Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец

На срещата с ИТН е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател, каза тя
Обновена: 1 авг 2021 10:47 | 1 авг 2021 10:45, Анисия Иванова
309
Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец
Снимка: БГНЕС

Мария Капон, депутат от групата на "Изправи се. БГ. Ние идваме", смята, че въпреки атаките към кандидата на "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов през седмицата и снимките пред маса с плувни артикули, той би могъл да се окаже добър вариант.

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец", допълни тя. Не е коректно Николов да бъде атакуван по такъв начин. Аз съм запозната с бизнеса и знам, че и много големи фирми имат подобна практика за представяне на продуктите си, уточни тя пред БНТ.

Още по темата

Капон призова за подписване на споразумение с "Има такъв народ".

„Гледайки програмата на страницата на "Има такъв народ", гледайки определени действия, които са по политики, по приоритети, смятам, че ние имаме много събирателни точки и можем да имаме общи приоритети. Въпросът е кой ще изпълнява тези приоритети и колко прозрачно ще е това пред обществото. Едно споразумение не е просто един хвърчащ лист, в който някой слага подпис. Това е общественият договор на ангажиментите, които ние сме взели пред избирателите и тези, които имат "Има такъв народ", каза Капон.

И двете парламентарни групи  трябва да подпишат споразумение, на което да се носи гаранция, добави тя.

 "Гаранция означава кой номинира правителството, кой е председателят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят разговорите“, поясни Капон.

Тя каза, че на срещата с "Има такъв народ" е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„Аз нямам никакво съмнение кой и кога е поставил името на Петър Илиев. Всички, които познават г-н Хаджигенов, са абсолютно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни спаси. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата“, поясни Капон.

Според нея те са „на една гара“ с "Демократична България". „Това, което искат колегите от "Демократична България", ние трябва ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са много по-евтини от едно лошо правителство. То може да открадне, да присвои или да направи много нарушения, които са много по-скъпи за българските граждани от едни избори“, каза Мария Капон.

Тя подчерта, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" има две червени линии - на ГЕРБ и ДПС.

Освен това няма да приемат кандидати за министри, съпричастни към Държавна сигурност. "Да, става въпрос за проф. Радулов", уточни Капон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какво съгрешихме, че в парламента ще вилнеят тези същества! 99 партии и партийки с 99% съвпадения на програмите, но никой не знае как ще ги изпълняват.
74
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някак си не мога да го разбера Ганко хем иска хора които не са били замесени в политиката досега хем ни ги иска, н защото Ганко се е доказал че е най *** той се тупа на 3 ракии че е пенкелера на пенкелерите но е на дъното което не се връзва, на Ганко му трябва Бойк та тъпче чекмеджетата и от всяка поръчка да изчезват по 60-80 % .
73
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българският Слави е бледо копие на неговия колега в шоу-бизнеса руския Моргенштерн който работи на високо ниво в Русия. Но докато Моргенштерн е дух от високите черни йерархии, Слави не е в никаква йерархия, Слави е пpocто едно селско гяволе, но и то беше достатъчно за да му се наведе целия български народ. Всеки народ си има демоните. Кастинг за премиер, моля ви се!
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ивелин МихайловА ние настояваме Кирил Петков да влезе в затвора за източването на над 30 язовира в страната в резултата на което хиляди България са с воден тежим в момента!
71
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако не си "кандидат на неУките" - по теория на пожарниканския *** в пресечена месност, на южен склон в с.Хераково, ако не са ти подарили ГЕНЕРАЛСКИ пагони и цяла държава да си крадеш на воля - ако не сумтиш и гъгнеш на шопски диалект, ако неможе да изядеш тава-две сАхЕр,на аванта у Брюксел, КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕ... НЕСРЕТНИК, които и да си...
70
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най добре да си върнем Бойко на бял кон или на бяла магарица и всичко ще се оправи.
69
0
 
12
 
! Отговори
Бай Ганю преди 2 години
Няма как премиер да има толкова щръкнали уши! Фоставка!
68
3
 
2
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
Най-големият Исторически парк в света настоява Кирил Петков да стане премиер!
67
2
 
14
 
! Отговори
Бай Ганю преди 2 години
Не искам да ме управляват ушатковци!
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом лъжите нямат значение, значи и кражбите нямат.
65
8
 
13
 
! Отговори
Stiling преди 2 години
Ало МАТЕРИАЛА ЛОШИЯ! НАЛИ ВИКАХТЕ ПРЕДИ, ЧЕ КОЙТО И ДА НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ОТ ПРОСТИЯ БАНКЯНСКИ ТОЛУП ПОЖАРНИКАР ЕДНОКНИЖНИК. СЕГА ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ МАЙ ЗА НОВИЯ. БИЛ ПРОДАВАЧ НА СЕРГИЯ НА ПЛЯВНИЦИ И ШНОРХИЛИ. ВЕДНАГА НА ВСЕКИ НАМИРАТЕ КУСУРИ И СТЕ НЕДОВОЛНИ ЩОТО СТЕ ХЕЙТЪРИ ЗЛОБАРИ. ПО УБАВИ НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ.
64
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Не разбирам защо толкова се натискат за писмено споразумение?! ИТН могат да се отметнат от него винаги,както и от устното..Поводи-колкото щеш..Я "пандемичната обстановка ще изиска нови решения",я международната обстановка,я мигрантския натиск ще стане неудържим,..абе "причини"-ВСЯКАКВИ!..Ако нямаш ДОВЕРИЕ на едно лице,просто НЕ го подкрепяй!..Особено,ако лицето се е цанило за "премиерин" и от него ще зависят и съдбите на българите,а и самата държава.."СЕДЕМ ПЪТИ МЕРИ,ВЕДНЪЖ РЕЖИ!"../в случая-реШ
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в кой престижен западен университет в учил бизнес администрация, а в кой престижен западен университет в учил бизнес администрация. Учил ли е в Оксворд бизнес амдинистрация, учил ли е в Оксворд бизнес амдинистрация? Учил ли е БА в Кембрич, учил ли е БА в Кембрич?
62
1
 
6
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
Най-големият Исторически парк в света смята, че тоя капон е много зле!
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си припомним ли как тази реститутка влезе през задния вход на НДСВ и стана депутатка. сега пък била за промяната. Вврно е, че няма опита на Мая общата.
60
3
 
12
 
! Отговори
Бай Ганю преди 2 години
Този не става! Не ми харесва как му стърчат ушите!
59
1
 
23
 
! Отговори
От Facebook преди 2 години
Няколко думи за Пламен Николов: Никакъв мениджър не е бил в световни автомобилни концерни дори и на ниските равнища.Работил е в представителствата им у нас (това са родни фирми собственост на българи и управлявани от други българи - не от него).Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД
58
11
 
2
 
! Отговори
до78 преди 2 години
цъкат ти минуси деввилите значи си прав друже
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен е обидно от трибуната на НС да се крещи ,, Престанете да наричате бъллг. граждани българи ". Искам да попитам френските или американските граждани не се ли наричат французи или американски и защо за български граждани да е едва ли не неудобно и дори забранено да се наричат българи. ...
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които най-грубо обиждат заговориха за морал, нейсе, с вашите камъни по вашите глави лекенца.