Борисов: Брутално, гадно, следващият път може да ме убият

Бившият премиер заяви, че не е бил разпитван
Обновена: 18 мар 2022 22:23 | 18 мар 2022 20:56, Веселина Йорданова
610

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма, бяха първите думи на бившия премиер Бойко Борисов след излизането му от ареста, където прекара нощта. Борисов напусна ГДНП без обвинения.

От думите му стана ясно, че при претърсванията в дома му в Банкя не е намерено нищо, но въпреки това е бил задържан, както и че не е бил разпитван допълнително.

Още по темата
"Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица, разтършуваха цялата къща, дворове... Никакво обвинение, нищо", заяви той.

Борисов каза, че дава "хронология на промяната".

Бившият премиерт попитал защо ще го задържат, след като нищо не е намерено, а отговорът бил: "Сега, нали знаеш".

"24 часа седим в килиите, нито един милиционер, защото това вече е милиция и сега ни дадоха да прочетем точно както 44-та година - явява се министър-председател, вика полицаите, следователи в неговия кабинет, той се явява свидетел на мафията, на Черепа, почват да пишат, там стоят, без да имат право, финансов министър, вътрешен министър, момчетата пишат и той казва - сега отивайте и ги прибирайте, щото могат да скрият доказателства", разказа Борисов.

Излежахме 24 часа, изстинахме... никакви нови въпроси, каза още той.

Борисов заяви още, че следващият път може да го убият и попитан кой, посочи - "хунтата".

След лидера на ГЕРБ от ареста излязоха още пиарката му Севделина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов.

Никой не е водил разпити с нас, влязоха много полиция - 3 патрулки, полиция от ГДНП, разследващи полицаи, всичко ставаше пред очите на детето ми, без обяснения, продължи до 3 през нощта. Полицаите се държаха нормално, каза Арнаудова.

Тя допълни, че прекарала нощта в ареста на 7-мо РПУ на стол.

По думите й премиерът Кирил Петков си е позволил да въвлече в показанията си и името на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Мафията си има държава, обвини Арнаудова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
445
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и в натфиз няма чак такива актьори. как не го е срам, няма ли поне някакво достойнство останало. ще дойде видовден, няма бягане.
444
13
 
13
 
! Отговори
аз преди 2 години
Не съм фен на Борисов, но този цирк дето го спретнаха за да отвлекат внимание от *** гостенин от САЩ е много гаден
443
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брутално гадно е колко си откраднал суджук
442
5
 
18
 
! Отговори
k преди 2 години
много наггъл тоя ве
441
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя престъпник погуби 800 000 българи
440
0
 
7
 
! Отговори
даа преди 2 години
Влизаш във форума и моментално те залива акъл на талази!
439
3
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
На булка.
438
3
 
19
 
! Отговори
Бою Врачката преди 2 години
Малко ли народ изтрепа...
437
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ергенът
436
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много роли изигра Бочето -ролята на генерал, беше в ролята на бай Тошо-човек от народа,след това беше дон Корлеоне,сега е великомъченик......Коя ще е следващата му роля?
435
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не закачайте Потокостроителят на Путин, че ще ви спретне една специална операция!
434
4
 
22
 
! Отговори
Пенчо Кубадински преди 2 години
Ако те убият ще те отървам - не го заслужаваш. Трябва да лежиш, ти и цялата шайка около теб. До края на дните си. Това заслужавате жалки крадливи родоотстъпници. Рано или късно ще получите това което сте заслужили.
433
2
 
14
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Да те приключват най-накрая и са се почват празнествата на народите! Край няма твоята наглост.. комунистическа, неграмотна ***
432
2
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Костадин Ангелов в ефир заяви, че служители на МВР са му докладвали, че се готвят арести на членове на партия ГЕРБ, а вие очаквате МВР или прокуратурата да събере доказателства или да им повдигне обвинения. Той лично в ефир си призна, че органите на реда са компетентни, подкупени и действат като саботьори при евентуален опит за правосъдие! Доказателства изчезват, акции се докладват предварително и тн., това е реалния проблем! Че органите които трябва да разследват корупция са компрометирани!
431
11
 
3
 
! Отговори
Стиви преди 2 години
Боце не е време за мрънкане,изкарай хората си от парламента и тръгвай на избори,защото войната е на прага.Никой да не се заблуждава,че Путин ще спре в Украйна!!!
430
3
 
12
 
! Отговори
идетрибунал преди 2 години
Баце-народниот артист на прехода геноцид над народа!Не знаехме,че инкубатора в Симеоново имало тайно театрално студио за подготовка на пишман каратисти,разузнавачи,народни трибуни и загиващи за евроатлантическата димокрация толупи!Бацка ти си един страхливец,но още не си видял ДЕПЕШАТА,КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ЙОЦА АМСТЕРДАМА ДЕТ СИ ПИЕ КАЙВЕТО НА ПЛОЩАД ТЕРАЗИЯ...
429
3
 
6
 
! Отговори
Само не видях преди 2 години
На митингите в защита на Бойко-Лили Винетката, Ангелинкова и още няколко лица. що така-предадоха ли лидера си? Га идяфа кифтетата и ги снимаха по тиливизиътъ -убаво им беше,а сега?
428
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ е една партия,която си отива по естествен начин ..
427
3
 
16
 
! Отговори
Затвор за ГЕРБ преди 2 години
Докато беше там, пуснаха ли му от наказателните клипчета, който той правеше? Ще бъде забавно и на него да му направят едно :). Каквото почукало, такова се обадило!!!
426
3
 
11
 
! Отговори
следващият преди 2 години
път -сте при бай ставри-там ви е мястото-страх ли вие