Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца

Успяхме да постигнем това повече хора да остават в малките населени места
Обновена: 17 яну 2021 18:46 | 17 яну 2021 18:46, Веселина Йорданова
504
Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства.

"И за радост - навсякъде има ръст на раждаемостта", изтъкна министър-председателят.

Още по темата
Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град, заяви Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

Премиерът припомни, че само за София миналата година правителството осигури допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

"А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. "Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място", категоричен бе министър-председателят, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на местната власт е да построи и голяма многофункционална спортна зала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: Бойко Борисовдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
марай се !Никой не те иска приеми го?!
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кмета на Симитли го е снимал ,ама за отсрама Мата Хари била !!!
34
5
 
31
 
! Отговори
Кои Млади преди 3 години
Дъщеря ти в Палм Бийч, Флорида ли - в квартала на Трилионерите?!
33
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, ще почна да псувам вече !
32
2
 
22
 
! Отговори
Black Sea преди 3 години
За раждаемостта чухме. Нещо по въпроса за смъртността?
31
3
 
28
 
! Отговори
Док преди 3 години
Борисов, градовете София, Варна, Пловдив, Бургас и Велико Търново са с положителен прираст. Всичко останало е тотал щета. Ако гореописаните градове изчерпват държавата щеше да е добре. Ама не е...
30
5
 
36
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Психичноболен управлява държавата...
29
4
 
23
 
! Отговори
Бойко е преди 3 години
един самовлюбен ***
28
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всеки плюе по г-н Бойко Методиев Борисов но все той печели изборите последните 10 години, пенсионира Станишев който избяга в Брюксел, после Михов, Гергов и т.н.отделно всички от СДС, НДСВ и други отидоха в небитието и забравени завина. Хвала на Г-Н БОРИСОВ."Абе, то и баща ти те е посещавал всяка нащ, като се напие, ама под един покрив живяхте
27
5
 
25
 
! Отговори
Пол преди 3 години
И Боко Тиквата се опита да направи дете на почетния ни консул в Корея, ама не можа. Изсъхнали са му дисагите вече. Може да пробва със здравния министър
26
5
 
2
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До до 12"По-кротко с лъжите......" що не вземеш бе?
25
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки плюе по г-н Бойко Методиев Борисов но все той печели изборите последните 10 години, пенсионира Станишев който избяга в Брюксел, после Михов, Гергов и т.н.отделно всички от СДС, НДСВ и други отидоха в небитието и забравени завина. Хвала на Г-Н БОРИСОВ.
24
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Католиците ше намажат една спортна зала, нали плювнаха по президента... Може и Папата да го помилва за четвърти път...
23
7
 
28
 
! Отговори
Турнето на Джипката преди 3 години
Едно време чалгаджиийте обикаляха България правейки турнета от град на град. Днес един премиер прави това. но вместо да пее песни , говори откровени лъжигерберите от Раковски застанаха срещу неговия най-голям противник -Президента Радев и днес джипката отиде при тях , да им благодари за подкрепата.
22
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко става все по-циничен и все по-циничен.
21
27
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 3 години
По-кротко с лъжите. На Борисов дъщеря му живее при него в съседната къща. Не живее в Америка. В Америка живее бившата съпруга на Борисков. Дъщерята (Венета) пребиваваше в Щатите, където и до ден-днешен живее нейната майка, уважаваната лекарка д-р Стела Костова. Именно зад океана дъщерята на Борисов завърши образованието си, а малко известно е, че е притежателка на три дипломи по международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси, от престижния Калифорнийски университет.
20
35
 
7
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Бягали младите като чумави от България. А посмали ***. Къде ги видя да бягат бе ***, да не работиш на летището. От "Позитано" 20 с далекоглед ли кьориш. Те се завръщат, а той бягали. Бягаха при Сергей и Виденов, червен ***.
19
6
 
57
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Бегай се скрий бе клоун. Вдига се раждаемостта при твоите *** избиратели. Населението застарява, хората бягат, семействата са масово с по едно дете. Само бразилците раждат.
18
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!
17
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам ме е да му чета лъжите, а него как не го е срам, представа нямам!