Борисов: Брутално, гадно, следващият път може да ме убият

Бившият премиер заяви, че не е бил разпитван
Обновена: 18 мар 2022 22:23 | 18 мар 2022 20:56, Веселина Йорданова
610

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма, бяха първите думи на бившия премиер Бойко Борисов след излизането му от ареста, където прекара нощта. Борисов напусна ГДНП без обвинения.

От думите му стана ясно, че при претърсванията в дома му в Банкя не е намерено нищо, но въпреки това е бил задържан, както и че не е бил разпитван допълнително.

Още по темата
"Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица, разтършуваха цялата къща, дворове... Никакво обвинение, нищо", заяви той.

Борисов каза, че дава "хронология на промяната".

Бившият премиерт попитал защо ще го задържат, след като нищо не е намерено, а отговорът бил: "Сега, нали знаеш".

"24 часа седим в килиите, нито един милиционер, защото това вече е милиция и сега ни дадоха да прочетем точно както 44-та година - явява се министър-председател, вика полицаите, следователи в неговия кабинет, той се явява свидетел на мафията, на Черепа, почват да пишат, там стоят, без да имат право, финансов министър, вътрешен министър, момчетата пишат и той казва - сега отивайте и ги прибирайте, щото могат да скрият доказателства", разказа Борисов.

Излежахме 24 часа, изстинахме... никакви нови въпроси, каза още той.

Борисов заяви още, че следващият път може да го убият и попитан кой, посочи - "хунтата".

След лидера на ГЕРБ от ареста излязоха още пиарката му Севделина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов.

Никой не е водил разпити с нас, влязоха много полиция - 3 патрулки, полиция от ГДНП, разследващи полицаи, всичко ставаше пред очите на детето ми, без обяснения, продължи до 3 през нощта. Полицаите се държаха нормално, каза Арнаудова.

Тя допълни, че прекарала нощта в ареста на 7-мо РПУ на стол.

По думите й премиерът Кирил Петков си е позволил да въвлече в показанията си и името на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Мафията си има държава, обвини Арнаудова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
2
 
15
 
! Отговори
Жалката истина преди 2 години
В България от над трийсет години смяната на властите става на принципа:От трън та на глог по-висок....Пълно падение и упадък!Новите управници са винаги по-прости, по-крадливи и по-продажни...Нищо добро не чака тази прекрасна страна, населена с робско население от мишки, които се бият за евтино олио и тоалетна хартия в магазина!Няма никаква надежда за България и никога не е имало...
404
1
 
5
 
! Отговори
До СВОЙ преди 2 години
Няма ирония, ти като руски поклонник най-добре трябва да знаеш, че война няма - ако ми вярваш на мен пусни си Рассийското Телевидение.
403
5
 
1
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 години
Иронията ти не върви.В Донецк и Луганск нацистите от десен сектор ,до сега са убили над 14000 човека.Мене и почти целият Български народ не могат.Но Армията ни е платена.Ако войника откаже да умира за Американските интереси или ще си изгуби работата и пенсията,а може и затвор.
402
1
 
13
 
! Отговори
До СВОЙ преди 2 години
Не могат да ни вкарат във война с Русия, защото война няма - има специална военна операция в Донецк и Луганск.
401
4
 
7
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 години
Борисов има престъпления за 100г затвор.Но според мене,целта е да се сплаши опозицията,да не би да заеме грешна позиция,като натиснат Киро ,да ни вкарат във война с Русия.
400
2
 
5
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Сега Баце като излезе от затвора кога се връща на белия кон да управлява?
399
0
 
15
 
! Отговори
РВ преди 2 години
Та в Чехия баце, като лежа близо година,тогава абер си нямаше че ше те правят премиер. Ти си бръмчеше на коли и си пееше аверите.
398
0
 
16
 
! Отговори
РВ преди 2 години
Баце, спомни ли си за чехия? Ама то тогава не беше вип арест а само на обикновен криминален престъпник.
397
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП са платени слуги на Дубайския череп. Нищо не се прави за България. Нищо не се строи. Само се търси мъст за изхващаните олигарси. Изродясали продажници, махайте се от власт, достатъчно ви търпим не правенето на нищо.
396
4
 
9
 
! Отговори
тиндер гей Киро ПП преди 2 години
Киро чао , Киро чао чао чао
395
3
 
11
 
! Отговори
постановка преди 2 години
Успяха да ни отвлекат вниманието. И сега какво? Кире искаме резултати от вас за една година осрахте държавата, искахме положителна промяна, а вие ни докарахте само негативна. Ако не можеш да се справиш, оставка и заминавай за Канада
394
8
 
17
 
! Отговори
Бакалавъров преди 2 години
Сега разбирам защо баце се изявявал като треторазрядна мутра навремето. Ами той бил страхливец бе. Да сте чули Нено Димов да хленчи така? Него даже думата не му дадоха.
393
0
 
4
 
! Отговори
До "Нено Димов& преди 2 години
Перничани не си кръщават децата с името "Нено" - това име е северняшко!
392
3
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 2 години
Най-тежкото прeстъпление на Бойко най-сетне е открито - "Сега,нали знаеш"! По същите "прeстъпления" бяха избивaни неудобни интелектуалци в 1945 г. от "хората" на червeния сaтрап Сталин,по точно такива България бе обявена за "фaшистка" държава от армията на окупaтора,който сега напада Украйна и я обвинява в същите "прeстъпления"- "сега,нали знаеш"!
391
5
 
9
 
! Отговори
Нено Димов преди 2 години
Борисов дръж се като мъж и не се изживявай като невина жертва и хленчеща ученичка. Жертва съм аз и още гния в килията, задето задоволявах прищевките на твоите братиньовци от Перник.
390
5
 
13
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименочевадни факти...последният мандат боко не се яви в Парламента нито веднъж!боко построй на путин турски поток пренасящ към сърбия...и съсипа енергетиката ни,платихме милиард и половина на руски за нов блок...плащахме наеми...платихме грабежа на пеевски в ктб...4.5 милиарда...боко ги събра за дни от нас,плати самолети на хартия...на тръмп...от където и да погледнеш...мафия,грабежи и предателства,съсипа образованието ни...геноцид невиждан в Историята ни,подкрепящи го като копийкин...
389
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Жиб.сите *** от пеевските тв-та имат снимки как баце пушеше пурата на божков,черно на бяло го имате...и ви принуждават да не вярвате на очите си...толкова ниско ли паднахте мисирките на дпс-гроб "работещи" за рубли от утре,децата ви ще обитават к.чината която строите със баце ви...кое не разбирате...хора ли сте въобще?...майки и бащи ли сте?строй к.чина която ще обитават и вашите деца...децата им ще ограбват вашите...ще им служат като вас...от страх...виждащи...но страхливи...безбожници
388
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Европейският съд за правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург осъди България за нарушаване правото на живот на Тодор Димов Тодоров-Чакъра, който загина при полицейска операция през 2003 г." Може би това има впредвид човека??
387
13
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 2 години
Борисов е арестуван заради слухове, разпространявани от мафията, която той громеше. "Едно пиле" казало, друго "пиле" го написало в жълтата преса - това са им "доказателствата"!
386
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Абсолютен саботаж от Прокуратурата ? '' .................................. не харесвам Бойко, но ... при всичките твърдения за корупция да базирате всичко на недоказани показания на Черепа ??? ... извинете, но това е подигравка. Това само мотивира и сплотява Герб.