директно в затвора чупят гръбнаци, завират бутилки докато не им препишеш и последната си сторинка и после с тези пари идват на ваканция в България, да ни обясняват колко велика е русия
63
1
 
0
 
! Отговори
Има обяснения 2: преди 3 години
Понеже Подслушко знае повече за мен от самия мен той много обича да преиначава подслушаното и да го вади от контекста или от умишлената шашавина в която го вкарвам за да го дезинформирам и той отново използва детайли за своя изгода ...
62
1
 
2
 
! Отговори
Има обяснения: преди 3 години
Значи аз като знам, че Подслушко подслушва много ясно, че ще го играя Параграф 22. И ще се правя на шашав, щото подслушко знае повече за мен самия отколко аз за самия себе си ...
61
1
 
1
 
! Отговори
Имаме подозрения: преди 3 години
Кой е Подслушко - Цв. Цв. обаче има и друг подслушко не е само той!Вървят по двама гадовете винаги - единия ако се провали, да има резервен вариант!
60
1
 
2
 
! Отговори
И стигаме до тук преди 3 години
Който и да е подслушко, той е продавал и използвал лична информация добита по незаконен път за уронване, унижение, стратегическа победа над някой и най-вече финансова изгода! Сега подслушко имам подозрение, че работи преди всичко и за Сакскобурготите и поставените лица както и превратаджиите, който доведоха тази страна до състоянието на гето! И който и да е подслушко имам много богат арсенал от псувни за него, както и розови пожелания с водни колелета свързани с него докато е жив!
59
2
 
12
 
! Отговори
New World Order преди 3 години
'' има още 4-5 вида ''................точно така ... 4-5 вида, скоро ще станат 40-50 видазатворете, заключете всичко, което си покаже носа - разстрел на място !Нека треперят под леглото с маски и каски ... а големите чичковци с частните хеликоптери да си обикалят света.
58
2
 
4
 
! Отговори
Простата истина е: преди 3 години
Че ние всички сме част от един огромен жив организъм и както някой бе казал навремето: На космическият кораб Земя всички сме членове на екипажа. Има казионни и неказионни събития - има неща, които се опитват да бъдат скрити, но тези скрити неща имат своите последствия. Ето ако например ви кажа, че в България се е случил Уотъргейт 2 скандала, но не е било нужно да се подслушва хотел, просто е било нужно чрез мобилните оператори да се подслушват определени лица! И тогава! Корпоративен Уотъргейт!
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е така... и човек започва да се пита какво се случва тогава
56
1
 
2
 
! Отговори
И защо е така? преди 3 години
Защо историческата истина максимум след 50 години излиза наяве и става ясна за целия свят. Първо защото събитията за които си говорим каквито и да са те - Войната във Виетнам, Подслушването в Уотъргейт - те са имали своите непредвидени последствия в последствие, което натрупва още такива събития, които на свои ред довеждат до цяла верига от кармични събития и последствия да не бъде скрита фактологията. И Христос няма нищо общо с тая работа - силата която свързва всички нас има!
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се чудя как още не са намалили заплатата на проф. Аргирова наполовина?Така де - на доцент Мангъров разбрах, че вече са му я намалили!Който не слуша ГЕРБ - бой по кратуната!Така и с тази професорка! Нали Тодор Кантарджиев и е шеф, а тя не го слуша, а говори точно обратното на това, което той казва?!