Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
Меламедов преди 1 година
Не е нужно адвокатите на Семерджиев да са корифеи, за да го отърват с лека присъда.
79
0
 
5
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Цитирам статията "и вероятно превишена скорост". В смисъл, ауди sq7 не се сцепва на две при движение с 50 км/ч. Още повече че според информацията, аудито първо се удря в такси, после в заграждения, после в асансьора, разцепва се на две и едната половина помита момичетата. Аз поне така разбрах, след толкова много удари, в различни препядсвия и накрая пак да остави на място две жени, това не е "вероятно превишена скорост". Това е скорост като за аутобан в крайна лява лента...
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ето заради такива неща трябва да се ходи на протести!!! За промяна на тези смешни закони и наказания. Не за Кирчо, Не за Боко - за нас! Как може да сме толкова прос народ не знам
77
1
 
7
 
! Отговори
Бонго Бацил преди 1 година
Ако това беше станало по времето на соца, тоя щеше да е със смъртно наказание!
76
0
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ДА НЕ СА В ИЗГОДА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! НО НЕ СЕ ПРАВИ, ЗАЩОТО ТАКА СЕ ДЪРЖИ НАРОДА В НЕПРЕСТАНЕН СТРЕС И СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В ПАРЛАМЕНТА! ХОРАТА НЕГОДУВАТ ОНИЯ ОБЕЩАВАТ И КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ!! АКО ИМА ПРОТЕСТИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ТОГАВА ПРОМЕНЯТ НЕЩО КОЛКОТО ДА ПОТУШАТ СТРАСТИТЕ И ТАКА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЩАТА В ДОСТА КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА В ЕС ДЪРЖАВА!
75
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама какви са тия нашите измислени закони писани от 3то класник?? Как така ДО 20 г за наркоман/дилър/рецидивист/2 убийства????? Само аз ли искам реформа???
74
2
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
На война с джиповете - коли убийци! Всичко помага - ножове (гумите), камъни (стъкла, фарове) желязни тръби. А и много горят и замърсяват възгуха!!!
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив в България са си останали истинските Българи, който променят и живеят. На вън избягаха страхливите и простите да търсят лесен живот. Там където други са се борили някога за това :))) Такива не ми ги хвали. Ако Левски и всички бяха избягали тогава на хубавото днес нямаше да има България.
72
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 1 година
5 години...
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Смъртна присъда! Народът не е решавал никога нищо, щото народът отдавна си хвана пътя през Терминал 2. В БГ са останали само такива като тоя нарисувания анимационен герой и 99% с жаешки сърчица.
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамен ден за полицията. Цяла София го е знаела тоя шут ... само полицията пак не го знаела. Не спира на стоп палка ... пак не го намират. Позор е това за всеки полицай. Тези 2 момичета, ще лежат на вашата съвест. Докато разберете ,че трябва да се отнасяте с внимание към всеки нарушител и да го пращате в ареста веднага.
69
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КАРАНЕТО БЕЗ КНИЖКА И СИЛНИТЕ НАРКОТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДЯТ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО АКО СЕ ПРИЧИНИ СМЪРТ НА ПЪТЯ! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН КАЗВА, ЧЕ ТОВА Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!! МНОГО ПРЕСТЪПНИ ЗАКОНИ ИМАМЕ В БЪЛГАРИЯ И НЕ Е САМО ДО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПЪТЯ!
68
20
 
1
 
! Отговори
Не мислете за двете преди 1 година
За двете женички / млади момичета и тяхната работа не е била чиста да се моткали в късните вечерни часове. Явно са били работливи нощни пеперуди или пък палави и похотливи търсещи нови греховни усещания. В късните часове това е времето на разврата, алкохола, наркотиците ... та не мислете че вечерните момичета са невинни светици.
67
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА
66
1
 
9
 
! Отговори
А, не преди 1 година
5 години са много малко. 20 също
65
0
 
6
 
! Отговори
ПпНТДЕ преди 1 година
Жалки закони в тази прецакана държава. Повече коментари са безмислени според мен.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2 момичета убива .. от 5 до 20г... след време всеки е забравил .. за добро поведение алабала ще станат 12г. Не е сериозно. Какво стана с оня дето уби Цветков? Стана тишина ще мине и той с 10г .... и после ще продължи да си харчи парите? Народното събрание има доста работа да върши освен ... да се занимава с газа.. и не знам си ко.
63
4
 
1
 
! Отговори
Каквото и да говорят преди 1 година
Симпатяга си е тоя ГС случва се да сбърка трябва да му дадат шанс и да го пуснат. Все още е млад да си поживее и радва на живота младостта е кратка. Късмет е имал да бъде футболист с пари нормално е да се радва на парите и свободата да се забавлява и весели.
62
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев благодариме ти за промяната
61
1
 
5
 
! Отговори
Корадо Катани преди 1 година
И 5 са му много, на бас, че няма и ден да лежи у голямата къща, щото е слушалка на системата, даже и лампа са му дали. А тия балами и да коленичат и да се тюхкат все тая, всяко чудо за 3 дни. Мир на душите на убитите невинни.