Трифонов даде поле на Станев: ГЕРБ са "пияни бабаити в селска кръчма"

В профила си лидерът на ИТН публикува коментар на депутата
17 апр 2021 07:00,
1089
Трифонов даде поле на Станев: ГЕРБ са "пияни бабаити в селска кръчма"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува в собствения си профил коментар на депутата от неговата парламентарна група Филип Станев. Публикуваме пълния текст от коментара на Филип Станев без съкращения и редакторска намеса.

Още по темата

"Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което аз да публикувам. И сега ви го представям, прочетете го:

"Парламентарната група на "Има такъв народ" е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Използват се подвиквания като: "Ква си ти, ма?" "Я, трай бе, глупак!", "Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?" "Ела ми отвънка бе, тъпак!" "Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!", както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма! Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ. И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1089
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
820
4
 
1
 
! Отговори
ДПС-Гласоподавател преди 3 години
Да де ще въртите ама без ДПС не става.
819
3
 
17
 
! Отговори
ИТН преди 3 години
ИТН = Идват *** и нагли.
818
13
 
6
 
! Отговори
Фен на Слави преди 3 години
СЛАВИ ТИ СИ МОЯ ФАВОРИТ. ПРОДЪЛЖАВАЙ. ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО СМЕ С ТЕБ.
817
0
 
0
 
! Отговори
спас преди 3 години
До Анонимен член до колено
816
3
 
11
 
! Отговори
Серго преди 3 години
Чалгата във всички разновидности и простотии вече е в Българския парламент,отровни змии, чалгари от има такива лъжци,фалшивите демократи, кучетата на АГАТА.ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ
815
4
 
9
 
! Отговори
Айде да ви видим преди 3 години
Айде да ви видим и вас какво ще направите. Нае знам за ИТН, но "Седнете, мутри вътре" са супер иди0 ти начело с ония Бабек. Не знам колко отговорен към нацията може да е дълъг плешив чалгар, който не си е виждал семката.
814
8
 
4
 
! Отговори
Матрак преди 3 години
Долу Гербебетата
813
0
 
1
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Ц и н и к, бе, защо не давате да му напиша истинското име на човека !
812
6
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
От години не съм гледала простотиите на Слави, а сега го натресоха в парламента! Дебилните му сценаристи веднага се изложиха на трибуната! Чакайте промяна, ама на куку-бендово лято!
811
3
 
17
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Аз по-голям и вулгарен *** на сцената от Слави не помня да съм виждал (затова не го и гледам вече от много години) ! Та..... дано поне депутатите му са по-различни, щом толкова ''искрено'' се възмущават от такива неща, но .... надали, по-скоро са се научили от шефа си на театралност !
810
0
 
3
 
! Отговори
840+ преди 3 години
843 като пишеш коментари - внимавай бе. Хората ядат я пуканки я солети - ти ги разсмиваш. Щях да се задавя. Иначе подкрепям коментара ти напълно
809
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Есинственото хубаво е че Суджуканяма да го гледаме по ТВ как обикаля с джипката,или седнал на някой пън раздава акъли се прави на ЦАР.
808
8
 
14
 
! Отговори
гневна преди 3 години
Няма да видим в този парламент нищо направено в полза на народа. Единиците, които имат чувство за дълг и качества да променят живота към добро просто ще потънат в безликата маса. Тръгваме на бегом НАЗАД.
807
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винету се е скрил при Шиши.Там мислат какво да прават.Каскета ги охранява.Шкембе Воевода си ближе раните.,,Сокола'' засега кротува и е пас.Той е изпечен хитрец.Черепа е в позиция изчакване.Зелените чорапи води по точки.Той направи това което искаше.
806
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достойни за Гинес - грозни, *** , зли.
805
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Слави глупостите.То само като чуеш Тошко официално и ти се повръща.Не знам ГЕРБ,но тези " новите" манипулатори слуги на задкулисието извършват зловещия сценарий за унищожаване на държавата и съдебната система ,единствения свестен гл.прокурор който не им цепи басма.Мутрите са вътре другари и другарки,влязоха през задния вход без да предложат нищо,само с антигерб риторика,за да изпълняват поръчки.
804
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гроб са алчни за Власт и пари.Власт с кръв се зима и с кръв се дава.
803
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джипко Бибипко се скри.Няма го.Покри се.Черепа му е взел мерника.
802
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гроб и СДС (стани да седна) са бита карта.Искаха да са вечни като бай Тошо но не им се получи.Толупа ще свърши като Т.Живков.
801
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отдавна говоря че Идат *** и Нагли не стават за нищо ето сега си пролича