Асена Сербезова прие протестиращи на среща

Шествието пред МЗ към момента преминава без напрежение
12 яну 2022 16:38, Красимир Ангелов
52
Асена Сербезова прие протестиращи на среща
Снимка: БГНЕС

Представители на протестиращите срещу зеления сертификат бяха допуснати в сградата на Министерството на здравеопазването за среща с министър Асена Сербезова.

Още по темата
Шествието призова полицаите пред министерството да свалят каските си и те го направиха. В момента пред МЗ напрежение няма, но движението в района обаче е блокирано.

Протестът започна в 12.00 часа пред Народното събрание с основен организатор партия "Възраждане". Той трябва да приключи до 18 часа.

На няколко пъти се стигна до напрежение между гражданите и служителите на реда пред народното събрание. Протестиращи се опитаха да влязат в сградата на парламента, но не бяха допуснати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
15
 
47
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Помнете ми думата! Ние, ще сме първата страна в света, освободена от ковидфашизма! Заклех се!
18
6
 
53
 
! Отговори
Мегатрон преди 2 години
Дайте на докторите примерно по 500лв. На излекуван и (0лв. или глоба) за починал пациент и да видиш как изведнъж няма да има натоварване на здравната система! А се хвърлиха милиарди за разни бизнеси, тестове и какво ли още не и ефект никакъв!
17
7
 
28
 
! Отговори
Нюрнберг 2022 преди 2 години
да ги почваме!
16
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
До 1Няма как индивиди, които в работно време протестират, и са явно безработни да са работодатели на някой.
15
13
 
33
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Следващият път, кат начало молотовки... Ние имаме опита на хайдушко и партизанско движение... фесовете не можаха 500 годин ни поробят... Та вие ли слуги ционистки...)))
14
12
 
38
 
! Отговори
Никакви Приеми преди 2 години
за 2 години колко правителства се смениха - все същото, не ни трябва правителство, трябва незабавен Народен Съд, Трибувал и възстановяване на Конституционният Режим в България. Конституцията на Републиката изрично забранява в цели 2 члена, Медицинските Експерименти върху хора, дори в Извънредно Положение!!
13
8
 
31
 
! Отговори
Всеки сам си преценя преди 2 години
Еми да се прави един референдум и да се свършва! Нали народа си определя съдбата!
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
намира ли се някой, който все още да плаща за постове срещу Баце или бившите протестъри, превърнали се през лятото в чалгари, а сега почтени радевчета със зелени чорапи ГО ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНО, те така или иначе останаха извън назначенията на Почтените и пак са на улицата, така сигурно се топлат и се чувстват сити, може да направят и по някоя и друга лицева опора
11
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо лицемера Костадинов е ваксиниран? Защото целта да поведе овцете не са ваксините, дреме му за колко ще умрат и дали ще се ваксинират, целта е друга.....Платена поръчка е получил този.........А сега ако има държава, малко да го подведат под отговорност за това, че обрича хиляди на заразяване.....една колежка с течащ нос решила да отиде на работа и сега цял офис болни и под карантина....Нормално ли е????
10
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте сертификата, който оцелее оцелее, руска рулетка. Но, нека всички, които не са съгласни с мерките, да си плащат лечението!
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой сериозно мисли ли, че ще има диалог. Целта е някой да е набит, да се прави после на жертва. Сценарият е ясен, виждали сме го.
8
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая дебелана е аптекарка, какво разбира една аптекарка от болни хора и здравеопазване?
7
15
 
12
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
Протестиращите са пушечното месо на хибридните атаки от братската държава. Червен фашизъм.
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега да видим колко е сербез и ще махнат ли сертификатите заради които е цялата олелия.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асена се виде преди години в НДСВ.
4
11
 
29
 
! Отговори
иво преди 2 години
Да отменят сертификатите незабавно.И да вкарат хора като Боко Тиквата,Пеевски,Доган и тн.по затворите.Хората искат справедливост.Хората искат да видят най-после осъдени корумпирани политици.
3
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполагам и предлагат да пуснем всички да се заразят и пандемията да изгори горивния материал - естествено неваксинираните масово: деца, пенсионери и т.н..Демек така за 1-2 седмици всички да клекнат по диваните и кой каквото му излезе от томболата?
2
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асена ще излезе по-мъж от мъжете в правителството и НС. Можеше и тя да се изниже през някоя врата с някакво оправдание. Не знам какъв диалог е протекъл, но все пак е застанала пред протестиращите.
1
9
 
49
 
! Отговори
иванчо преди 2 години
Не Асена приема а протестиращите я приемат, щото са й работодател и началник, а тя - техен слуга ....