За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България

Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите
29 авг 2022 15:00, Нели Христова
439
За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили с тротинетката отново бе засечена да лети с много над разрешената скорост, този път по бул. България. С нея на тротинетката, докато се е движела със 100 км/ ч, е бил и приятелят й Тихомир.

Още по темата
одор Тошев изпраща видео на NOVA, в което се вижда движението на Емили по пътя в тъмната част на денонощието.

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Първосигналната реакция на съпругата ми подсказа, че нещо се случва отдясно, аз въобще не ги видях в страничното огледало и автоматично минах в лявата лента. Това си е шок. Единствено задният пасажер имаше светлоотразител на раницата и това ми подсказа, че имаше движещ се обект пред мен", обяснява той, а по-късно добави: "Въпросното превозно средство се движеше в трите ленти, без никаква индикация за престрояване. Останалите участници в движението не знаехме траекторията и всички карахме бавно отзад."

"Вече ще си поправим грешките. Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове", каза на свой ред Емили и отново изрази позицията си, че иска да бъдат въведени нови правила за тротинетктите.

Тошев обясни, че при подобни нарушения във Великобритания директно конфискуват тротинетките, а в Норвегия наказанието е 1 година затвор. Тихомир, приятелят на Емили, прие с надсмешка тези правила.

Емили отново разказа за падането си на Околовръстното шосе: "За първи път карах тротинетка в провилен дъжд. При маневра за изпреварване се подхлъзна преднага гума, аз се пързалях около 50 метра, а тротинетката - 100 м."

"Ще се откажа да карам в мокро време, но пак ще си летя по магистралите", заяви категорично Емили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емили джендъра прави всички на гламави.
217
2
 
18
 
! Отговори
мак преди 1 година
До Анонимен215. Територията ще се задейства чак тогава, когато това нещо предизвика катастрофа. И най-вече - ако пострада от кола идваща зад него. И виновен ще е другия шофьор, а не т...ъп...ня..та на тротинетка.
216
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Категорично трябва да се променят законите заради Емил и цялата държава да му слугува.
215
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя трябва да го вкарат в дранголника, ама добре да го пръснат из отзадзе. И после пак да си помисли от кой пол е
214
2
 
17
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Полсе гай общността да не се сърди когато е дискриминирана. В момента в който им се даде свобода почват да си показват простотията.
213
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите" Че и нагло за капак. Булевард България не е магистрала, списвачите.
212
2
 
18
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Покрай ужасната история от Бургас разбрах, в която загинаха двете момчета полицаи казаха, че във всяка патрулка има шипове. Не виждам какво се бавите да ги използвате.Правете му засадата на травертина и да се приключва. После малко йод на ожуления з.адник и тротинетката на вторични. И тоя безработен *** как си е купил това оръжие за 5 бона. Ще ходи на сеанси с градския транспорт, долен ляв съединител.
211
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакайте "държавата" да спре мигрантите или да реши какъвто и да е по-сериозен проблем.
210
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро ще намажат на някой гумите!
209
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден четем за въпросното същество и от държавата няма никаква реакция за това, че продължава да кара с много нарушения. Нормално ли е всички да го виждаме, а институциите да си бъркат в носа. Накрая ще се пребие...дано само не почерни нечий невинен живот. Такава наглост от негова страна и такова безхаберие могат да се видят май единствено тук.
208
2
 
18
 
! Отговори
Ultras преди 1 година
Хора, каквото и да направят тези п....... никой няма да глобява, защото нпо-тата на сорос ги защитават. Никой не ги пита от къде са им средствата за операции, скъпи тротинетки и т. н. без един ден работа. Това е тяхното столетие. Запомнете, че законите са за нормалните хора.
207
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя тая ,добре че кара тротинетка. Че ако и вземат кола тогава вече става опасно по пътищата
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е филми е гледал Емил.
205
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
207.....Това просто не е вярно. Може и да не бъде глобен за превишена скорост, но съм сигурен , че за други неща може и може и тротинетката да му се вземе. Все едно искаш да кажеш ,че при всички тротинетки е така? И тези ,които си взимаш под наем и те ли са извън закона,а тази е по-мощна от тях. Поиска ли държавата ВСИЧКО може, но не разбирам какво чакат и не се задействат всички институции.
204
2
 
14
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Ще карало този начин известно време и ако няма санкции по човешките закони задължително ще има от законите на физиката
203
2
 
17
 
! Отговори
9 преди 1 година
Историята на "това" няма да завърши с добър край...
202
0
 
28
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Емили всъщност е момче. Нещо е объркал докато пие женските хормони. Бъгнал се е. Но колкото по- бързо озаптят тоя транс толкова по-добре. Защото децата ни гледат и те имат тротинетки. Просто се създава едно усещане за безнаказаност в обществото. Каква държава сме след като не може един наглец да се смаже и да не се качи на тази тротинетка никога повече. И за негово добро е, сигурен съм.
201
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоо, КАТ, досега колко пъти глобихте това сбърканото? ... И защо още не сте конфискували тротинетката? ... То нагло ви се подиграва , а вие си дремете и не правите нищо! За какво ви се плащат заплати?
200
0
 
17
 
! Отговори
Черепа преди 1 година
На тротинетката, Емили ЖАБАТА...
199
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора за много по-малко, им взимат книжки и превозно средство, а тази редовно кара с превишена скорост в населени места, движи се както и скимне, заплашва здравето, както на себе си и возещите се с нея, така и на останалите, участващи в движението, нагло демонстрира, че не си взима поуки и не взима под внимание нито закони, нито правила, нито органи на реда и на всичкото отгоре непрекъснато я вкарвате в новините и тя се счита вече са съвзем велика. Спешни мерки трябват, за нея няма ли закони?