Добавката от 50 лева за пенсионерите остава и за юни

Така ще е до края на мандата на служебния кабинет
42
Добавката от 50 лева за пенсионерите остава и за юни
Снимка: БГНЕС

Пенсионерите ще получат добавки от по 50 лева и за юни. Това съобщи служебният министър на социалната политика Гълъб Донев.

Още по темата


Той увери, че ще има допълнителни средства за пенсионерите до края на мандата на служебния кабинет.

"Намирането на нужния ресурс от над 104 милиона лева беше трудно", призна обаче министърът.

Средствата, които ще отидат за добавките сега са заделени от икономии от разходи на министерствата.

"Те бяха предвидени за определени политики и програми, а част от средствата бяха за издръжка и персонал",  добави Донев.


 


42
Още от Общество
Дадат ли ни помощи за кризата ще ги харчим за ремонт, сметки и храна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Цвета преди 2 седмици
До Анонимен Слави да не е на власт???
22
0
 
2
 
! Отговори
гена попова пенсионр преди 3 седмици
ще има ли увеличение с 5 % ОТ 01 06 2021 г
21
1
 
1
 
! Отговори
Човекът преди 3 седмици
Тея пари никой не ги е получил като добавка от пенсията 300лв. И въртят и те моткат на поразия както на правиха на глупаци останалите хора ОТ МВР И ЛЕКАРИТЕ ОТ ПЪРВА ЛИНИЯ
20
4
 
6
 
! Отговори
Ами,да.... преди 3 седмици
ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ СЕ ПОГРИЖИХА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ--ДРУГИТЕ СА САМО НЕКАДЪРНИ И УСТАТИ ПЛЮВАЛНИЦИ.Видехме ги колко струват...ха,ха,ха,.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За сам пенсионер не е лесно да оцелява с една пенсия. Трябва да се помисли и за пенсионерите, останали сами след смъртта на единия от съпрузите. Разходите за отопление, ел.енергия, вода, храна, лекарства са непосилни за останалия жив!?Полагащите се 26% са едно голямо нищо.Съпругът ми почина една година преди да се пенсионира след 43 години трудов стаж.За мен, живата-умряла-115 лв. Моя пенсия за 27г.стаж-138 лв.Стаж в чужбина 8 години-140лв.Лечение на съпруга ми-15000лв-не поемала касата оп в Пи
18
3
 
8
 
! Отговори
пенсионер.... преди 3 седмици
Махнат ли ми добавката от 50лв. на ГЕРБ, ще ми целуват задника да гласувам!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
104 милиона 50 лева Излиза че има 2 милиона пенсионери. Не е добре работата.
16
3
 
10
 
! Отговори
да бе, да преди 3 седмици
До ЕХА - Уплашиха се, че хората ще гласуват за Герб и намериха парите за добавки по 50 лв. за пенсионерите! __________________________________________ - Не е така, Борисов беше предвидил тези пенсионерски пари. Тези не посмяха да признаят това. Представете си само, какъв шум и крясъци щеше да има, ако нямаша пари. Сега под сурдинка, мън - мън намерихме едни пари за песионерите.
15
3
 
10
 
! Отговори
ЕХА преди 3 седмици
Уплашиха се, че хората ще гласуват за Герб и намериха парите за добавки по 50 лв. за пенсионерите! Жалко за ощетените министерства! Със и без 50 лв, пак ще гласуваме за Герб!
14
2
 
11
 
! Отговори
да попитам преди 3 седмици
другарете гласове ли купуват с тия 50 лв. ? щото когато Борисов ги даваше го обвиняваха че с тях си купувал гласове . що не излезнат сега импексова , мая общата и фигуранто и да обвиняват това правителство и тоя премиер че купуват гласове ?
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бокича даде път който да следват, иначе ще се окаже, че той е месия :) Сега като се замисля, нема да е лошо да се върне, много комунисти искат да се завърнат :)) Аз който го плюех, осъзнавам на какво е подложен :)) Ако не се беше разпуснал, щеше да управлява до живот :)
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преизчисляванееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.Всяка година със СОД за предходната.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
е тия от новото правителство няма ли вдигнат пенсиите, нали Радев мрънкаше за това, кво стана и те същите като боко, гледат да си оправят хората по постовете на властта и на чиновническите службици и дотам
10
6
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 3 седмици
Новата власт наистина ни унижават с подхвърлени 50 лева. Явно нищо ново не можете да измислите, а само преписвате от Бойко. Поне по 51 лев на месец, но нали сте на власт само да уволнявате, и за да разчиствате пътя на резидента, за друго не можете да мислите. Поне попитайте Черепа.
9
1
 
12
 
! Отговори
ИНВАЛИД без майтап преди 3 седмици
КАК ДА ГИ ПОХАРЧА ТИЯ 50 ЛЕВА СЪВЕСТТА НЕ МИ ДАВА КАТО ЗНАМ ЧЕ МИНИСТЕРСТВАТА СА СИ КЪСАЛИ ОТ ЗАЛЪКА ЗА ДА МИ ГИ ДАДАТ. ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА. А МАЙКАТА И БАБАТА НА МИЗЕРИЯТА СА С ДОКАЗАНО БАЛКАНСКИ ПРОИЗХОД.
8
4
 
18
 
! Отговори
карачанаков преди 3 седмици
Какви 50 лв бе нали оревахте света че Бойко харчи народните парипредизборно и с какво сте по различни, не че хората нямат нужда от тях,ама що не ги спряхте а. Ей Фигурант нали Бойко бил разсипник нареди наСтефчо да ги спре.
7
3
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 3 седмици
Славун на власт ли е бе уешпер?!И като е казал какво от това?!От казване до гласуване на закон и влизането му в сила има ехеее избори,взимане на власт,клетва,внасяне,гласуване,обнародване и влизане в сила!Капиши????!!!!!
6
5
 
10
 
! Отговори
Хм преди 3 седмици
Значи почти всички мерки на простото, крадливо и некадърно управление на ГЕРБ се продължават. Само кадрите по върховете се сменят. Така ли излиза?
5
4
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 3 седмици
Когато ГЕРБ даваха тази добавка, червените мутри твърдяхте, че било купуване на гласове. Сега какво е? Освен това, откъде намерихте пари, слад като твърдите, че пари нямало? Жалка работа, типично в стила на фигуранта Радев.
4
2
 
8
 
! Отговори
Бебо преди 3 седмици
Това не е решение, да се чудят пенсионерите всеки месец ще ги има ли тези 50 лв. и да зависят кой е на власт. Задължително следва да се преизчислят всички пенсии.