Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките

Известни певци правят изпълнения по баровете в провинцията
5 окт 2021 06:43, Ния Христова
229
Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките
Снимка: БГНЕС
Дискотеките в София, които допреди няколко дни спазваха наложените COVID мерки и не отваряха нощем, вече се пукат по шевовете. Това установи проверка на "Телеграф". А известни певци правят изпълнения в провинцията и пълнят баровете.
 
Повечето кръчми и дискотеки вече са си публикували програми с изпълнения на музиканти. Пропуски в дните няма, показа още проверката. 
Още по темата
 
"Ние си ходим на дискотека. Защо всички са на училище, моловете са отворени, защо не и дискотеките", коментираха студенти. 
 
Никой също така не се притеснява да споделя клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че купонът тече с пълна сила. Няма го задължителното разстояние от 1,5 м между клиентите на закрито.
 
"Дезинфектанти имаше само на входа. Вътре в дискотеката не видях, въпреки това персоналът бяха с маски до към 4 часа и след това ги свалиха", коментираха редовни клиенти пред "Телеграф".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
1
 
! Отговори
Студент преди 2 години
Ми да измислят наливна ваксинаВеднага поръчвам - фаизер с джин тоник и лимон в диското
194
1
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Нормално за продуктите на демокрацията-***, ***, наркомани и социопати да вредят на обществото, нали искахте такива да имат права-радвайте им се сега ;) !!!
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде е държавата, институциите?Оставяме се няколко дребни мутрички, собственици нс заведения да се подиграват с държавността?Жалка държавичка, с жалки хорица в нея.
192
0
 
1
 
! Отговори
КРУМ преди 2 години
Пълна абдикация на държавата..няма толкова *** народ....това трябва да е следващата партия..80 % гарантирани...членове....
191
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и пари ще си спести ... Няма да му се налага да се харчи ... За да бъде харесван ... Алибегов, бай Ставри те чака ... :)
190
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът с дистокетите може много бързо да се оправи ... Отнемане на лиценза и затвор за собственика ... Така, Алибегов ще си спечели неплатена любов ...
189
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо важно!Еволюцията си има закони, независимо дали искате или сте ваксинирани!
188
6
 
4
 
! Отговори
@@@ преди 2 години
До Анонименdo 197 : Аз имам по-добра идея как да се оправим с това. Хващаме ви всички затварачи и бой с пръчки докато ви почервенеят задниците и си избиете глупостите от главата. Като се научите да гледате само себе си и да не тормозите останалите, тогава свободно вкъщи. До идването на този момент, всеки ден бой до посиняване. Ей така ще се оправим с този грип. Аман от Вутета!
187
4
 
3
 
! Отговори
циник преди 2 години
И в ЕКЛЕСИАСТ е казано: Човек е създаден идеален и праведен, но по собствена воля е избрал да НЕ се подчини на БОГ, камо ли на СЕБЕПОДОБНИТЕ си тъй като животите и на мъдреците, и на глупците рано или късно приключват, ЧОВЕК трябва да се радва на малките радости от съществуванието си, като ядене, пиене и веселие..
186
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
свободни хора ....
185
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
хм!...ВълнАта си е вълнА.....Обаче нещо "НЕТРАДИЦИОННО":..-Преди малко извадих от "скрина" едно произведение на "соцтехнологиите"-така наречения "Транзистор",или официално:-"Портативен радиоприемник Ехо"..И знаете ли?..-Бях много приятно изненадан..След почти половин век,той заработи като нов..Та:..-С него попаднах на Радио Хоризонт на СВ..В момента там се излъчва едно музикално предаване,.."Шарения"..Само народна музика..Препоръчвам ви го!..Върнете се към корените си преди да сте ги изгубили.
184
3
 
4
 
! Отговори
До Психодиспансер ТВ преди 2 години
Не мери хората според собствените си критерии!
183
6
 
11
 
! Отговори
Психодиспансер ТВ преди 2 години
Много сте изтрещяли. Намалете гледането на телевизия и започнете да излизате навън. Нали сте ваксани, какво ви интересува дали другите ще се разболеят. Вие сте защитени.
182
2
 
9
 
! Отговори
Лудницата преди 2 години
Искам хората да печелят и да имат пари, но преди всичко трява ред. Без ред нищо не става. Хаосът идва от горе. Какво беше това към нощните клубове. Ще работите но до 11ч.?
181
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна анархия = управлението на Радев с позвпението на Слави.
180
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е като никой за нищо не носи отговорност.
179
14
 
22
 
! Отговори
бай Пешо преди 2 години
Затворете всички заведения бе, не знам как да ви нарека! Това е масово убийство! Оставка и съд за министъра на здравеопазването!
178
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** е желязо с голям процент въглерод, г-н цензор. Не е срамна дума, та да я замените с три звездички. Различаваме бял и сив ***. За тяхното производство в доменни пещи и превръщането им в стомана в електропещи или конвертери прочетете в учебника "Основи на металургията". Учи се в II курс на ХТМУ-София.
177
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние, българите, сме известни като големи инати, най-големите на Балканите и може би в Европа. А инат х бай Ганхо е нещо твърдо, бетер ***. Държавите на Европа затягат мерките, Австралия не приема туристи до 2022г., но ние отпуснахме пояса и столичните библиотеки са пълни.Ще изчакаме с такъв наплив на млади хора десетина дни, сетне 20 дни - да отчетем колко хора са заразени и после още 15-20 да видим колко хора не са издържали борбата с Ковид-19.Ген.Янев май че е време да смени министъра на МЗ
176
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 181 БунгурЯ се чупи бе Ваксар Гендарски