Протестиращите пробваха нова атака на НС, вече са пред здравното министерство

Опитаха да влязат в празното НС през страничния вход
Обновена: 12 яну 2022 18:42 | 12 яну 2022 16:05, Александър Попов
529

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи се опитаха да влязат в парламента през страничните входове, но желанието им бе осуетено от органите на реда.

Симпатизантите на партия "Възраждане" издърпаха част от металните заграждения, но не успяха да минат през полицейския кордон и бяха изтласкани.

Напрежението се породи, след като протестиращите не бяха допуснати вътре, за да преговарят с депутатите. Но от друга страна в сградата на НС нямаше депутати, с изключение на няколко от тези на "Възраждане".

Още по темата
В крайна сметка протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на здравеопазването с мотива, че търсят диалог.

Очаква се депутати от "Възраждане" да се срещнат със здравния министър Асена Сербезова.

Трима полицаи са пострадали, като един е със счупени ребра. Те са в болница и няма опасност за живота им.

Всичко за протеста вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
0
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
и накрая са пострадали десетки полицай!!!! мнооооого на долу отиваме ..... жалко за хубавата ни държава!
392
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз все се изненадвам от големия брой починали. Всеки ден. А другаде, не е така. А може и Господ да избавя хората от предстоящите още по-страшни времена.
391
6
 
2
 
! Отговори
Гилотина 1 преди 2 години
Мошениците в Правителството, ВМЕСТО да ИЗГОНЯТ всички китайци и виетнамци от БЪлгария и да ЗАБРАНЯТ пристигане на китайци в България, тия мошеници ИЗНУДВАТ българите да ПЪЛНИМ гушите на частните болници за СЕРТИФИКАТИ на араби и заводите за МАСКИ и ВАКСИНИ на китайци..
390
3
 
2
 
! Отговори
Гилотина 2 преди 2 години
Преди 200 години, имало една френска кралица, която казала- "" Като НЯМА хляб, яжте пасти"". А нашите министри са още по- НАГЛИ.Мошениците - министри, казват-"" Като НЯМА хляб, яжте Маски"".Френската кралица са я убили на ГИЛОТИНА, за предателство и мошеничество.. А нашите министри какво ще ги правим ???
389
0
 
8
 
! Отговори
Дивак преди 2 години
Такъв пердах щяха да отнесат кретенизираните *** вчера пред парламента, че цял живот щеше да им държи влага. Предвождани, не от кого, а от Копейкин, който открадна партийната субсидия, за да се сдобие с луксозна къща. Долен лицемер, опитващ се с евтин популизъм да увлече *** маса хора, под претекс, че е загрижен за правата на гражданите.
388
9
 
5
 
! Отговори
ЗАПОЧВА РЕВОЛЮЦИЯТА! преди 2 години
ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И РЕШИТЕЛНОТО ОТХВЪРЛЯНЕ НА , ПРОСТАШКИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ НА СИСТЕМАТА--КОЯТО , ЯВНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАНАТА!--НА ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИ ....СВОБОДАТА , *** НА ВРАТИТЕ ВИ..!
387
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световният Комунистическо Глобалистки краварник е докарал повече ушати слуги фуражкаджии и чантаджии биячи отколкото са протестиращите. Тази боклукчийеста прослойка с мало-умни полицай ще свърши свърши много безславно съвсем скоро .
386
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
като чета коментарите -да ви дупчат до края на живота ви
385
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
не видях метални заграждения и не забравяйте че сега всичко може да се гледа директно , кого лъжете
384
3
 
12
 
! Отговори
коцето калки преди 2 години
автор: коцето калкизаглавие: "Как може да откажеш модерната медицина и да пукнеш като средновековен селянин"
383
1
 
16
 
! Отговори
Радефф де го преди 2 години
Хак да му е на Радефф тоя протест. Да види хубаво ли е лумпенизирана тълпа да дюдюка под прозорците на властта, подкрепени от незнам кой си скрит политически интерес. Той и без това още от 3-ти март на Шипка си се прояви като антиваксър, ми поне да слезе сред народа с вдигнат юмрук и да поведе битка срещу собственото си правителство.
382
4
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Костадинов - новият ВОЛЕН!
381
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера си беше пълно на площада. Достатъчно хора си имаше. И не всички сме привърженици на политическа организация. Просто сме против фашисткия режим на локдауните, нацисткото принудително инжектиране с експерименталки и сертификатния геноцид. Това - просто обяснено, че дори и промит мозък да го схване. Е, ако е много промит - няма надежда. Но то и смисъл няма там. За него - зомбивизор стига.
380
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хората не искат да бъдат свързвани с възраждане затова не са на протеста
379
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО НЕ ЯМ КОЛБАСИ(ТОВА НЕ Е МЕСО) НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СЪМ ВЕГАН "АНТИВАКСЪРИ"-по медиите постоянно наричат хората антиваксъривсички под общ знаменателповечето неваксинирани не са антиваксъри
378
6
 
2
 
! Отговори
а,бе преди 2 години
тия са ,,болни,,
377
3
 
16
 
! Отговори
Да ,аме не...2020 преди 2 години
Радев да излезе и да води колоната с вдигнат юмрук.какво се прави на ,,бутни " колиба.
376
19
 
4
 
! Отговори
Дянков преди 2 години
Протестиращите са тези от Герб-СДС, ДПС и Възраждане. Полицията ги пази, както пазеше и лидера на Герб преди около година и половина. С такива политици, техните лидери и депутати, нищо добро не чака България. Заемите на трите му правителства трябва да се изплащат.
375
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунизма само раздели хората от земята им и ги направи чужденци в страната им. Това е най-гнусния строй в историята, добре че си замина. Комунистите, слава богу, ще измрат по естествени причини, че вече 30 години си правят каквото си искат с държавата.
374
1
 
4
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Анонимният, защо пишеш на маймуница ?