Добавката от 50 лева за пенсионерите остава и за юни

Така ще е до края на мандата на служебния кабинет
42
Добавката от 50 лева за пенсионерите остава и за юни
Снимка: БГНЕС

Пенсионерите ще получат добавки от по 50 лева и за юни. Това съобщи служебният министър на социалната политика Гълъб Донев.

Още по темата


Той увери, че ще има допълнителни средства за пенсионерите до края на мандата на служебния кабинет.

"Намирането на нужния ресурс от над 104 милиона лева беше трудно", призна обаче министърът.

Средствата, които ще отидат за добавките сега са заделени от икономии от разходи на министерствата.

"Те бяха предвидени за определени политики и програми, а част от средствата бяха за издръжка и персонал",  добави Донев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Цвета преди 2 години
До Анонимен Слави да не е на власт???
18
0
 
2
 
! Отговори
гена попова пенсионр преди 2 години
ще има ли увеличение с 5 % ОТ 01 06 2021 г
17
1
 
1
 
! Отговори
Човекът преди 2 години
Тея пари никой не ги е получил като добавка от пенсията 300лв. И въртят и те моткат на поразия както на правиха на *** останалите хора ОТ МВР И ЛЕКАРИТЕ ОТ ПЪРВА ЛИНИЯ
16
4
 
6
 
! Отговори
Ами,да.... преди 2 години
ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ СЕ ПОГРИЖИХА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ--ДРУГИТЕ СА САМО НЕКАДЪРНИ И УСТАТИ ПЛЮВАЛНИЦИ.Видехме ги колко струват...ха,ха,ха,.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сам пенсионер не е лесно да оцелява с една пенсия. Трябва да се помисли и за пенсионерите, останали сами след смъртта на единия от съпрузите. Разходите за отопление, ел.енергия, вода, храна, лекарства са непосилни за останалия жив!?Полагащите се 26% са едно голямо нищо.Съпругът ми почина една година преди да се пенсионира след 43 години трудов стаж.За мен, живата-умряла-115 лв. Моя пенсия за 27г.стаж-138 лв.Стаж в чужбина 8 години-140лв.Лечение на съпруга ми-15000лв-не поемала касата оп в Пи
14
3
 
8
 
! Отговори
пенсионер.... преди 2 години
Махнат ли ми добавката от 50лв. на ГЕРБ, ще ми целуват *** да гласувам!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
104 милиона 50 лева Излиза че има 2 милиона пенсионери. Не е добре работата.
12
3
 
10
 
! Отговори
да бе, да преди 2 години
До ЕХА - Уплашиха се, че хората ще гласуват за Герб и намериха парите за добавки по 50 лв. за пенсионерите! __________________________________________ - Не е така, Борисов беше предвидил тези пенсионерски пари. Тези не посмяха да признаят това. Представете си само, какъв шум и крясъци щеше да има, ако нямаша пари. Сега под сурдинка, мън - мън намерихме едни пари за песионерите.
11
3
 
10
 
! Отговори
ЕХА преди 2 години
Уплашиха се, че хората ще гласуват за Герб и намериха парите за добавки по 50 лв. за пенсионерите! Жалко за ощетените министерства! Със и без 50 лв, пак ще гласуваме за Герб!
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокича даде път който да следват, иначе ще се окаже, че той е месия :) Сега като се замисля, нема да е лошо да се върне, много комунисти искат да се завърнат :)) Аз който го плюех, осъзнавам на какво е подложен :)) Ако не се беше разпуснал, щеше да управлява до живот :)
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преизчисляванееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.Всяка година със СОД за предходната.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е тия от новото правителство няма ли вдигнат пенсиите, нали Радев мрънкаше за това, кво стана и те същите като боко, гледат да си оправят хората по постовете на властта и на чиновническите службици и дотам
7
6
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Новата власт наистина ни унижават с подхвърлени 50 лева. Явно нищо ново не можете да измислите, а само преписвате от Бойко. Поне по 51 лев на месец, но нали сте на власт само да уволнявате, и за да разчиствате пътя на резидента, за друго не можете да мислите. Поне попитайте Черепа.
6
1
 
12
 
! Отговори
ИНВАЛИД без майтап преди 2 години
КАК ДА ГИ ПОХАРЧА ТИЯ 50 ЛЕВА СЪВЕСТТА НЕ МИ ДАВА КАТО ЗНАМ ЧЕ МИНИСТЕРСТВАТА СА СИ КЪСАЛИ ОТ ЗАЛЪКА ЗА ДА МИ ГИ ДАДАТ. ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА. А МАЙКАТА И БАБАТА НА МИЗЕРИЯТА СА С ДОКАЗАНО БАЛКАНСКИ ПРОИЗХОД.
5
3
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
Славун на власт ли е бе уешпер?!И като е казал какво от това?!От казване до гласуване на закон и влизането му в сила има ехеее избори,взимане на власт,клетва,внасяне,гласуване,обнародване и влизане в сила!Капиши????!!!!!
4
4
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 2 години
Когато ГЕРБ даваха тази добавка, червените мутри твърдяхте, че било купуване на гласове. Сега какво е? Освен това, откъде намерихте пари, слад като твърдите, че пари нямало? Жалка работа, типично в стила на фигуранта Радев.
3
2
 
8
 
! Отговори
Бебо преди 2 години
Това не е решение, да се чудят пенсионерите всеки месец ще ги има ли тези 50 лв. и да зависят кой е на власт. Задължително следва да се преизчислят всички пенсии.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле Ко става...нали славун каза че 50 лв били нищо ,трябвало поне 100 лв .а се крие като плашок има такъв лъжец )
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не добавката а подигравката!Минималната пенсия трябва да е минимум,ама най-ниската възможна 600лв!