Верижна катастрофа на "Хемус", удариха се 4 коли

Две от тях са се обърнали по таван
12 авг 2021 18:21,
5
Верижна катастрофа на "Хемус", удариха се 4 коли
Снимка: БГНЕС

Четири автомобила са се ударили на автомагистрала „Хемус“. Инцидентът е станал близо до бензиностанция край пътната отсечка Варна – Шумен, съобщиха от полицията.

Две от колите са се обърнали по таван.

Още по темата
Към момента няма информацияза пострадали, казаха от ОД на МВР – Шумен.

През деня край града стана друга катастрофа между два камиона. Вследствие на инцидента на пътя бяха разпиляли кашони с палмово масло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Англия има правило "Две секунди". Това е дистанцията между колите която трябва да се спазва в колона. Като си дойда в антиваксърското гето и полудявам. Опитвам се да карам разумно и веднага някой мега шофьор решава че трябва да ме изпревари на завой.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През последният месец времето не спря да вали. Снега в цялата страна достигна метър а преспите към 2 метра. Леда е навсякъде температурите не надвишават минус 10 градуса.... Описах ви зимата от 17 януари 1977 година. Тези катастрофиралите са точно в такава обстановка. Сняг лед студ и немогат да контролират автомобилите. Когато казвам че не всеки става за водач имам прдвид точно тези катастрофи в сухо и горещо време. Ако всеки можеше да е пилот и космонавт всеки щеше да може и да е шофьор.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 2 години
Ааххххх тези мамалиги,,,, Не спазват никакви правила,, изпреварват рисковано,, ни мигачи, движат се в колони по 10/20/30 коли.....
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кого му пука. Бойко тръгна да събира едната с другата част, стигна почти до Плевен, но гастарбайтерите искат другото. Не че сега им дреме. Те си мият чиниите някъде. Ние ще плащаме за трети избори поред. Магистралите да чакат. Прocт народ, слаба държава.
1
0
 
6
 
! Отговори
14 преди 2 години
"пътната отсечка Варна Шумен" -- много точно определение - за 90 км.