Първи ще гласуват сънародниците ни в Нова Зеландия, последни - в САЩ

Разкрити са общо 465 изборни секции в 69 държави
3 апр 2021 19:43, Анисия Иванова
24
Първи ще гласуват сънародниците ни в Нова Зеландия, последни - в САЩ
Снимка: БГНЕС

Изборите за 45-то Народно събрание зад граница започват още тази вечер българско време, а ще приключат сутринта на 5 април, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

В чужбина първи ще започнат да гласуват сънародниците ни в Нова Зеландия - тази вечер в 21.00 ч. българско време.

Заради 10-часовата времева разлика първи вота си ще дадат българските граждани в Оукланд и Крайстчърч.

Последни ще затворят изборните секции в американските щати Калифорния, Аризона и Невада, където изборният ден ще приключи в 6.00 часа сутринта българско време в понеделник.

Българските граждани в чужбина могат да гласуват в общо 465 изборни секции в 69 държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв медицински фашизъм те гони тебе? В Нова Зеландия няма КОВИД. Вътре в държавата има пълна свобода. Всичко си е както преди КОВИД, с изключение на това, че не могат да влизат чужденци.
15
2
 
4
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Така нареченото "гласуване" е най-голямата измама на Зионистите срещу обикновения гражданин. Създава се впечетлението, че масата държи управление на Държавата в собствени ръце. Няма нещо което да е по далеч от истината. Избирателите "избират" между група поставени лица които обслужват един и същи господар. Създава се илюзия за разнообразие и "Демокрация" а всъщност - глас пустиня. В този ред на мисли, подправяне на избори е абсолютно безмислено...
14
3
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Къде си завършил икономика, та тия ги сложи като инвеститори, дето без тях сме щели да загинем.Сега заради вируса като спряха парите какво ? Трябваше.да сме умрели, ама още работещите у нас изкарват парите за пенсии на зарязаните им родители.
13
8
 
3
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
Нова Зеландия - Колония на Китай, САЩ - Колония на Юдея, но скоро на Китай!
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия емигранти да си дойдат тука да си оправят държавата като така са загрижени. А не, тука не ставало, там не бивало. Гласуват от чужбина за разни формации като на Трифонов, и после искат да се оправят нещата... Иначе сме шашнали света с 30 бюлетини, измислени партии и всякакви простоти.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Съдейки по това елеменатрно разсъждение, явно не сте бил в чужбина като цивилизован гражданин. Известно ли Ви е, че има хора, които служебно или например за лечение се намират извън страната? Не смятате ли, че служителите на българските посолства имат право да гласуват? Но Вие визирате така недолюбваните от малките злобни човечета в БГ емигранти - в каква позиция сте Вие, за да оспорвате конституционните права на българските граждани?! Заради неграмотници, България е на този хал.
10
2
 
4
 
! Отговори
Гласувайте ЗА! преди 3 години
Гласувайте За, а не против!Гласувайте практично в полза на семейството си!НЕ на омразата, НЕ на неизпълнимите предизборни обещание,НЕ на кандидати и партии от груби и цинични хора, като филмна Горан Брегович!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой не знае как да гласува с машина, ето разяснително видео от ЦИК - https://m.youtube/watch?v=gbEi1ObYTQ0
8
6
 
3
 
! Отговори
Перник преди 3 години
А аз няма да гласувам поради заплахи за живота ми,включително от мутри и полицаи!
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7 В такъв случай всеки чужд инвеститор ,дори чужденец закупил имот и заселил се в България трябва автоматично да получава право на глас за избори за Парламент!Пълен абсурд е някой си от Нова Зеландия ,Калифорния,ЮАР и другаде да определя кой да ме управлява!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До коментар 3 и 4, човек като види нещо в ПИК значи истината е на 180 градуса и на мислещ човек не му остава нищо друго освен да изплюе на простотията, която се лее там.В този ред на мисли, в ПИК цял ден се плюнчат как не трябвало да се гласува с машина. За разумните хора това сигнал ДА се гласува с машина.Явно ГЕРБ и ДПС въобще не са фенове на машинния вот.
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не са хората от чужбина какви пари ще влизат в България.Държавата се крепи на инвестициите на българските емигранти.
4
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен абсурд, някой си от Нова Зеландия да си дава мнението за тук...!!! Какви са тези глупости.
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ПИК пише,че малките партии около Слави, които не очакват да имат гласове, вече действат усилено с цел да манипулират изборите
2
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова Зеландия и Австралия е диктатура с медицински анти-Ковид фашизъм, та не вярвам да се добере някой българин да гласува там
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама много са прозорливи тези в пресцентъра на външно