Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец

На срещата с ИТН е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател, каза тя
Обновена: 1 авг 2021 10:47 | 1 авг 2021 10:45, Анисия Иванова
309
Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец
Снимка: БГНЕС

Мария Капон, депутат от групата на "Изправи се. БГ. Ние идваме", смята, че въпреки атаките към кандидата на "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов през седмицата и снимките пред маса с плувни артикули, той би могъл да се окаже добър вариант.

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец", допълни тя. Не е коректно Николов да бъде атакуван по такъв начин. Аз съм запозната с бизнеса и знам, че и много големи фирми имат подобна практика за представяне на продуктите си, уточни тя пред БНТ.

Още по темата

Капон призова за подписване на споразумение с "Има такъв народ".

„Гледайки програмата на страницата на "Има такъв народ", гледайки определени действия, които са по политики, по приоритети, смятам, че ние имаме много събирателни точки и можем да имаме общи приоритети. Въпросът е кой ще изпълнява тези приоритети и колко прозрачно ще е това пред обществото. Едно споразумение не е просто един хвърчащ лист, в който някой слага подпис. Това е общественият договор на ангажиментите, които ние сме взели пред избирателите и тези, които имат "Има такъв народ", каза Капон.

И двете парламентарни групи  трябва да подпишат споразумение, на което да се носи гаранция, добави тя.

 "Гаранция означава кой номинира правителството, кой е председателят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят разговорите“, поясни Капон.

Тя каза, че на срещата с "Има такъв народ" е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„Аз нямам никакво съмнение кой и кога е поставил името на Петър Илиев. Всички, които познават г-н Хаджигенов, са абсолютно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни спаси. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата“, поясни Капон.

Според нея те са „на една гара“ с "Демократична България". „Това, което искат колегите от "Демократична България", ние трябва ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са много по-евтини от едно лошо правителство. То може да открадне, да присвои или да направи много нарушения, които са много по-скъпи за българските граждани от едни избори“, каза Мария Капон.

Тя подчерта, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" има две червени линии - на ГЕРБ и ДПС.

Освен това няма да приемат кандидати за министри, съпричастни към Държавна сигурност. "Да, става въпрос за проф. Радулов", уточни Капон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 2 години
по добре продавач на плувни аксесоари отколкото рекетьор и пазеантин на муттри
54
11
 
5
 
! Отговори
миро преди 2 години
До Анонимен74 По-добре продавач на бански, отколкото пожарникар! ХА ХА ХА ,то като си глупав е за цял живот!!!!
53
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харвардюги и оксфордисти. Йейладжии. Ще ми се кембриджосват те.. най мразим такива МИТаджийства от бръшлянови лигл ьовци!
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец" Човек не трябва да се обижда от истината. Не му завиждам на Пламен Николов ако го изберат за премиер на какви подигравки ще бъде подложен както в НС от депутати така и от народа.
51
7
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
българина на 80% е спец по всичко, присмива се на какво ли не, на имената на хората ,на външния вид на професията , произхода. Общо взето все неща говорещи за нисък интелект първосигнален. Иво Христов го обобщи с една дума...дeбuлu
50
2
 
7
 
! Отговори
Напоител демократ преди 2 години
Госпожо Капон, бихте ли коментирали аспектите от програмата на ИБГНИ свързани с реформата на напоителната система. За да има повече напояване на почвата и по-висок добив на селскостопанската реколта за да живеем добре при демокрацията.
49
11
 
5
 
! Отговори
Пламен Николов преди 2 години
На канибала от Банкя ще му подаря един шнорхел да не се удави хехе
48
1
 
5
 
! Отговори
вестник МОНД преди 2 години
До Анонимен значи славчо и тошко могат да се вземат ДА НЕ ГИ МИСЛЯ че се притесних след интервюто със славуца
47
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре продавач на бански, отколкото пожарникар!
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко го наричаха тиква от трибуната и капон се радваше, сега нещо плаче. Принцип имате ли или сте същите като предните?
45
1
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Коя е тая руса...:))))
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази един от приватизаторите на миналогодишния протест ли е? Заради такива като нея, Мая Манолова и Хаджигенов, вече хората и протест несмеят да направят. Незнаеш кой ще го приватизира и какво чудовище ще създаде от него..
43
2
 
6
 
! Отговори
горкия народ преди 2 години
До Анонимен "Този Юда се подигра с милиони българи, които искат управление без мутри,задкулисие,опигархия и корупция." - - Аааах, горкият народ, пак излъган, вече 30 години го лъжат, а народът един такъв добър, добър, добър и честен и страда несправедливо - как да не го ожалиш. Ами лапнeте си по един банан, това ще облекчи страданията.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожо Капон, като опитен политик и юрист бихте ли коментипали дали лъжлива биография в опит за облага и вземане на държавен пост не е документна измама по силата на НК. Защото лицето не е било никога служител на Финис, както и управител. В свто се говори за мениджър НА ГОЛЯМА мултинационална компания, а цялата е с 25 човека, 8 от които са в България. Ще има ли смелост някой от адвокатите да пусне сигнал за извършеното престъпление?
41
1
 
5
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Купон ще му каже къде да седне, като дойде в парламента.
40
1
 
20
 
! Отговори
хайше от лондон преди 2 години
няма обидна работа и професия включително и амбулантен търговец !!! а обидното е амбулантен търговец-чалгар да ти е премиер
39
1
 
15
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Капон, интереса клати феса. При теб и други присъщи на тялото части.
38
1
 
21
 
! Отговори
Блъди Мери преди 2 години
Ами то е обидно и да наричаш пубични личности и представители на държавни институции "мутри" и "мафиоти" и да водиш целенасочена кампания в тази посока включвайки фабриката за фалшиви новини на пълни обороти...все още чакаме доказателства за подслушвания и корупционни сделки, но на този етап ни подхвърлят само някакви мистериозини листчета, част от които са и вече "изгорени" ... така че каквото си посееш това и ще жънеш, а точно шайката на Капон и Сестрите галеви се превърна в кошче за отпадъци
37
2
 
10
 
! Отговори
Гербаджия преди 2 години
До БългаринДа не стане после, ние да те изчегъртаме,а?
36
4
 
14
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
А какви премиери е имала България до преди да дойдат комунистите.... Били са в елита на Европа, и са били българи до дъното на костите си. А тоя шнорхел щял да променя договора с Македония щото те не могли да го изпълнят - да пренапишат учебниците и да спрат да горят български знамена и трошат паметници. Майко мила жална....